Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


BlackTreff
(tag)

RIP

Szerk.: Látom már mindenki tudja!! :( :(

[ Szerkesztve ]


nincsnév007
(őstag)

na jóóóóvan :W :W :W


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

"Borzasztó most mi lesz, 3 héttel később tudsz vele játszani..."

Vagy nem. Ezek után miért kellene elhinnünk, hogy megjelenik decemberben a játék? Hittünk az áprilisnak, hittünk a szeptembernek, hittünk a novembernek.

Ne legyen igazam, de ebből 2021. lesz, max kijön egyből nextgen patch-elve. :W


elektrotank
(tag)
Blog

F@sza... pedig reméltem, hogy ilyen nem fog már előfordulni. :(

morgyi: Ez igaz, de a Lego Star Wars-ba nem emlékszem én különösebben a hibákra, az rémlik, hogy baromi jól szórakoztunk. Nem is tudom, hogy akkoriban lehetett e netünk.

oriic: Én remélem nem lesz igazad és december a végleges időpont. De ja...

[ Szerkesztve ]


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Ugyanez jutott eszembe, lehet a next gen patch-et hegesztő csapat előbb kész lesz a munkájával. :D


sittes79
(addikt)

Igen sajnos ez elég gyanúsan jövő tavasz, vissza is küldöm a 3080-at rohadjanak meg :O


nubreed
(veterán)

Én is így érzem, 2021 tavasz lesz ebből. Csak akkor mi a f*szért promózták itten Keane Reeves (Aka johnny silverhanddel) -el, hogy aranylemezre került a játék...

sittes79: ebben van jó is, pont az, hogy jövő tavaszig megérkeznek a refresh 7nm -es 3000 -es kártyák, így tényleg nem kell kapkodni azzal sem.

[ Szerkesztve ]


RudY
(addikt)
Blog

The concept of games "going gold" mean being "done" hasn't been true for a number of years. Teams immediately pivot to working on "day one" patches. All "going gold" does is allow you to pass certification with the console manufacturers and begin printing discs.


nincsnév007
(őstag)

az a 21 nap alatt annyira fontos dolgot lehet csinálni a játékon hogy halasztani kelljen?


RubbishBin
(senior tag)
Blog

Azt nem állították, hogy nem lesz hozzá 90 gigás day1 patch. :D


bulikavagyok
(nagyúr)

"...vissza is küldöm a 3080-at rohadjanak meg" - erről eszembe jutott, h vajon hány ember készült új géppel (pénztálcákat nem kímélve) a novemberi startra?! Szemét húzás ez tőlük. Arról nem is beszélve amit oriic írt.

[ Szerkesztve ]


nubreed
(veterán)

Tudom mit jelent az, hogy golden discre került a játék. A kérdés költői volt. Most egy kis zavart érzek az erőben a CDPR -nél. Hiszen ha golden disc akkor az ready to manufacture, ergo valami másnak is kell lennie a háttérben még, amit most még nem tárnak ki a nagyközönség elé.


nubreed
(veterán)

Én ilyet nem is írtam. :D Szerintem a másik kollégának akartál válaszolni.


sittes79
(addikt)

Én megmondom az őszintét csak ez miatt vettem volna 3080-at, 2080-al elbohockodtam volna még 1 évig tuti! Lehet az nvidia intézte ezt :)

#5853nubreed : Nem kell ebbe sokat bele látni/képzelni gond van a játékkal és gondolom főleg a kurrens konzolokon!

[ Szerkesztve ]


Urby66
(aktív tag)
Blog

Én azert az előrendelést nem fogom visszamondani és már nem idegesít a dolog. Eddig siettem, hogy kész legyen a Death Stranding a megjelenésre de így legalább azzal nem kell kapkodni. :DDD
Amúgy kíváncsi lennék, hogy miért tolják ennyit a dátumot. Elvileg nincs kiadó aki nyomná őket. Lehet az új konzolok miatt van gond? :F Kicsit azért bizonytalan vagyok, hogy egy ilyen tapasztalt csapat nem tudja jól belőni a dátumot. Remélem nem valami komoly minden platformot érintő gond van a háttérben....


sixpak
(nagyúr)

Nab@zdmeg....ez nem hiányzott. :(((

Abban bízok, hogy a 12.10. már a tényleges időpont, mivel a közösség könnyebben túlteszi magát azon, hogy azt mondják, ok akkor Február 15, de ha még egy csúszást bejelentenek Dec. 10 előtt, akkor sokan befejelnék a monitort.... én is.


johnyblaze
(aktív tag)

na jo.ez mar kicsit gusztustalan.negyedjere immar.vartam mint a messiast,de mar nem erdekel.majd valamikor jovore ranezek ha olyan kedvem lesz.de mar f0sok ra...


VikMorroHun
(senior tag)

Gyanús is volt, amikor bejelentették, hogy "mostantól kezdve crunch, szombaton is dolgozni kell a megjelenésig". Aztán 1 hét múlva "OK, aranylemezre került a játék".


JSaN
(addikt)

Hat sajnalatos hir, steamen marad, varom tovabbra is.
De bizom benne tenyleg ez volt utolso, ne legyen mar 2021 belole. December meg pont jo, kb onnantol januar 5ig szabi szal tudnam tolni. De ha jovo ev eleje lesz belole amikor hajtas van az nem tetszene. :U

üzenetek