Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


m0h0senator
(őstag)

Szerintem csak Te. Mondjuk én a GTAV-n és a Division 1-en kívül nem rendeltem elő semmit és egyiket sem bánom. Remélem ezzel is így leszek.


FoxiestFox
(félisten)
Blog

:feelsbadman:


cyberkind
(félisten)

Igazából nekem már az elég, hogy az eddig CDPR játékokban minden fejlődés és befektetett munka látszik, játékról-játékra, már csak ez megéri a bizalmat tőlem. Csak 3 játék, de sokan örülnének ha ilyen színvonalat képviselnének a mai világban.

Ezt próbáltam írni tegnap a WD Legion stream alatt, de ez valahogy kimaradt az illetőnek nonstop. :D


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Nálam nincs meg a Witcher hype, ráadásul előrendelés-ellenes vagyok.
Kár hogy nem jön kicsit előbb a cucc, péntektől majd 3 hétig szabin leszek, ideális lenne ezzel tölteni egy részét.


cyberkind
(félisten)

Most az is Witcher hype, hogy ha játszottad mindet, és látod az abszolút előrelépést minden téren, minden részben? Az szerintem is hype, aki csak a 3. résszel ismerte meg az egészet (én igazából akkor se tudtam mi van :DDD ), és ezért rendeli meg, illetve élteti az egészet. :)

#5806 FoxiestFox
Max a 3. érdemel hype-ot, az első kettő annyira nem, sőt, nekem az első rész jobban tetszik mint bármikor a 2. rész. :)

[ Szerkesztve ]


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Elhangzik a Witcher név = hype. ;] :P


velizare
(nagyúr)

simán játszottunk relanzakor a gta5tel. a 2k games fileszerverei haltak le, akik akkor akarták tőlük letölteni a játékot és a patchet, azok szívtak. steamről lejött minden simán.
volt, aki azért vett lemezes változatot, hogy legalább a letöltéssel ne szívjon, erre hibás dvd-t kapott.

[ Szerkesztve ]


nubreed
(veterán)

Igen, hát nekem nem a steames volt. :) Akkor viszont, mivel nekem a CP -ből steames lesz, remélem itt most nem lesz gond. :)

[ Szerkesztve ]


RubbishBin
(senior tag)
Blog

Nem te vagy az egyetlen. Nálam viszont a hype egyre jobban fokozódik, pedig a Witchert nagyon hamar meguntam. De elvből nem rendelek elő semmit, meg ennél a címnél félek a konfigomtól is.


VikMorroHun
(senior tag)

Még én sem rendeltem meg. Megvárom a TPS modot. Vagy nem. :)


nubreed
(veterán)

Az elvileg nem lesz. És moddolni sem lesz egyszerű rá.


Rossi
(addikt)

Nem, mivel XSX-en akarom majd végigtolni, az meg ki tudja mikor jön ki. :))
Emlékszem W3-at vagy fél évig toltam, 170 óra kb.
De jó is lesz... :K


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Teljes áron én se rendelném elő, nem bízom annyira a CDPR játékainak day 1 minőségében. :D
8K-t viszont megért Xbox mellé. :)


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Az úgy ajcsi.
/TROLL
Mondjuk kontrollerrel kell végigszenvedned, úgyhogy még ők kéne fizessenek neked. :DDD


elektrotank
(tag)
Blog

Igen, erre akartam utalni. Nem is hiába linkeltem a Wire 2-t, végül is, az a hivatalos információ.

sittes79: grat hozzá.

Hogy hozzászóljak kicsit a felmerült témákhoz. Én is vásároltam már pl. a G2A-ról, szerencsére eddig minden rendben volt. Torrentezni sem szeretek már annyira, a Far Cry New Dawn van még így leszedve, de szerintem azt is megveszem. Belefáradtam a crack-be meg a társaiba. Persze, az a pár játék, amit G2A-n vásároltam, azoknak a költségének a nagy része (vagy épp semennyi) nem hiszem, hogy a fejlesztőkhöz ment.
Több helyen is van játékom (legtöbb steam), eddig úgy mindegyikkel megvoltam. GOG-n csak a Witcher van, azzal sem volt problémám. Mondanom sem kell, hogy a Cyberpunk 2077 is GOG-ra jön, dobozosan.

Előrendelés: Nem is tudom, talán a Witcher 3 volt az első játék, amit előrendeltem. Nagyon megtetszett a világa, a játékmenet és a grafika. Nem hittem volna, de rendesen magával ragadt. A másodikkal soha nem játszottam, az elsőt megpróbáltam, de a harcrendszer nem tetszett, ezért hagytam is. Vicces, hogy a játék után megvettem kb. az összes könyvet, anno Euronicsba megláttam az 1. és a 2. részt dobozosan, asszem deluxe editiont, azt is megvásároltam, illetve a DLC-k is talán előrendelve jöttek (nagyon szégyellem, de ezeket még nem vittem ki), dobozosan, ahogyan kell. A LiS is dobozosan jött, de azt nem tudom dobozos volt e vagy sem. A Cyberpunk 2077-t is előrendeltem, bízok annyira a készítőkben, hogy jó lesz. Witcher 3-nál is voltak patchek, itt is lesznek... ha valaki azt gondolja, hogy tökéletes játékot fog kapni első naptól kezdve, azt felejtse el. Az a régi szép időkben volt, amikor egy CD-re simán ráfért mondjuk egy Lego Star Wars. Ezzel együtt kell élni. A vaják világa önmagában elragadó, valószínűleg a Cyberpunk világa is fantasztikus lesz, legalább is merem remélni, hogy nem enged el.

UI: A Viharidő nincs meg, meg ahogy láttam, újra megjelentek a könyvek, új borítóval, gondolom a sorozat hatására. Az első könyvet vagy kölcsönkaptam egy volt barátomtól, vagy odaadta, nem tudom, mert anno azt hiszem kereste, de végül is nálam maradt, szóval az meg volt.


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Csak akkor szenvedés a kontroller, ha az ember nem hajlandó normálisan megtanulni a használatát. :P


Rony949
(őstag)

Keresek a házban valami kötelet, felakasztom magam.

üzenetek