Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Weareus
(addikt)
Blog

Köszi. Vasárnap kell mennem, van ott egy bringabolt. Ha minden igaz, visszafelé már drótszamárral leszek. :D


macilaci78
(nagyúr)

Lehető legkevesebb tömegközlekedést például taxival is megoldhatod. ;]


pjen
(félisten)

Gyalog is mehet.


macilaci78
(nagyúr)

Igen, ha rászánja az időt. Vagy stíusosan MOL BUBI kerékpárral. :D Bár szerintem a XVII. kerület már zónán kívül van, nem fogja tudni otthagyni.


Weareus
(addikt)
Blog

Most gondolkodóba estem. A kerékpárbolt netes véleményezése kritikán aluli. Mind a kiszolgálás, mind az árszínvonal. Használt drótszamarakat árulnak, méregdrágán, az előzetes átnézésük is kérdőjeles és bunkók is. Valakinek van más tapasztalata esetleg velük?


macilaci78
(nagyúr)

Budaörsi Patkó utcában dob fel a google kerékpárboltot. Google maps a XII. kerületi Patkó utcában csak egy napelemes vállalkozást jelez.


Weareus
(addikt)
Blog

Köszi, el is engedtem. Szerencsére van még egy kiszemelt bringa Kaposváron magánszemélytől, az közelebb is lesz nekem.


macilaci78
(nagyúr)

Nem akartalak lebeszélni, csak nem találok bringaboltot a XII. kerületi Patkó utcában. :R


Weareus
(addikt)
Blog

Értem én, csak ez az infó + a vásárlói vélemények együtt overkill ahhoz, hogy használt bicajt vegyek náluk fél milla körül. Jobb lesz a kaposvári talán. Ámen. Ráadásul egy üzlethez szerintem kéne tartozni egy vonalas számnak, csak mobil van, amit nem vesznek fel és nem hívnak vissza. Hirdetéseikhez 2x írtam, semmi válasz. Rossz ómen.

[ Szerkesztve ]


Mercutio_
(félisten)

Bringás topicban nem egyszerűbb megkérdezni milyen használt bicót árusító boltok ajánlottak? :U


Weareus
(addikt)
Blog

Kérdés volt ott is, válasz nem.


Mercutio_
(félisten)

Pfff, a régi jó dolgokból.... :U :D


PuffyDog
(junior tag)

Sziasztok!
Új vagyok Budapesten, a IV.-ben lakom néhány hete. Tudtok ajánlani jó optikát? Kontaktlencsém van, sok éve lett beviszgálva a szemem, akkor -3.50, -3.50 dioptriát állapítottak meg. Azóta ez biztosan változott. Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem megy rá anyagilag egyetlen vizsgálatra az életem és nem kell az ördögnek eladni a lelkem. Mondom ezt úgy, hogy eddig ahol sétáltam itt a IVben és beugrottam egy kérdésre minimum 30e Ft volt a válasz és vegyem tőlük a lencsét.


KilgoreTrout
(senior tag)
Blog

Vision Express? Tavaly nekem 7000 forint rémlik (ha nem náluk veszel szemüveget/lencsét).


pohár
(félisten)
Blog

én a Saint James-be mentem a Moszkvánál (lézeres műtét a cél majd), 15k az igen alapos vizsgálat, amit levonnak a műtét árából majd :K (pupillatágítással, stb stb)


PuffyDog
(junior tag)

Ofotért, Vision E. nem túl jó múltbeli élményekkel kecsegtet, de azok évekkel ezelőtt történtek Szegeden. Nem tudom nagyvárosban mi a helyzet. Árban nem vészesek, azt már néztem. :R


macilaci78
(nagyúr)

Feleségem Zuglóból Érdre jár bevált optikushoz, kontaktlencse specialista. Cilinder és prizma is kell neki, a két szeme közt van kb 5 dioptria különbség.


PuffyDog
(junior tag)

Nagyon szépen köszönöm. A honlapjuk elég meggyőző.


Ace owner
(addikt)
Blog

Bringa fajtanak megfelelo facebook csoportban kerdezz inkabb. Adok veszek csoportok is vannak illetve majd ha megvetted outinal pl ajanlani szoktak a bike fitet hogy kenyelmes legyen majd a hasznalat.

üzenetek