Doctor Who (2005) - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


doc
(nagyúr)
Blog

szoval gyakorlatilag sztori-szempontbol nincs valtozas, koszi :)


AlexWolf
(senior tag)

Hát számomra a Special 2. részében az derült ki, hogy Isaac Newton indiai volt. De amúgy számomra úgy tűnik, hogy a 12. doktorral együtt halt meg a sorozat.


Zoli133
(őstag)
Blog

Én az 1. special után elengedtem a dolgot, eddig úgy tűnik nem baj az....
Hiába Davies, Tennant, Tate a nosztalgiafakotr is kevés volt hogy élvezhető epizód legyen belőle.


Narxis
(nagyúr)
Blog

Szerintem nem volt rossz az első két special, legjobban a 2. tetszett mert majdnem annyira bizarr volt mint némelyik régi Tennant rész. Tény, hogy a 3. viszont tele volt cringe -el meg nem is értem miért kellett ezt így megoldani. Majd meglátjuk mi lesz a következő évadban, sokat nem várok de legalább legyen jobb mint a Chibnail éra.


eldrah
(aktív tag)

Nos, most jutottam el a harmadik kulonkiadasig. Vegyesek az érzelmeim🤣🙈 Bevallom a binaris, nem binaris szöveg, es a transz fiu/lány nem zavart, még szimpi is volt picit,pedig ezektől mar herotom van. Meglehet, amiatt, mert itt kellett a történethez, még ha erőltetett módon is.
A masodik rész, jó volt. Szines, szagos őrület, de valami hianyzott abbol is. Az uj doki megjelenese, ez a..szoval ahogy megtörtént, haaat...Harmadik rész..nem tudom hova tenni ezt a dokit. Kovezzetek meg, de nekem ettől még a női doktor is jobb volt. Baromi jól hozta a szerepet csak a tortenetek voltak bénák, de itt ..Ha nem lenne egesz jo csaj vegre a társ újra....De olyan kapkodos, szedett vetett volt erzesre nekem..meg ez a spoiler!!!!! oregasszony...ez ki volt? Mi az,hogy nem láttak még tardist..Nem tudtam hova tenni..ha meg tudta mi az a tardis...mit vergődött előtte hogy. A fickó tette oda a jardara a fülkét, hogy őt szivassa... Ügye volt egy megszólalása, 50 eve nem latott ilyen fülkét, akkor meg gondoltam öreg..ennyi...de a végén azzal megvaltoztatta a dolgot. Vagy csak en kepzelek bele tobbet? Ő lehet valamelyik társa volt egy nagyon régi dokinak?


Cyber_Bird
(senior tag)

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rani_(Doctor_Who)
Redditen a fanok szerinte o lehet az


eldrah
(aktív tag)

Majdnem azt irtam basszus dehat mar meghalt mikor a nő, hogy lehetne Ő az amúgy miből gondoljak vajon? Elég jo ellenfélnek tűnne mondjuk, bar a színésznő ritka ellenszenves volt...

[ Szerkesztve ]


Cyber_Bird
(senior tag)

wibbly wobbly timey wimey.

üzenetek