Bugok a PH! lapcsalád oldalain - PROHARDVER! interaktív fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Panther-D
(PH! technikus)

Na szóval bugok, amik persze nincsenek, de ha mégis, itt lehet őket jelezni. :)

Ha kérdésed van az R5-tel kapcsolatban, akkor azt itt:
RIOS R5 - kérdések
Be ne írja nekem ide valaki hogy "hol van ez" meg "hogy működik amaz", mert szó nélkül törlöm. Ide a bugokat várom!

Ha valamit elolvastam, akkor azt vagy OFF-ba teszem és válaszolok rá, vagy ha nincs mit mondani rá (pl arra hogy "köszi szépen!"), akkor törlöm.


CSorBA
(őstag)
Blog

Nah, lehet hogy egyedi probléma, de azért hátha:
Maxthonnal (ie alapú, ott is előjön, csak ott a popup blokkolja..) Firefoxal semmi gond.
Belépésnél, ha csak az elsőt pipálom be, azaz csak a "Belépve marad" mezőt, és a "Ne törölje a többi belépésemet" mezőt pedig üresen hagyom, akkor az alábbit töltené le, sőt háromszor is :D:
link

Ha a hiba az én készülékemben van akkor bocsi, és töröld nyugodtan. :R Csak eddig én még ilyesmit nem tapasztaltam :)

szerk.:
Jah és mégegy, ha a linket nem nevezem el, akkor nem rak be neki nevet automatán? Azaz nem linkeli, csak berakja a címét sima szövegként. (most vettem észre, ahogy próbáltam)


jerry311
(veterán)

Load balancer 4 IP-vel megy ki a netre. Előző RI/OS-t csak a cookie érdekelte, de jó is volt. Most meg ha másik IP-n megy a post mint a bejelentkezés, akkor már el sem megy. Ez nem jó.


Vistaboy
(veterán)
Blog

Sziasztok!
Lehet hogy Bennem van a hiba (Korán keltem :DDD ), de Nálam néha nem jól működik a szerkesztő. Pl. A Jericho topikjába akartam egy idézetet írni, és a dőlt betűk helyett a jelek jöttek elő a szöveg mellett.
Az Éjszakai Műszak topikjában már működött egy kicsit később. :F


Vistaboy
(veterán)
Blog

A KOTOR 3 topikban pedig eltűnt a kép a hsz-emből. :F

Eltűnt kép

Ja, bocs, kihagytam az előbb is, Firefox-ot használok (Ha segít valamit).

Nem hiszem hogy bármi köze lenne a RIOS R5-nek ahhoz, hogy a http://xbox360media.ign.com tiltja a kívülről linkelést. -- Panther


AtHoS
(nagyúr)

Hella.

Opera belépési probléma Varázsló vagy CTRL+ENTER verzióra.

Ha lenyomom a Ctrl+Enter kombinációt, akkor automatikusan kitöltődik az azonosító és jelszó mező az előzőleg elmenett adatokkal (igen, már az új motorral mentettem), majd látszólag menne is tovább, de sajnos azt kell tapasztalnom, hogy ugyanúgy visszatölti a bejelentkezési oldalt, ahol ismét üres mezőkkel találom magam szemben.

Természetesen a bejelentkezés nem történik meg. Ezt ellenőriztem egy másik fülön lévő oldal frisítésével.

Ha kézzel töltöm ki a mezőket és kattintok az OK gombra, akkor beléptet rendesen.


sh4d0w
(nagyúr)
Blog

Ha belépek és bejelölöm a belépve marad és ne törölje a többi belépést opciót, bizonyos idő múlva akkor is újra be kell lépnem. Mindez Firefox 2.0.0.7 alatt...


Armando_19
(őstag)

Helló!
Néha mikor úgy frissítek, hogy a fórum gombra nyomok a bal oldali navigációs menüben, a felsorolásnál néhány avatar 3X mérettel jelenik meg, és nincs mellé név írva. Sajnos notiról vagyok, és nem tudtam SS-t csinálni.


AtHoS
(nagyúr)

A kérdéseket nem olvasgatom, inkább leírom a bugot, de itt meg nem találkoztam vele. Akkor remélhetőleg a közeljövőben ez is meg lesz oldva :R

Akkor rögtön lenne mégegy:

Szerettem volna OFF-ban segíteni a linkelési módszerről az egyik topicban. ITT

Namost az OFF részt nem a választógombbal szerettem volna megcsinálni, hanem az OFF gombbal, bár az egész HSZ-t OFF-ba akartam tenni, de ez lett a végeredmény:

[OFF]Kicsit a lineklésről: LINK LINK LINK

Kicsit szokni kell, de elég szarul lett megírva az biztos[/OFF]

Tehát az OFF gomb nem fejti ki a hatását :F Végül a választógombbal tettem OFF-ba.


Vistaboy
(veterán)
Blog

Nekem ugyanez volt, csak a dőltbetűs kijelölésnél. Utána viszont már működött (Másik topikban). :P


Armando_19
(őstag)

Na megtaláltam a Print screen gombot... :B :B :B
Ez volna amiről fentebb beszéltem


AtHoS
(nagyúr)

Hehe. Kicsi keresgélés után megtaláltam a megoldást a CTRL+ENTER -es Operás belépésre, de közben elmegy a formázás:

Kép

Na azért írok egy privit Panther-nek

[ Módosította: Panther ]


mikado
(tag)
Blog

Apróhirdetéseknél valamelyik kategóriára kattintva néha nem jelennek meg a nevek az avatarok mellett, vagyis megjelennek, csak háttérszínnel...


Armando_19
(őstag)

12:18-kor fog napot lépni.

Már nem csak a navigációs fórumban láttam a megnövekedett avatarokat, hanem pár topikon belül is.


KrenAtesz
(veterán)
Blog

Lehet nem bug, de direkt nem látom magam a LOGOUT szerzői között? :B

Screenshot

Mod: sőt, egyik haverom (Alukard) is tudom, hogy írt Logout-ra, és az övét se találom :U


Winner_hun
(félisten)
Blog

Itt leírtam, hogy mi bugzik, valamiről nem tudom, hogy bug vagy sem, most nem szedném szét a hozzászólást, utánajárkálást. Ami bug az ott van, a többi azt hiszem off-ban van (remélem minden)

Ja meg jut eszembe. Tegnap 1.5.x verziójú FF-ról frissítettem 2.x-re, a belépésnél a Belépve marad és a Ne törölje a többi belépésemet is bepipáltam, erre most amikor hazajöttem, nem vagyok bejelentkezve:F

[Szerkesztve]


DigitXT
(nagyúr)

Ehhez csatlakozom, minden belépésnél csinálja.:F Szerk: legalábbis nálam is (SP2, IE6). (Gondolom, ha tömeges lenne, akkor már mindenki itt tobzódna.:D De ezesetben is megköszönöm a tippet, hogy mitől lehet, és mit csináljak, hogy ne legyen.:R)

sőt háromszor is
Mondjuk erre még van magyarázat: a másik három domain mindegyikéről.:DDD Egyébként kíváncsiságból egyszer megnyittattam vele azt a kemény 2 bájtos "tobbszoros_belepes.php" fájlt, és a tartalma:

OK

De még ehhez is:
ha a linket nem nevezem el, akkor nem rak be neki nevet automatán?
Szerintem elég durva hiba, egy default [link] szöveg talán nem ártott volna.:(

És szerk, ha már kipróbáltam a kódot (de másnál is már láttam): azt a görgetőcsíkot jó lenne csak akkor kirakni, ha valóban nem fér ki a cucc, mert marhahülyén néz ki (szvsz) pl. ezesetben is...:K (Pláne, hogy "disabled" is, hiszen nincs mit görgetni.:DDD)


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Eltűnt az Unicode-os cikkem!

Ez ugye bug? :(

Nem, nem szerkesztettem, most néztem meg előszőr, mióta a RI/OS5 beindult. :(


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Plusz most vettem észre, hogy a cikkekben a Kód jele ( [ C ] és [ /C ] ) átalakult <font> és </font> -ra a konverzió közben (pl ebben a cikkben: Game bugs)

Remélem még megvan nektek a régi Unicode-is cikkem a régi motor alatt, mert elég sokat dolgoztam vele. :(


RedAnt
(aktív tag)
Blog

Görgetőcsík: Firefoxban nem látszik, szerintem a többiben is eltűnne, ha overflow: scroll helyett auto lenne a /css/forum_v1.css 397. sorában ;)


-Nemtom-
(senior tag)

kép
néha csinál ilyet, gondolom ez is bug... :U


akasp
(senior tag)

NAH EGY FONTOS BUG:

apróhirdetésem alanya elkelt, és zárni szerettem volna. rákatt. hogy hirdetés szerk, utána hogy érvénytelenít, de még vissza szerettem volna menni, így a nem-re kattintottam, de érvénytelenítette! nemmintha most ez nekem nagy baj lett volna, de sztem fel van cserélve a 2 gomb. Nézzétek már meg. köszi


Male
(veterán)
Blog

Tényleg... :B viszont akkor az enyémből kiderült, hogy pipák nélkül is csinálja... most is épp... ráadásul hiába nyomok Cancel-t, ottmarad a letöltés, és ki kell lőni az IE-t, más nem oldja meg.


Parci
(HÁZIGAZDA)
Blog

működnek újra az rss-ek, ha minden igaz.

üzenetek