DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Multibit
(veterán)

Olyan központi hiba, ami csak bizonyos területekre "jut el".
Hajnali ping, napközbeni ping (Tatabánya). Napközben már dolgoztam a mérés közben (VPN). Sem a céges kapcsolatban, sem egyéb nethasználatban nem tapasztaltam szakadást, vagy lassulást.
Kíváncsi vagyok, mire jutnak ezzel az érdekes központi hibával. Drukkolok nektek!


Dragon3000
(veterán)

Miért ne, valamelyik eszköz is lehet rossz, ami még valamennyire működik, de bizonyos terhelés esetében hibákat dob és az a körzet, ami oda van bekötve ott jön elő a hiba.


MirmiX1983
(újonc)

Köszi,a többiek nevében is! Elviekben tegnap 14:30 körül volt az utolsó szakadás, délután 16:00 körül már volt valami változás VÉGRE! Ezt látni is a visszajelzésen. [link] Még voltak ugyan kiugrások de szerencsére már csak a program mérte őket mert tapasztalni nem lehetett,reménykedjünk hogy így is marad! Ma kaptam sms-t is megint, hogy javították a hibát mondjuk ez nem mérvadó mert ilyet két napja is kiküldtek már egyszer! Reméljük hogy ezesetben már tényleg javítva lett! :)


Dragon3000
(veterán)

Sms-t mindig küldenek, mert 72 órájuk van javítani a hibát, utána kötelesek kötbért fizetni és sok ember hisz az sms-nek, így a következő bejelentést új hibajegynek veszik és megint 72 óra játszadozás, ezért érdemes ilyen esetben elutasítani, hogy javítva lett a hiba és lezárták, ha valójában nem így van.


nrg_52
(addikt)

Ha lezaras utani 72 oran nelul jelzed ugyanazt a hibat, akkor az elso bejelentes datuma a mervado, ugyhogy hiaba zarjak le...


Lackooo84
(nagyúr)

Szintén Tatabánya, tegnap egész nap folyamatosan pingeltem egy német oldalt, végig stabil 8-10 (volt egykét 16)ms volt a pingem (wifin).


fail17
(újonc)

Eddig volt jó a net :) 1 napig


MirmiX1983
(újonc)

És tényleg,megint dobta a hibát... [link] Reméljük 19:20 körül nem fogja aztán megint és megint óránként...


djsunstealer
(aktív tag)

Sziasztok!

Költözés miatt otthoni internet + tv lemondása után (hűségidő lejárt) a Digi által adott ZTE routert meg TV modemet ha visszaviszem személyesen egy ügyfélszolgálati pontba (jelen esetben Bp, Mammut 2), akkor ez rendben lesz vagy van még teendőm?
Az új helyen nincs kábeles Digi, úgyhogy marad a Telekom optika.

[ Szerkesztve ]


Lackooo84
(nagyúr)

Erre gondoltok, vagy mire?? Mert most nálam is szarakodik...

[ Szerkesztve ]


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Én itt nem látok 28000ms-es pinget, de még 3000-est se.


Lackooo84
(nagyúr)

Azt én sem, de akkor sem szokott ilyen lenni.


fail17
(újonc)

Azért,mert egy valaki beküldött egy ilyen képet? Hát igen Lackó képén én sem látom :D. Most 1órája mikor rossz volt nem mértem le,de itt a múltkori. A mostani még durvább volt :)


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Hát igen, ezen már vannak nagyobb kiugrások. Gondolom torrent, vagy egyéb komoly forgalmat bonyolító alkalmazás nem fut közben.


fail17
(újonc)

Találtam még egy fotót, ez durvább volt. Nem fut semmi játékon kivül meg böngészőn kivül,de 1gb netnek biirna kell főleg,hogy ha egyszerre 3 gép ment annó se volt semmi probléma,de valamelyik nap irta egy srác,hogy azt mondták,hogy már Pesten is griz van ,mert elvileg központi a hiba. Multkor itt volt egy kép bent akinek apex legend játékozás közbe 28ezres pingje volt. Nekem mikor laggol 1000-3300ig mozog fel le és nem lehet csinálni semmit se.


Lackooo84
(nagyúr)

Én kérek elnézést.... :DDD Azosztkomoly'.... :Y De egyébként most, hogy mondjátok én is észrevettem, hogy a PS5 share play ill. share screen képminősége eléggé gáz mostanában, blokkosodik a kép, leesik a bitráta, magas az input lag stb. lehet annak is köze van ehhez, mert régebben azzal sem volt baj.

[ Szerkesztve ]


fail17
(újonc)

:P ;] A poén ,hogy tegnap jó volt de azelőtti napok/hetek.. haha. Ne tudd meg. Minden fél órában egy ilyen. MirmiX1983 Látom egyszerre volt laggunk akkor 1 órával ezelőtt :W :)) :DD


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Passz, nálunk nem tapasztalható. Bő fél órája futtatom a routeren az mtr-t bix.hu címre, ment 19:20-kor is. Eddig ~1900 küldött ping, elveszett 0, a legjobb 1,6 a legrosszabb 32ms, de nálam fut némi torrent is a routeren, szóval amiatt lehet egy-két ilyen kisebb kiugrás.


fail17
(újonc)

Akkor szerencsés vagy.. vagy én szerencsétlen :U :DDD. Jó lenne ha már nekem is jó lenne.

[ Szerkesztve ]


chatran
(őstag)
Blog

Mostanában kb heti 1x, de néha gyakrabban kerül egy ilyen bejegyzés az Asus routerem logjába:

Sep 19 18:38:31 WAN Connection: Ethernet link down.
Sep 19 18:38:31 nat: apply redirect rules
Sep 19 18:38:36 WAN Connection: WAN was restored.

A probléma, hogy ez után a router levált 100mbit-re és nem kapcsol vissza gigabitre csak, ha újraindítom.
Ez router hiba lehet?

A szakadást az ONT okozhatja?

üzenetek