Diablo II: Classic és Resurrected - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Elemental
(addikt)

Azért látom, neked van időd gémelni :)


_ocsisajt
(őstag)

:B


_ocsisajt
(őstag)

Hát érdekes ez az RNG... Pörgök kulcsokért p5-ben... Elvileg ugye Countessnek P1 felett nyominger a rúna dobása (darabszámra tényleg kevés a rúna)... Na most egymás után két körben 1-1 IST... :Y Persze másik két 9 kulcs már rég készen van, itt meg battik dobódni gyakorlatilag...


_ocsisajt
(őstag)

Jó nagyot kívánva! Friss loot! :B


wm2
(őstag)

csináljunk legit Ber-t !! :P


ncc1701
(veterán)

Bocin? Az komly, gratula. :)


_ocsisajt
(őstag)

gz :P

#18406:
Persze, miért ne? Dobhatja boci az egész rúna palettát (hellen)! :)


ncc1701
(veterán)

Tudtam, csak nem sejtettem. :)

Nekem anno bocin sosem esett hr, csak Arcane Sanctuary-ban egy Ber, meg egy Lo. Lo az mondjuk jókor, ért akkor 1000fg felett.


_ocsisajt
(őstag)

3x3 key, 3 futás... Legjobb:
(szokásos NLHC) :B

#18408: Azért bocin már volt mákolásom sok, rúna tekintetében. :DDD


_ocsisajt
(őstag)

260 ED-s Ethereal Executioner's Justice ér valamit? (nlhc)

[ Szerkesztve ]


Vismajor01
(addikt)

Nope


_ocsisajt
(őstag)

Sad... (zoddal sem?) :(

----
Ezért nyitjuk a super chesteket ha a kulcsokért pörgünk. :DDD


kökény
(aktív tag)

Sziasztok,
paladin leveling csak hammerrel mehet, mert maxroll azt írja, de nekem nagyon nem tetszik vele a játék, illetve én vagyok hozzá béna, NM-en járok actV át lehet másra skillezni? :R


ColdMan
(tag)

Itt a párja. :))


kökény
(aktív tag)

Megválaszolom magamnak :) átskilleztem FoH-ra, hell act2-ig eldöcögött, azután vissza hammerre, maggotlair-t egy este alatt talán meg is csináltam :D Szóval nincs sok értelme hammeren kívül mással levelingezni szerintem.


Kiss_R
(tag)

Én zealerrel simán végigmentem Hell bocikig. CB kell csak meg life leech, a Phys immunokat meg vagy kikerülöd, vagy valami AD-os eszközzel, sunderrel töröd az immunt. Nem kell hozzá semmi extra item a normal contenthez, és nem is szenvedős.
(nem is értem, hogy a pala leveling csak hammerrel mehet :F )

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Sajna azzal nem próbáltam, vmi külföldi fórumról szedtem ezt a FoH levelinget is, de most már elfogyott a skill restart, valahogy végigdöcögöm ezt a 3 actot. :R


Kiss_R
(tag)

Ha nem singleben játszol, és van némi tőkéd, akkor vehetsz tokeneket is, azokkal is lehet respecelni. Amúgy a foher pala inkább specifikus helyek farmolására jó, nem annyira univerzális. Mindenhová a hammer való, de ahhoz a rendes gear drágább (kell neki Enigma, Hoto), ha casterben gondolkodsz.


kökény
(aktív tag)

Köszi szépen a segítséget! :R Van 3db tokenem trap assaval már tudom farmolgatni,de nem akarom levelingre elpazarolni, amúgy hammer olyan szempontból okés,h dmg elégnek tűnik kb mindenhova, majd smite pala lenne a végső cél uberezni, mert én naív és tudatlan trap assával rápróbáltam és már Lillith csendre intett :D :W Tudom az is drága és időigényes, de legalább van cél.


Kiss_R
(tag)

Smiter nagyon olcsó, nem igényel semmi drága cuccot. Ha felszintezted a palát, fillérekből megvan egy használható gear. De überezni vihetsz assát is, csak át kell szerelni kickerre (kicksin is olcsó, itemek java meg kompatibilis a smiterrel). Überezéshez általában legyen sok cb és resist, meg life leech.

üzenetek