DIGI műholdas TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


AtHoS
(nagyúr)

Hát figyelj, ezt még én sem tudom, ugyanis....

....mikor elkezdték a mobil tesztüzemet, kihoztam egy SIM kártyát (2019 november magassága), de mivel műholdas előfizura nem lehetett vagy technikailag nem tudták megvalósítani (akkor ez engem éppen nem érdekelt mi volt az akadálya) módosították a műholdas előfizumat "valamilyen" módon, így lett egy teljesen új szerződésszámon nyilvántartott műholdas tartalmú előfizetésem és ehhez csapták hozzá a mobilszolgáltatást.
Azóta is ezen előfizetési számon fizetem az érkező számlákat, de...

...de az ügyfélkapun belépve 2 db (a régi és az előbbiekben említett új előfizetést is) látom, tudom nézegetni a tartalmát, stb...

A régi előfizetést választva megjelent a kedvezmény igénybevételének lehetősége, amit tegnap minden mindegy alapon végig vittem és küldték is a szerződésmódosítást. Viszont ennél az előfizetési számnál a Meglévő szolgáltatások részen listáz Filmbox Extra tételt is, ami nincs is nálam ill. a DigiTV-t december 31-ig 3700 Ft-on, január 1-től 4700 Ft-on mutatja. Kétszer szerepel a BOX bérleti díja (2db BOX van, de ugye a nyári helyrerakástól az első BOX már nekem is 0 Ft-ért kerül számlázásra és csak a másodikért kell fizetnem, ahogy előzőleg több éven keresztül is kellett volna, hogy történjen)

A 2019 novemberében kapott új előfizetésnél viszont azt írja, hogy: A hűség-kedvezmény az adott szerződéshez nem elérhető!

Szóval regisztráltam, de fogalmam nincs, hogyan zongorázzák le és mi lesz a végeredmény :DDD

[ Szerkesztve ]

üzenetek