üzenetek

hozzászólások


kapal
(tag)

Tourney váltó... Miért mindig a váltón spórolnak látványosan?


Secretknight
(aktív tag)

Ráadásul itt számít a váltás - gyorsaság ,érzet, pontosság- hiszen nyomatékszenzoros.Legalább Alivio-t rakhattak volna rá,vagy egy Cues 4000-et.


Predatorr
(őstag)

Amíg 25km/h-ig segítenek ezek a szarok (anyám váltótlan bevásárló bringáján is könnyedén megvan a 25), miközben 40-nel is tudok tekerni (trekking, nem verseny), és egyiken sincsenek épeszű áttételek, kenjék hajukra az összes e-bringát a fölös súllyal együtt. :((( Oké, fogyatékosoknak jó lehet, mint az e-rollerek. :P


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ezek a 'szarok" az EU szabályozás miatt segítenek eddig.


Secretknight
(aktív tag)

Minden ..."okosítható" , erre is meg lesz a válasz. Az enyém is végtelenig segít,csak annyit nem tudok kitekerni :K .
A cikkben olvastam hogy ide nem gázkarral jön.Tehát alapból gázkaros.A programozása pedig a motor vezérlő függvénye,és meg is van a válasz.

[ Szerkesztve ]


Alaaf Pi
(aktív tag)

Az a LED csík lehetne értelmes első világítás is, a jelek szerint viszont nem arra használják.


Elf
(aktív tag)

Az értelmes első világítás elé meg belógatták a kábeleket. :D


xsjado93
(senior tag)

A sikeres eladások lehettek a portfolió bővítés Okai :DDD


beef
(őstag)

Nem értem a problémádat, ezek nem a te felhasználási szokásaidra készülnek.
Nem is kötelező ezeket használni.
Egyébként meg létezik a speed pedelec kategória is (45 km/h).


Fall-N
(veterán)

Én sem látom semmi értelmét városban ezeknek a rásegítésnek. Voltam próbakörön egy 29"-os, Raymon HardRay E 2.0-val, amin még Acera 9s van (ahogy látom már valami Tektro 8s váltóval szerelik), Yamaha motor. Felgyorsítottam lazán motor nélkül 25 fölé, így semmi értelme. Terepen lehet segítség emelkedőn, vagy olyan városban ahol vannak dombok vagy hegyek. A Tektro fékek nagyon gyengén fogtak, a Shimano MT200-asol sokkal erősebb, pedig az sem egy XT fék.

Magam részéről a Deore 1x10-es hajtással és a 27,5-ps kerekekkel simán tudok haladni 30-35 km/h között, semmi szükségem a rásegítésre.


Alaaf Pi
(aktív tag)

Ha nem tudsz munkahelyen átöltözni, hirtelen jól jönaz ilyen rásegítés is.


adamklark
(senior tag)

Városon belül miért kell ennél gyorsabb? Korlátozás ellenére is egyesek úgy mennek mint az állat. (pedelec típusút meg tekered normálisan és mehetsz gyorsabban is)


Mishita
(tag)

Nem jellemző hogy az emberek trekking stílusú kerekpáral tartós 40-el közlekednének főleg ha jobban fel is van szerelve csomagtartó sárvédő stb. De az tény hogy a 25 az kevés egy jobb erőlétben lévő bringásnak.


Predatorr
(őstag)

Talán leszűkítettem a kört Magyarországra, vagy mi? :F

Mishita: Az én környezetemben jellemző. :P Csomagokkal, extrákkal országúton 35+ (jó időben), de 25 rosszban is lazán megvan. Ellenszélben, vagy erős emelkedőnél jól jönne egy kis rásegítés, de azért a kevésért bolond cipel holt súlyt. :(((
Volt, h versenyesek mögém álltak be csalni. :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek