üzenetek

hozzászólások


section9
(őstag)

Pont nemrég rendeltem egyet, izgatottan várom.
Hány nap volt a szállítás közvetlenül a gyártótól?


Tschubi
(tag)

"A fülhallgatókat mágnesek tartják helyükön a tokban..."
Már többször felmerült bennem kérdésként, hogy tényleg mágnesek vannak a tokban? Vagy a fülesek mágnesei miatt tapadnak egy a tokban levő fémhez?
Amúgy köszi a tesztet! Jó, mint mindig. :)


ben11
(őstag)
Blog

Van mágnes a tokban, legalább is az air s tokjában van, ami kb ugyanígy néz ki.


Tschubi
(tag)

ok, köszi


Mono25
(csendes tag)

Péntek óta használom. Nekem eddig nagyon bejött. Az alkalmazásban kell neki egy 30 sec mire látszik. Jól hallanak hívás közben.3-án rendeltem Amazonról, UPS futár hozta ki.


viragdani01
(HÁZIGAZDA)

Kb. egy hét volt, de nem vettük, ők ajánlották fel tesztre, és a megjelenés előtt küldték még el, így nem tudom, mennyire releváns ez, bocsi. Remélem valaki, aki vett a fórumból, tud neked segíteni.


viragdani01
(HÁZIGAZDA)

A fülesekben (a szárban) és a tokban is vannak mágnesek, a tokban a füleseknek kialakított vájatban és a gomb alatt, utóbbi tartja zárva a fedelet.

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]


esoember
(csendes tag)

Péntek óta használom és eddig teljesen elégedett vagyok vele! Az előd modellel is szemeztem, de az applikáció hiánya miatt nem rendeltem meg. Ezt orvosolja az új modell. Az app szerintem remek, sallangmentes, csak a lényeg van benne! Nekem jött is egy firmware frissítés az első bekapcsolás után. Tömegközlekedésnél használom elsősorban, teljesen jól, akadámentesen működik. Az érintőgombokkal én is küszködök kicsit, akárcsak a Dani, kapcsol és érintkezik rendesen, csak szólni kell eltalálni az érintő felületet. A hangja nekem teljesen megfelelő, nem vagyok audiofil, meg nincs összehasonlítási alapom prémium fülesekkel, de szépen, tisztán szól, minimális basszus orientáltsággal. Szerintem remek cucc, megérte!


ztoldy
(senior tag)

4 nap alatt ért ide, megjelenés napján hétfőn rendeltem, pénteken már hozta a UPS Amazontól. Ami érdekesség volt, hogy német oldalról rendelve Olaszországból lett küldve Németországba és úgy jött ide. Az Amazon nem írta rá a telefonszámot a csomagra, így a futár fel sem csöngetett (direkt itthon voltam), hanem kézbesíthetetlen jelzéssel bevitte a pesti UPS pontra...
Nekem az elődmodell is van, azzal összehasonlítva a zajszűrés jobb, már a gyári gumival a fülembe rakva is jobban szűri a zajt, illetve jobban is illeszkedik, mint az elődmodell. Beszélgetési hangminőségre utcán nem volt panasz, az elődnél volt, hogy mondták, hogy nem hallanak.
Gyárilag a basszus erősebb, mint a korábbi modellnél.


Tschubi
(tag)

Köszi a plusz infót!


section9
(őstag)

Köszi, nekem még egyelőre fel sem adták, úgyhogy biztos nincs meg már a négy nap, de türelmesen várok. :)


Viktor S
(csendes tag)

"Idén lesz hároméves a kínai Earfun, 2018 végén alapították a márkát, " ami a fülhallgatók mellett az olcsó időgépek piacán is képviselteti magát.


viragdani01
(HÁZIGAZDA)

:DD :Y
Kijavítottam, köszönöm. Az Air Pro termékvonal hároméves, ott csúszhatott el a dolog. (Vagy még mindig 2021-ben tartok fejben.)

[ Szerkesztve ]


AssAssynn
(őstag)

Tetszik ez a cím. :DDD


doongoo
(addikt)
Blog

Mivel nálam az előd az Airfun Air S volt a gyártó oldaláról rendelve, ezért kaptam tőlük promó felvívást az előregisztrációra. Ehhez járt egy kedvezménykupon a megjelenéskor és amazon.de-ről rendelve így szállítással együtt 66 € volt az ára, ennyit szerintem bőven megér. Amúgy nálam is az olasz-német útvonalon keresztül érkezett. Nálam hibátlan az érintőfelület is eddig, szerintem az elődjén megszoktam, hogy milyen hosszan kell érintgetni. Az egyetlen hiányossága számomra csak a viselésérzékenység hiánya. Ha az lenne benne, akkor nekem ebben az árban tökéletes lenne. Kényelmes, jó a zajszűrése, hosszan bírja még ANC-vel is és a dual connection is hibátlanul működik.

[ Szerkesztve ]


Napfénysüti
(nagyúr)
Blog

Van aki esetleg futásnál használ ilyen fülhallgatót? Mennyire marad bent a fülben?


ztoldy
(senior tag)

Én edzéshez és futáshoz is használtam az előzőt, az újat egyelőre csak edzéshez.
A pro2 tökéletesen használható volt mindkettőhöz, néha picit meglazult a fülemben, ilyenkor kis nyomással gyorsan passzentosra lehetett illeszteni, de kiesni sosem esett ki. Direkt fejrázással sem esik ki.
Ahogy korábban írtam a pro3 érzésre jobban illeszkedik a fülembe már a gyárilag felrakott gumival is, edzésnél kevésbé tapasztaltam a "lazulást", futást egyelőre még nem próbáltam benne.
Szerintem ha megtalálod a megfelelő méretű gumit, amivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz problémád vele. Én szoktam azt is csinálni, hogy azt a gumit teszem egyikről a másikra, ami már bevált, bejáratódott.

[ Szerkesztve ]


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Nézegettem a honlapjukat, "hagyományos" (nem "agybadugós") fülesük nincs? :(


ztoldy
(senior tag)

Azért nem találtál, mert csak in ear típus van, valamint hangszóró.


kp78
(addikt)

"Nem opció a zajszűrés módjainak kiválasztása oly módon, hogy például csak az ANC és a transzparens mód között váltson az érintéses parancsra a fülhallgató, mindig mind a három módon (ANC, transzparens, normál) végig kell menni."

Lehet csak ANC és normál között is váltani hosszú érintésre, ha a kiválasztáskor a Noise Cancelling Custom sorra böksz, ott lehet pipálni, h mik között váltson. :)


Nekem az érintéssel sincs bajom, a hangerő szabályzás és az ANC - normál mód váltás is megy.

[ Szerkesztve ]


viragdani01
(HÁZIGAZDA)

Na, ezt nem fedeztem fel, felületes voltam. :( Köszönöm, korrigálom a szövegben azt a részt! :R


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

:R


Usgyi
(aktív tag)

Sajnos nincs nekik ilyen kialakítású fülesük, pedig az engem is érdekelne. Munka közben nem szeretem az agybadugós kialakítást.


syler123
(veterán)

Nekem is megjött az Earfun Air Pro 3.
Így elsőre egész jónak tűnik. Az első bekapcsoláskor rettentő mélyorientált volt, miután lefrissítettem ez megszűnt, sőt, normal módban még majdnem kevés is a mély, ANC módban meg sok.
Az alkalmazásban van Equalizer. Namármost, meg lennék lepve, ha a készítőknek vagy a tesztelőknem nem szúrja a szemét, hogy nem lehet külön hangprofilt beállítani az ANC módra és a normál módra. Konkrétan az ANC módnál vennék le a mélyből, a normál módnál meg adnék hozzá, erre 1 eq van. Ezzel nem volna gond, ha egyformára lenne hangolva az anc és a normál mód, de nem így van. Ezt nagyon remélem, hogy frissíteni fogják.


section9
(őstag)

Végül írtam a customer supportnak, de még fel sem adták. Azt mondják majd 20-án feladják és 27 körül megérkezik. Elég pofátlan ahhoz képest amit a honlapjukon írtak.


Ka999
(tag)

Sziasztok! Én is rendeltem egy Air Pro 3-at, még várom, hogy megérkezzen. Látom sokaknak már a megjelenés óta megvan. Kinek mennyire vált be az eltelt idő alatt, vagy esetleg miben csalódott?

[ Szerkesztve ]


syler123
(veterán)

Teljesen rendben van, azóta jött még 1 firmware update. Nagyon kényelmes füles és jól is szól. Igaz én a legkisebb gumiharangot használom, ami nem igazán izolál, de nekem a kényelem az fontosabb.

Normal módban teljesen jó a mély-magas hang arány. Anc módban még mindig sok a mély, ezen javíthatnának.

negatívum: erre kíváncsi vagyok a többiek mit mondanak, de szerintem a tok része nagyon gyorsan merül, messze nem használtam annyi órát, mint amennyi merült. Onnan tudom, hogy szinte csak sorozatnézésre használtam (1 órás / epizód), kevés zenével és rendesen csökken a kapacitás. Szerintem fele sincs az ígért kapacitásnak.
Ezt le fogom mérni és jelezni fogom a gyártónak.

[ Szerkesztve ]


Ka999
(tag)

Köszi! Az új firmware hozott érzékelhető változást valamiben?


syler123
(veterán)

Talán az anc módnál vettek le kis mélyet, de nem biztos, lehet csak beképzelem. Nincs changelog, nem tudom pontosan mit javítottak.


Degeczi
(nagyúr)

Vmit biztosan változtattak a mélyek kezelésében, mert első bekapcsolás után kimondottan nem tetszett, kopogós mélyei voltak, a frissítés után már sokkal kellemesebb, egy kis csökkentéssel teljesen elfogadható ANC módban. Valszeg máshol, alacsonyabb frekvencián történik a kiemelés.


nutfile
(aktív tag)

végül ma mégis megrendeltem.
az AIRSANC kóddal 60 USD és ingyenes szállítás.
elvileg 3 napon belül küldik EU-s raktárból. meglátjuk mikor ér ide.

[ Szerkesztve ]


section9
(őstag)

Nekem 15 nap volt összesen és csak 10 nap után adták postára. Panaszkodtam is, de különösebben nem érdekelte öket a nyomorom. :D


4264adam
(veterán)

Én is beredeltem.

Lenovo XT80-at fog váltani. Ég és föld különbségre számítok mint az ár is mutatja. 7k vs 22k (60$ kuponnal))

[ Szerkesztve ]


kp78
(addikt)

Elvileg 2 frissítés is jönni fog rá, vagy ha neked egyből a legfrissebb megy rá, akkor egy. :U
0.3.9 verzió most a legutolsó. :)


haxbop
(csendes tag)

Szeretném megkérdezni, ha nincs a telefonban BT 5.3 csak BT 5.0, akkor is működik?


Degeczi
(nagyúr)

Természetesen.


haxbop
(csendes tag)

Köszönöm.


HoloK
(csendes tag)

Sziasztok,

Olyat tapasztalt valaki, hogy Spotify-ban random mód leáll a szám, de nem pause, hanem visszaugrik a szám elejére?

Egyelőre csak Android telón tudtam tesztelni, de azon rendszeresen ezt csinálja. Akkor is, ha telefon csak simán az asztalon van, nem zsebben, vagy egyéb.

Köszi


syler123
(veterán)

Szia!

Nekem akkor csinált ilyesmit, ha 2 eszközhöz voltam csatlakozva, nem tudom, hogy nálad ez fennáll-e. Miután lecsatlakoztam a tv boxról, utána nem szórakozott a telefonnal.


max1965
(tag)

A myairfonról, vagy az amazonról rendelted?
Meg jött már?
És tényleg 60 dodó lett a vége?


max1965
(tag)

Myairfon, vagy Amazon ?


4264adam
(veterán)

MyEarFun-ról rendeltem, tényleg 60dollár volt, és még nem érkezett meg 23.-án vettem

[ Szerkesztve ]


section9
(őstag)

MyEarFun


max1965
(tag)

Köszi neked is.
És végül, melyik országból jött a csomag?

[ Szerkesztve ]


max1965
(tag)

Köszi, neked is. Akkor tisztán látszik, hogy működik a dolog.
Meg az is, hogy nem egy kapkodós fajta a cég. :DDD


4264adam
(veterán)

Szerdán érkezik , német amazon


syler123
(veterán)

Mennyire vagytok elégedettek a tok üzemidejével? Szerintem az gyorsan merül, nem tudja azt amit a gyártó állít. Vagy még azt tudom elképzelni, hogy a végefele nem lineárisan csökken a töltöttség.


section9
(őstag)

Én annyira nem használom sokat (napi egy-két óra), de teljesen elégedett vagyok. Eddig egyszer volt töltve.


ztoldy
(senior tag)

Jó kérdés, hogy tudja-e, az biztos, hogy maga a füles eleve nagyobb akkut kapott, mint az előző széria. A tokba is valamivel nagyobb akkut tettek. Számok alapján így néz ki, lemérni sajnos nem tudom. Az biztos, hogy maga a füles egy feltöltéssel jóval tovább bírja.
pro2: 45mAh x 2(earbuds); 500mAh(charging case)
pro3: 54mAh x 2(earbuds); 520mAh(charging case)

Valóban bírhatna többet a tok, de én teljesen elégedett vagyok az előző szériához képest is. Egyelőre még mindkettőt használom.


syler123
(veterán)

Maga a füles sokat bír, azzal semmi gondom, kizárt, hogy valaki addig hallgasson valamit rajta, csak én kb napi 1-2 rész 1 órás sorozatot nézek meg rajta és hetente töltenem kell a tokot. Ha nagyon max 2 részt néznék meg naponta, az nekem 14 óra használat, az eléggé elmarad az ígért 36-tól. Mondjuk sosem merítettem nullára, azt még kipróbálom, hogy meddig működik a tok.

Amúgy a hangminőséggel elégedett vagyok, mintha még jobb is lenne, mint mikor megvettem, javult picit a hangja.

TV Box-al használom, így csak bt 4.1 van és sbc codec, így most próbára rendeltem egy ilyen transmittert, ez tud toshlinken aptx-et, meg már ugye bt 5.0.
Mondjuk nem csak a hangminőség miatt rendeltem, hanem mert a beépített bt-vel akadozott néha a hang.

[ Szerkesztve ]

üzenetek