Call of Duty: Black Ops - Cold War - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KaitouP
(veterán)
Blog

Nagyon jó érvekkel kellene meggyőzniük, hogy azt tudjam mondani hogy nagy eséllyel visszajövök... Talán egy Modern Warfare 2 visszahúzna, ha hozza az elődje által felállított minimum színvonalat, de hogy biztosan igent mondjak, ahhoz alapjaiban kellene megreformálni a szériát. Most tolják ezt a - számomra bullshitnek tartott - "new generation" szöveget, de ezt már eljátszották a 2019-es MW-rel. Amennyiben komolyan gondolják önmagukat, hogy jó lenne bevezetni a már pletykált 2 évenkénti megjelentetést, és jó lenne, ha nem a grindfestről, az ócska Battle Pass farmolásáról, hanem a puszta játékélményről szólna a game. Ha így lenne, visszajönnék.


Acheron
(őstag)

+1
Én még nem engedtem el a sorozatot, de az MW2019 -nél leragadtam, továbblépni nem tudok / akarok, mert nem látom játékosok érdekeinek a kiszolgálását, csak az újabb asztalra tett kötelezőt. De ha pl kiadnának egy MW2 remastered verziót, azonnal visszamennék, csillivilli operátor skinek nélkül is - az a játék ezek nélkül is sok, sok évre tudott beszippantani.
A remény hal meg utoljára - hasonló gurítást várok az új MW2 -től is, remélem megadatik neki.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Na erről beszéltem, ezzel a kurva sniperkedéssel kéne már kezdeni valamit mert ez teljesen faszság, hogy urabugrálva szinte zoomolás nélkül olyan gyorsan lövöldöz mint egy jobb smg-vel. Komolyan nem hiszem el, hogy nem csal valami scripttel. Úgy szedegeti le az embert, hogy szinte nem is lehet látni. Vagy a 2 lövés közötti időt kéne emelni jelentősen vagy még sokkal durvább recoilt, kizárólag akkor lenne mozdulatlan a célkereszt ha pl guggol v hasal.


viperabácsi
(addikt)

KB mennyen az ilyen a jó K mamába !


Casanova*
(veterán)

Pedig nem csal. Egyszerűen jól tolja. Profi! Egyik haverom is így csipázik. 2 évig keményen gyakorolta a sniperkedést.

[ Szerkesztve ]


vendingo
(veterán)

Főleg, ha a monitor/tv közepére ragasztunk, festünk egy pöttyöt. Nagyon lehet így darálni, mert segíti a célzást.


Casanova*
(veterán)

🤣🤣🤣 Amúgy erre van ilyen szoftver. Piros pötty a monitor közepén. Anno kipróbáltam és tényleg könnyebb úgy csipázni. Most nem merném használni. Elvileg bann jár érte.


dj79
(senior tag)

Sok monitoron alapból van ilyen opció.


Casanova*
(veterán)

Komolyan?? Nem is tudtam. 😁 Még csak most veszek gaming monitort. Tudnál mutatni erről videót. Pls!


Szellem.
(nagyúr)

Tessék, itt egy példa:

Nekem is tudja a gamer monitorom. Most random választottam ki egyet. Semmilyen ban nem jár érte.


Casanova*
(veterán)

Tök jó! köszi! :R Hogy hívják ezt az opciót?

#5752dj79: Köszi szépen! :R

[ Szerkesztve ]


dj79
(senior tag)

Asus vp228he manualja: [link] 3-8 oldalon látható, hogy még a stílust is ki lehet választani: [kép]


Szellem.
(nagyúr)

Nálam is ki lehet választani. Példának választottam ki egyet random a monitor menüjében.


dj79
(senior tag)

Ismerős gyerekének raktunk össze egy gépet tavaly, ilyen asus monitor került mellé, meg is lepődtem. (én meg szórakozhatok a tv+xbox kombóval a gamer monitorosok ellen :D


Acheron
(őstag)

Így van, hogyan is járhatna ban -érte, nem a szerveren, de még csak nem is a kliensen "képződik", a monitor saját hardvervezérlő "szoftvere" teszi fel a képernyő geometriai középpontjára. Semmi köze a monitoron látható képhez, pl ha csinálok egy print screen -t, miközben fent van, azon sem jelenik meg.
Ezzel együtt én sosem használom, a játékba épített szálkeresztet is kikapcsolom, ha van rá mód. Ott az ironsight és a különböző optikák szálkeresztjei a játékban, pont elég.


Casanova*
(veterán)

[link] Készül az új cod IW4 MW2 legrugalmasabb motorral. Több,mint 40 pályával. Régi és új cod pályák is lesznek. És rengeteg fegyver. [link] 100+ fegyver, mellékletekkel és camosokkal kiegészítve. 24 perkek, néhány új, néhány régi. :Y
Videók [link]

[link] gyakori kérdések és válaszok! Itt mindent megtudsz az új codról! :))
Gondolom mindenki nagyon várni fogja! Ez lesz a legjobb cod!!!!! :K

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)

Sokak szerint már kijött a legjobb COD. (nem mindenkinek ugyanaz, nem is mondok címeket, mert nem akarok vitát erről - de ettől még tény, hogy az eddigi legjobb már kijött :DDD )
De osztom a lelkesedésed, már most várom nagyon az új részt, és legyen úgy :K


KaitouP
(veterán)
Blog

Van topikja, gyertek át oda. :) [link]


Casanova*
(veterán)

Szuper! Köszi! :R


Ed3r_X_
(nagyúr)
Blog

Nem csal. Ő profi.

Annak idején CoD 2-ben még én is sokat quickscope-oztam, de még MW2-ben is. Egy idő után ráérez az ember. Mondjuk a mai napig fenntartom, hogy a legjobban a golyós egeremmel tudtam lőni CoD2-ben, Kar98 mellett. Olyanokat beadott "rántva", hogy na :DDD

üzenetek