Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


shifty!
(senior tag)
Blog

Megpróbálnék elsőre egy battle.net cache törlést: win10 alatt:

Battle.net alkalmazás kilövése » Feladatkezelőben folyamatok - Battle.net updater folyamat kilövése » win+r » futtatás ablakba beírni: %ProgramData% » battle.net mappa törlése (shift-delete lomtárba helyezés nélkül törli), battle.net indítása.

Lehet, hogy ekkor elfelejti, hol van a WZ telepítése, akkor a Play gomb helyett Installt ír, olyankor a gomb alatt van egy locate lehetőség, ott újra meg kell adni neki hova van telepítve.

Shader-eket újrarendereltetni a játékkal, esetleg battle.net-ből egy scan and repair-t, hogy hátha az Activision/Raven agyatlan frissítési metodikája miatt beragadt/hibás valamilyen fájlod.

Háttérben futó alkalmazásokat játék indítás előtt kilőni, Spotify, Chrome, más game launcherek (Epic, Origin, uPlay, etc.) ha beleharapnak a RAM-ba, lehet hogy hibára futsz, esetleg ISLC-t telepíteni és játékkor használni.

Ha ez sem segít, akkor Afterburnerrel / HWInfoval kéne nézni hőmérsékleteket, nem melegszik-e túl cpu/vga, bár akkor inkább throttling lenne először, vagy újraindítaná a gépet. Illetve a windows hibanaplót bogarászni, hogy milyen háttérhibával dobja el a játékot.

Első blikkre sztem ezeken menj végig, ha ezek után is gáz akkor nézünk még egy kört. :K

üzenetek