BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


xEon1337
(őstag)
Blog

Több hétig szokott tartani, dátumot én még soha nem láttam erre vonatkozóan, de a vége felé már csak néhány termék marad, azok is szélsőséges méretekben (XXL és társai).

Ennek apropóján elmondom a saját álláspontomat férfi ruha ügyben a márkákkal kapcsolatban és érdekel a ti tapasztalatotok is.

Ár/érték arányban még leértékelés alkalmával sem mondanám erősnek a kínálatot a Zarában, az anyagminőséget tekintve egy rakás fos már nagyon-nagyon régóta. Ha az Inditex csoportnál maradunk, akkor egyedül a Massimo Dutti vállalható, de az meg nem olcsó.

Én H&M "Premium Selection" pólókat, pulóvereket esetleg kabátot szoktam venni, de a sima termékvonal ennél a márkánál is egy szemét. Ja, meg néha van nagyon jó minőségű farmerjük, ami még jól is áll, ebből is van kettő.

Van, hogy a Mangóból is rendelek ezt-azt, itt legalább árulnak tiszta gyapjú öltönyöket, zakót is, ha valakinek ez számít.

Cipőből csak Geox, Timberland és Vagabond, minden más márkával megszívtam már. Ezeket érdemes német Amazonról venni, naponta változhatnak az árak, pl. olyan cipőt is ki lehet fogni 65 euróért, amit itthon a hivatalos üzletben 42.000-ért adnak.

Egy bajom van, hogy büdösödik a pólók hónalja akár már 1-2 hónap használat után (márkától függetlenül), bármilyen dezodort is próbálok ki, szerintem az anyagukban van valami vagy a textil színezőkben, mert mintha a fehéreket ez a probléma kevésbé érintené.

[ Szerkesztve ]

üzenetek