Clash Royale - Mobiljátékok fórum

üzenetek

hozzászólások


andrey.
(csendes tag)

1/3 warozik kb. 15-22 ember. 70%-ban felnőttek a tagok. Local 270. jelenleg.


Lmh
(őstag)

Annál komolyabb klánba vágyom, de köszi, később lehet meggondolom, de most a jelenlegi klánom is aktívabb ennél.


DVlad
(őstag)

Elég komoly újítások történtek, de itt egy szót sem érdemel? :D


szpal17
(őstag)

Maga a játék nem sokat változott...lehet gyűjteni a sok jelvényt...meg te lehetsz a kártyák mestere..
Nettó semmi értelme ezeknek.
Az új miner nem rossz, majd úgyis lerontják az értékeit.
Viszont az tetszik, hogy van ladder, meg challengek, party módok, szóval bőven lehet vele szórakozni még.


Amur
(addikt)
Blog

tényleg jók az újítások. Engem is elkapott újra a láz. rendszeresen játszom megint.
Az acsi gyűjtés meg amúgy is mániám! ha itt badgetnek nevezik gyüjtöm azt.
Az új osztály nem csikol, valahogy nem tudom beilleszteni egyiket sem igazán a tank alapú deckjeimbe, egyiket sem használom.
Jelenleg egy Giant double prince paklival játszogatom, elég erős a jelenlegi metában.
(3 spell is van benne, és elég kicsi az elixir átlaga-3,6)
(giant, a két prince, a két kicsi minion, és fireball, zap,arrows, egyszerű, de nagyszerű.)
Nem hagytam fel a gólemezéssel sem ott brutális kaszabolásokat tudok az elit barbár mini pekka "hármassal", persze oda olcsó spell jut csak-zap és arrows, na meg olcsó támogatás, mega minion és bomber. Az alap Night witch mellé.


TrueGooner
(aktív tag)

Sziasztok!
Van esetleg valakinek egy aktív klánja, ahol szívesen látnának egy újrakezdőt? :) 568 kupán vagyok jelenleg, Lvl 11, de nyomom ezerrel, Passt is venni fogom havonta.

Köszi!


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

pár év kihagyás után visszatértem, érdekes újítások vannak. még szerencse, hogy megvan a régi accountom.


Amur
(addikt)
Blog

Igen, és még jön új szint a lapoknak hamarosan. Aki már nem tud gyüjteni(nekem is majdnem minden maxos) az megint kezdhesse előlről a vadászatot a kártyákra..


Pompi
(MODERÁTOR)
Blog

Annak akinek minden maxos már jóideje, annyi tokenje meg pénze meg mindene van azt egy ilyen szitemelés is csak nagyon rövid időre akasztja meg.

Most jön majd valami update, négy kártyát erősen megvariálnak.
2023 Q2 Summer Update


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

Te amúgy vásároltál valamit vagy free-be sikerült maxolni a kártyákat?


Amur
(addikt)
Blog

Az elején még voltak "ocsó" csomagok . azokból vettem párat, meg voltam előfizető kb. egy évig, de ennyi.Igazából az idő, amit beleöltem. egy két szünettel , de megjelenés óta nyomom.

[ Szerkesztve ]


MaYDaN
(tag)

Igen ez igaz. De viszont itt most belevitték azt a "csavart" hogy nem goldért kell updatelni a kártyákat, hanem egy új úgynevezett elite card vagy mi kell hozzá, hogy fel tud fejleszteni level 15-re. Úgyhogy most azok is kezdhetik újra gyűjteni akiknek eddig minden fullos volt és rengeteg pénzük van. Nyilván pont ezért is találták ki, hogy még ők is tudjanak költeni a játékra. :D Amúgy ma jön az update.


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

hogy van ez az arénából való lejjebb csúszás?
mikor felértem 16-os arénába, akkor volt pár rossz szériám és meglepődve tapasztaltam, hogy 5500-as kupánál nem tudok lejjebb csúszni. minden arénánál ez van, hogy nem lehet lejjebb csúszni?


Pompi
(MODERÁTOR)
Blog

Igen ravaszok ezek a supercellások. Jól megkavarták megint az állóvizet, csak, hogy több pénzt tudjanak szakítani. Nekem így 7 év után kezd elegem lenni, hogy nem az értelem, hanem a pénznyerészet fele mennek nagyon-nagyon látványosan.

Ja és már jött szembe full 15-ös deck. Csak boostolva volt :DDD

@Sanyi.mTs: igen, volt valami újításuk már nem tudom mikor, hogy bizonyos szintet elérsz, akkor nem tudsz lejjebb esni. Eddig 7500 volt a max, most azt is feltolták 9000-re.

[ Szerkesztve ]


MaYDaN
(tag)

Igazából minden ilyen típusú ingyenes játékban abba az irányba mennek, hogy hogyan lehet minél több pénzt kiszedni belőle. De valóban itt is elég látványosan annyi olyan plusz kiegészítő cuccot raktak bele a játékba, ami csak azt hivatott, hogy költsél rá. S itt most nem csak az emote, banner és tower skinekre gondolok, hanem a különböző magic item dolgokra. Amiket mindig azt hiszem, hogy nem tudják fokozni, de mindig kiderül, hogy igen. :D
Én bevallom, hogy örülnék, ha egy kicsit a core gameplaybe nyúlnának már bele. Persze tudom, hogy sokan nem biztos, hogy örülnének. De jó volna egy kis változás már. Ez a card evolution sem az igazi. Kíváncsi vagyok mennyre fogják használni. Meg mire majd mindegyik kártyának lesz ilyen módja, az több év. :D


Pompi
(MODERÁTOR)
Blog

Persze, én is tudom, hogy hogy megy ez. Gyakorlatilag a megjelenése óta játszom ezzel a játékkal. Eleinte nem volt jellemző ez a p2w érzés, legalábbis nem ennyire. Voltak egész kedvező árú pakkok, volt értelme néha mondjuk egy doboz cigi árát rádobni. Aztán jött a pass, a maga havi ~1800 forintjával ami szintén tudott adni - legalábbis amíg volt hova fejlődni, hogy szerintem megérte megvenni. Közben azt hagyjuk, hogy a gameplay milyen irányba ment (river race, nem balanceolt lapok stb).
Aztán pár hónapja jött ez az új pass rendszer, kivettek egy csomó cuccot belőle, feltolták az árát 3 ezer illetve 5,5 ezer forintra. Ez már egy olyan arányú emelés, hogy azt mondtam, hogy tovább egy fillért sem fizetek.
És akkor most betolnak egy ilyen elite wild card témát, kártyánként 50 ezer lap kell a fejlesztéshez, tehát jelen állás szerint 109 kártyával számolva 5 450 000 lap kell az összes fejlesztéséhez.... nonszensz
Meg jönnek a kártya evolúciók. Néztem, hogy a evolvált (vagymi) skelly csapat mit tud majd pusztítani, ok, ott több cycle lesz, majd meglátjuk, meg majd a többit is amik majd jönnek minden seasonben.
Szóval nem azt mondom, hogy fú leteszem és abbahagyom, de nem abba az irányba megy az egész ami tetszene (és ahogy néztem ezzel egyre többen vannak így).
Clash Royale "Level 15" Update Has Players Outraged


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

Összefogalalóba:
- Rosszul szerepl, hogy mennyi kártya kell a szintlépéshez. Lvl14-re kell 5000 darab.
- Illetve bekerülhetne statsroyale.com, ami a láda ciklus látható pár statisztikával megtoldva.


MaYDaN
(tag)

Igen a passokat eléggé megemelték, hiába hoztak be egy durvább verziót belőle nem ér annyit. Már jó ideje én is elengedtem a pass vásárlást és nem fogok többet költeni rá az biztos. A level növelés is mindig csak azt hivatott támogatni, hogy minél több vásárló legyen újra. Mert más szempontból semmi értelme sincs. A videókban meg mindig úgy adják elő, hogy milyen fantasztikus, hogy megemelik a szintet. :D Én továbbra is várok valami komolyabb gameplay változást. De ha lesz is valami az nem ebben az évben lesz már. Addig be kell érni az evolutionnal, azt most el tudják húzni egy jó ideig, hogy tolják majd az új lapokat. :) Ettől függetlenül én is tolom, de szintén úgy látom, hogy nem jó az irány. Pedig tökre kedvelem ezt a játékot. S valóban sokan ki vannak akadva hasonló okok miatt amiket most mi itt felhoztunk. Majd meglátjuk, hogy mennyire hallgatnak a közösségre. Ezt is sokszor mondják, hogy figyelnek minket. Bár a fizetős részt azt tuti nem fogják miattunk a mi szájunk íze szerint alakítani. :D


Amur
(addikt)
Blog

Elég régen lett frissítve az összefoglaló, akkor is az egyik kedves fórumtárs készítette el, én csak beraktam. Ha van kedved frissíteni, szívesen veszem a segítséget, és az elkészült verziót berakom az összefoglalóba!


Sanyi.mTs
(addikt)
Blog

A pár hete véget ért -50%-os fejlesztési költség "gyakori" akció?

üzenetek