Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Gebriel
(veterán)

Miért nem valósult meg?


tibaimp
(nagyúr)

Mekkora lett volna már! De kár, hogy kuka lett!


Cifu
(félisten)
Blog

Nincs hivatalos info.

Feltehetően számot vetettek, hogy mennyi idő és energia befektetés lett volna, és hogy mennyire térült volna meg. Tippre a 2021 évi hibajavítások elvittek egy DLC-nyi erőforrást, és az, hogy 2024-ben kijöjjenek még egy DLC-vel már nem érte meg.

Közben jött The Witcher folytatás és a Bostoni székhely felfuttatása. Ezek csúsztak volna, ha még kb. 1 évnyi időt rááldoznak egy CP2077 DLC-re...


Gebriel
(veterán)

Kár érte.


gV
(őstag)

de jó, hogy nincs hivatalos lelövés. így a witcher miatti indokot el is engedem, mert értem, hogy GOTY a 3, de többször neki futva is csak azt érte el nálam, hogy kimondhatom nagyon nem az én játékom és a jövőben minden ami még abból jön számomra felejtős.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

igen, a 2021es hibajavitasok kerultek fokuszba


nincsnév007
(őstag)

de fura. egyben szomorú is hogy már lassan 4 éves lesz. hogy vártuk mindannyian, meg hogy mindig bejelentették hogy késik :D akkor utáltam hogy mindig csusztatták a játékot, de most vissza gondolva mekkora nosztalgia :D én imádtam ps4-en is, ps5-n is néha néha el bolyongokk a városban, de ahányszor végig játszottam már a történetet nagyon unom, de a városnak a hangulatát nem lehet megunni. Mindig vissza hív. De azt a december 20-át sose fogom elfelejteni amikor végre kezembe foghattam a lemezt :D

[ Szerkesztve ]


Cifu
(félisten)
Blog

Nekem ne mond, ugyanazon a hullámvasúton ültem. :D
Ezzel együtt számomra picit döbbenetes volt, hogy tényleg egy éles váltással Holdon játszódó DLC lett volna. Merész és kemény. Így egy pár dolog megmagyarázásra kerül, hiszen a játék kijövetelekor nem értettem miért áldoztak ennyi energiát a súlytalanság vagy az űrbéli mozgás megjelenítésére. Így már hirtelen teljesen más lesz az értelmezése ennek: erre készültek rá...


cyberkind
(félisten)

Tehát, a csodásan sikerült premier miatt, elbuktuk a Holdat, ami szerintem többeket hozott volna lázba, mint a PL, erre nem sokat lehet megint mondani, good job. :))

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

mondjuk ott siman lehet a Sun endingnek megadtak a modjat.

gyakorlatilag ugyanaz mint a Star eset a Basilisk, aminek egyebkent egy par perces tutorialja van a jatekban.

vagy a hajok, amiket kb az egyetlen Boat Drinks miatt raktak be.

vagy a training BD, egyetlen szekvencia miatt.


Cifu
(félisten)
Blog

mondjuk ott siman lehet a Sun endingnek megadtak a modjat.

Ezt azért kétlem, mert azt a jelenetet simán megoldhatták volna súlytalanság imitálása nélkül. Pl. egy AV-ből kilépünk a Crystal Palace hangárjában, ahol a forgó űrállomás miatt van mesterséges gravitáció...

gyakorlatilag ugyanaz mint a Star eset a Basilisk, aminek egyebkent egy par perces tutorialja van a jatekban.

Azért az Aldecado féle Basilisk köré egészen komplex rendszert építettek fel, tele küldetésekkel, Panam és Saul közötti nézeteltérések, Mitch és Scorpion háttértörténete, az említett Basilisk teszt (és Panam románc), stb.

vagy a hajok, amiket kb az egyetlen Boat Drinks miatt raktak be.

Ha megnézed a hajók brutálisan felszínesen vannak kidolgozva, eleve nincs a vízen való közlekedés semilyen szinten szimulálva, tehát a hajók nem rendelkeznek felhajtóerővel, nincs a közegellenállás számolva, de még csak dülöngélni sem dülöngélnek és nincs a hullámzás se szimulálva. Sehogy, semennyire.
A Boat Drinks-nél nagyon látványos ez, a hajó teljesen simán siklik és kanyarodni is úgy kanyarodik, mint egy autó...
Itt még ott van a durván kidolgozott 3D modell és beltér (egyetlen "amerikai konyhás" nappali szerűség az egyetlen helység, ahova be lehet menni).

A teherhajók ugyanez pepitában.

vagy a training BD, egyetlen szekvencia miatt.

Ezt mondjunk nem értem. BD-ből azért volt pár (no nem sok...):
-Tréning (bolt rablás)
-Evelyn a Kompeti plázában féle BD
-Evelyn és a megbízója közötti BD
-Ward féle BD
-Peter Pan féle BD
-Over the Edge BD (ami utólag került bele az Anime után)


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Sunban mondjuk az a zero gravity resz nagyon hangulatos. remenykedtem azert benne, hogy lesz folytatasa.

a Basilisk kapott komplett kuldetesszalat, de ha nem mesz el a Star fele, akkor konkretan egy kvazi tutorial szintjen lehet vezetni, foleg female Vvel. es viselkedesre azert teljesen mas fizikai modellje van, mint a tobbi jarmunek (bar gyanus, hogy az AVkkel egyezik azert a kodja). A rocket barrage pl kizarolag a Star alatt jott elo a fegyveres autokig.

igaz, hajok mondjuk annyira nincsenek kidolgozva.

nem, a Training BD alatt nem ezekre, hanem a legelso, interaktivra gondolok a jatek legeslegelejen. ahol konkretan nem elore scriptelt story van, hanem kvazi a System Shock 2 eleje. amit Jackie ad V kezebe meg a scav hunt elott.


VikMorroHun
(senior tag)

Inkább egy teljes játék kifejlesztéséhez szükséges erőforrást áldoztak rá, hogy rendbe rakják.


Cifu
(félisten)
Blog

Abban benne van egy komplett DLC is, ami egy közepes játék tartalmát hozzta még pluszba...
Ráadásul a DLC nem ingyen volt.
Szóval ez a megjegyzés eléggé erőltetett szvsz...


peet05
(tag)

Ezen a héten kezdtem el az Edgerunners-t nézni, és ott Lucy-nak is az az álma/vágya, hogy eljusson a Holdra..
Lehet, hogy csak számomra érdekes, lehet, hogy semmi nincs a dolog mögött, gondoltam megemlítem.


PuffyDog
(junior tag)

Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot. Olvastam, hogy megjelenés után sokáig problémás volt. Jelenleg mi a helyzet?


pandras83
(senior tag)

Nyugodtan veheted, nagyon kikalapálták. Ha megvan hozzá a kellő vasad, időd és energiád, akkor egy valóban maradandó élmény lesz. Mondjuk ha eddig nem hajtott a kíváncsiság, lehet h nem fog beszippantani úgy, mint itt egynéhányunkat.


Cifu
(félisten)
Blog

Én úgy kezdeném a kérdést, hogy milyen platformról van szó?
PC-n én 2020 végén, 2021 elején sem találkoztam több problémával, mint mondjuk a Bethesda játékaiban (pl. Skyrim, Starfield). Pár esztétikai probléma volt, esetleg un. trigger pont nem aktiválódott (újra kellett tölteni egy pár perccel korábbi mentést).
Mostani állapotában végképpen nincs vele probléma.

Anno a konzolos verzió volt eléggé gatya, főleg a legacy platformokon. Az új generációs konzolokon a mostani verzióval tudomásom szerint már nincs nagyobb baj.


PuffyDog
(junior tag)

Köszönöm szépen. PS5 lenne a konzol. Anno egy demót vagy egy trialt próbáltam vele, hát nem volt az igazi, de ez tényleg megjelenés után volt néhány hónappal. Ahogy beharangozták, hogy kb egy virtuális életet lehet élni, a személyiséget ki lehet alakítani, hatalmas nyílt világ, aztán jött a kudarc. Viszont ha már minden rendben vele teszek egy próbát és köszönöm.


SaGa59
(őstag)

PS5-tel valószínűleg nem lesz, XBOX Series S-nél kétszer volt olyanom, hogy egyszer magától kilépett, egyszer meg nekem kellett kilépnem és újra indítani, mert valahol beakadt. Valószínűleg memóriahiány miatt. Ezen kívül semmilyen hibára, elakadásra nem futottam rá, többszöri nekifutással sem. Mindenképp a teljeset vedd meg a DLC-vel együtt. Külön történet, de sokat hozzáad a világhoz. Gyakorlatilag bármikor be tudsz szállni a DLC sztorijába, de nagyon kezdő szinten nem érdemes, mert túl erősek lesznek a boss harcok ellenfelei. Akár úgy is mehet, hogy végigviszed az alapjátékot, ott van egy pont, ahová visszadob utána, majd aztán kezded el a DLC-t, de az üzenet, ami elindítja, a kezdés után szinte azonnal megjön. Csak vigyázz, mert ha ignorálod, a DLC teljes sztoriját eliminálja. Az nem, ha nem reagálsz rá, csak az, ha reagálsz, de utána amikor az üzenetet küldővel beszélsz, elutasítod. Akkor a DLC csak egy újabb terület, DogTown, de a sztori kimarad. Ami szintén több befejezést tud hozni, ha kijátszod.

üzenetek