Borderlands 3 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


gbors
(nagyúr)
Blog

Arra az idővonalra gondolsz, amin Lilith és Tannis 30 évet öregedtek, Tina pedig 5-öt? ;]


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Moxxy meg 50-et öregedett...

[ Szerkesztve ]


Crvsh3R
(senior tag)

Javaslat: topic nevéből vagy ki kellene venni a PC és konzol felsorolást vagy bővíteni esetleg a Switch-el, mivel már arra is kapható a játék. Konkrétan én is most szereztem be pluszban arra is.


Daelion
(őstag)

Na igen a szereplőválogatás elég kérdéses, hogy finoman fogalmazzak. :DDD
Kevin Hart stílusa sem igazán passzol Roland-hoz szerintem mert ő azért ennél komolyabb volt.
Claptrap hangjának meg papíron jol cseng a Jack Black de nagyon nem illik hozzá szerintem. 'tudom ezt már a játékban is megváltoztatták BL 3-ban de ott még hasonló volt legalább'

Persze már csak poénból is meg fogom nézni mint BL fan de inkább nem várok tőle semmit az a biztos. :DDD


Yutani
(nagyúr)
Blog

Hát igen. Cell shaded grafika ide vagy oda, a játékban is látható a karakterek kora. Moxxi mondjuk legalább 50, hiszen két felnőtt gyereke is van (volt, RIP Scooter), de sem Tannis, sem Lilith nem volt 30-35 felett. itt meg ugye rendre egy 65 és egy 54 éves színésznők játsszák a szerepeket.


gbors
(nagyúr)
Blog

Moxxi még OK, mert őt már az első felbukkanásakor is a plasztika meg a smink tartotta össze - a pre-sequelben volt egy kis oldalirányú elhajlás, de amúgy végig a korát tudomásul venni nem akaró delnőt hozta.

#3624 Daelion: na ja, Roland a BL2-ben irdatlan faarc. Claptrap kevésbé zavar, Jack Black szerintem hozni fogja a karaktert, még ha más is a hangszíne. Egyelőre nem érzek nagy motivációt, hogy megnézzem, de egy ilyen témában bármikor rátörthet az emberre a hangulat, 2 óra meg nem olyan sok.

#3625 Yutani : Moxxi ld. fent, Lilith 22 éves volt a Borderlands 1 elején. Cate Blanchett egy istennő, -10 évet simán elhinnék neki, ha nagyon szépen megkérne, akkor még -15-öt is :D, de a 30 az nem sok, az rengeteg.


Yutani
(nagyúr)
Blog

El vagyunk itt foglalva a színésznők korával, de közben a nagyobb (alacsonyabb) probléma Kevin Hart. :DDD


vitaro
(senior tag)

Miscastlands. Tina nagyjából oké, mindenki más mellément. A rendező személye (Eli Roth) sem kecsegtet sok jóval.


gbors
(nagyúr)
Blog

Nekem egyelőre úgy fest, hogy az írás akkora probléma lesz, hogy minden más eltörpül ( ;] ) mellette.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Nekem pont Tina tetszik a legkevésbé.


bolondember
(MODERÁTOR)
Blog

Eli Roth még akár oké is lenne (Thanksgiving meglepően jó lett), de az, hogy legalább 2,5 éve fejezték be itthon a forgatást és még Tim Miller(!) is utóforgatott már kevésbé.
Kevin Hart nekem még nem is olyan rossz a tréler alapján. De szerintem bukni fog, mindent elkövettek, hogy ne legyen jó. :(

üzenetek