DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


bksgbr
(tag)

Nem vagy egyedül. Nálunk 2016 november eleje óta árválkodik az optika feltekerve a villanyóra szekrényben (Eger panel).


MadMancs
(veterán)

Nálunk ugyanez. 2017 február és majus között a teljes lakótelep összes lépcsőháza be lett optikázva, de azóta se történt semmi. Max FTTB 100 és 500. FTTH nak azóta sincs se híre se hamva. Valószínüleg Mobil elvitt minden erőforrást/tőkét.


TeeJay
(félisten)

Budapesten nagyon megindultak, a panel telepeken
Nálunk is 3éve itt az optika a lépcsőházban és tessék egyik nap jöttem haza és már be volt kötve a dobozba és hívtak is hogy FTTH-ra fognak kötni csak még a szerelők nem hívtak hogy mikor. Kispest is most indul be, Kőbánya, Békásmegyer akkor valaki írta hogy 11. kerület is
Szerintem idén letolják a paneleket mert nagyon sok az előfizető és ha nem tudnak 100megabit fölé menni sokan váltani fognak Flipre azzal meg buknak sok előfizetőt


viktorhu
(veterán)

Hát így vagyok én is gigabites koaxon, de nyilván az optikát választanám, ha tehetném.

Itt a XV. kerületben úgy 4 éve nagy lendülettel ment az optikai átállás, aztán hirtelen félbe szakadt, most teljesen randomnak tűnik, hogy melyik utca / utcarész ftth és melyik fttb.


PBA
(aktív tag)

Gigabites koax? Az gondolom nem a Digi, hanem Telekom/más szolgáltató.


viktorhu
(veterán)

Igen, csak nekik van olyan.


TeeJay
(félisten)

Mondom nekem mondta a fickó hogy Budapesten most sok helyen kötnek, januárban egyik rokonnak mentem az optikai szálat behúzni Rákospalota Hubay Jenő ternél újépítésűben, most nálunk is írták többen Facebook csoportban hogy optikázzák be a maradék tömböket. Szerintem év végére sok helyen átállnak a maradék meg jövőre


pinnacle
(nagyúr)

13. kerületről nincs valami hír?


viktorhu
(veterán)

Valamikor ősszel jár le a telekomos hűségem, addigra talán meglesz. Azért majd a váltás előtt kérek tőletek pár távoli szerverre speedtestet meg pinget, mert ha megint remegni fog a hang, amikor a feleségem az otthoniakkal beszélget, mint ahogy tette, mielőtt léptünk a digitől, akkor nem leszünk sokkal előrébb :(


Lacccca87
(őstag)

Lehet belehuztak, de nem ertem miert marad felbe csomo helyen. Nalunk is 3. Ker szentendrei uton az emeleteken mindenhol kint a kotodoboz a falon kb 1,5 éve de azota semmi. Ertem hogy 2 kulon csapat vegzi a halozatepitest meg a bekotes/veglegesitest. De sokkal jobb kepet mutatna a munkakrol ha valamit elkezdenek azt be is fejezik folyamataban. Nem hiszem hogy technikai akadaly lenne, eszkozok is vannak ha mashol meg halad a bekotes. Mondjuk nekem szavam se lehet mert kaptam 500 as portot amivel elvagyok, meg az 1000 es netet sem hasznalnam ki, de szeretem ha fejlodes van ettol fuggetlenul.


dchard
(veterán)
Blog

Bel-óbudáról nem tudsz valamit? Évekkel ezelőtt ugyanaz volt az ígéret, hogy ha a kerületek légkábelezhető részével elkészülnek, utána a 2-es fázis lesz a nem légkábelezhető rész. De ebből még semmi nem történt meg, ráadásul jele sincs a dolognak. AZ utca végében 10 éve ott vannak a panleban, de ennyi idő alatt sem jött közelebb a hálózat vége.


Dragon3000
(veterán)

Nálunk tavaly év vége körül kerültek fel a fehér dobozok az optikához, májusban hívtak, hogy beleegyezem e a szerződésmódosításba, majd rá egy hónappal kerestek, de dolgoztam, visszahívtam őket, de azt se tudták miért hívtak, azóta semmi nem történt, ma bementem hozzájuk, megkaptam végre a szerződésmódosítást is és 28-án jönnek átkötni az fttb gigabitről ftth-ra. Többeket már átkötöttek a lépcsőházban ftth-ra.


Lacccca87
(őstag)

Engem azota se hivtak, sot parszor voltam szemelyesen is ugyfelszolgalaton de mindig azt kaptam hogy meg nem. Varok tovabb, mast ugyse tehetek, csak fura hogy elkezdenek valamit aztan felbemarad.


TeeJay
(félisten)

Passz, szerintem Budapesten le akarják tudni mert nagyon sok az előfizető és nagyon megy a Flip. Amiről tudok hogy 18. ker Havanna biztosan be lett üzemelve illetve amelyik tömbben még nem volt FTTH bevezetve azt a hetekben megcsinálták, most Kispesten is tolják aztán majd várni kell mikor jönnek átkötni az előfizetőket


qnadam
(veterán)

újpest: nincsenek dobozok, nincs semmi, ördögszekeret görget a szél :D mondjuk az fttb stabil is, gyors is.


viktorhu
(veterán)

Nekem azt mondták a személyes ügyfélszolgálaton, hogy nagy ütemben megy a kiépítés, és 2017 végére az egész környéken be akarják fejezni, 18 végére pedig az egész lakótelepet. Ez kb. 2017 ősz elején volt, azóta nem jártam az ügyfélszolgálaton.


Dragon3000
(veterán)

Amíg nem volt képben a mobil szolgáltatásuk, addig az volt a tervük, hogy 2019 végére minden fttb le lesz cserélve ftth-ra :D


prisz
(aktív tag)

Dettó. Bp. XX.ker. 2018 áprilisában, kitapétázták az összes lépcsőházat, mindenhova dobálták a szórólapokat, hogy "készüljünk, mert jön a szenzációs optika, fergeteges sebességgel". Azóta csak ülök, és várom a fergeteges sebességet. Mondjuk egy szavam sem lehet, mert marha stabil a 100/100-as FTTB.


Foose
(addikt)

Sziasztok! Megjött az NMHH mérő eszköz. Olvastam a telepítés menetét, de elsőre nem túl világos. Emberi nyelven el tudja valaki mondani? Van egy digi ont eszközöm,a gép viszont saját routerről kapja a netet bridged módon.


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Üdv!

Ebben itt tudnak segíteni: SamKnows és NMHH internet sebességmérés

üzenetek