üzenetek

hozzászólások


Atee94
(csendes tag)

Használtam az eredeti Air Pro 2-t(2021), meg az Air Pro 3-at is, meg most az Air Pro 2(2023) van szolgálatban nálam.2023-ban kijött egy új verzió belőle amely bár csak SBC-t és AAC-t támogat,mint az eredeti, de kapott EQ támogatást és low latency módot.Egyedül a multipont támogatás és elméletileg a jobb codec támogatás ami a Air Pro 3 mellett szól.
Hallgattam mindhármon pár száz-ezer óra zenét és az Air Pro 2 FÉNYÉVEKKEL jobb neutrális hangzást biztosít, mint az Air Pro 3 ahol a basszus kiveri az eget még a magas a béka segge alatt van.EQ-val javítható, de az Air Pro 2 alapjáraton tisztább hangzást biztosít a saját tapasztalatom szerint.
Az Air Pro 2-ben "titanium driver" van még a Air Pro 3-ban "wool composite driver" van ami okozhatja a hatalmas különbséget.
Ha mindenes olcsó fülhallgatót keres az ember, én személy szerint, és a saját tapasztalatom alapján az Air Pro 2-t ajánlanám inkább.


ben11
(őstag)
Blog

Nálam Air S van használatban. Nem nagyon cserélném le, szuper kis kütyü.


pècsimunkás
(addikt)

Van Air S nekem is, de a jobb oldali kiesik a fülemből.
Akár ülve is pár perc után.
Menni meg nem is nagyon tudok benne, mert 2 lèpès után már igazítanom kell, nèhany lèpès után konkrétan kiesik a fülemből.
Egyébként jól szólna, meg jó lenne rajta beszèlgetni is.

Vettem egyet a tesztben szereplő fülesből is.
Először ez sem ült stabilan, de a hozzá adott gumi gyűrűkkel addig variáltam, hogy jó lett.

Egyébként nekem tetszik ahogy szól. Beszélgetésre mèg nem próbáltam.


sutirablo
(csendes újonc)

"A teszthez a fülhallgatót az EarFun küldte el tesztre. Ha Free Pro 3-at szeretne vásárolni, ide kattintva megteheti."

Lemaradt a hivatkozás.


Richie86
(senior tag)

Úton van egy ilyen hozzám is, kíváncsi leszek :)


z123456z
(senior tag)

Ja, hozzám is. Csakhogy az EU raktár kifogyott ( fekete, a többit nem tudom ), ezért kínából küldik. De ez sokkal hosszabb szállítási időt jelent, kétlem, hogy ideér karácsonyig. Ami érdekes, hogy a cikk szerint a szakadás másoknál is jelentkezett. De ahova a link mutat, az pontosan egy valaki, többesszám nélkül, és MacBook csatlakozásnál csinálta, azt is a multipont használatával. Úgyhogy szerintem ezért felesleges aggódni egyelőre.


Richie86
(senior tag)

Én kicsivel több, mint egy hete rendeltem, szintén Kínából indították, állítólag már az országban van, de még értesítő nem jött, hogy mikor hozza a futár...


z123456z
(senior tag)

Az jó gyors, akkor reménykedhetek.


CapriBoy
(tag)

Én is türelmetlenül várom :DD


LyonnaisFan1
(őstag)

Jon Karrius :D :D :D :U

hoppa rossz topik, na minde. ;]

[ Szerkesztve ]


zaskar
(senior tag)

Én még januárban vettem a Free Pro 2-t, akkor 52 USD volt az ára. A mai napig megelégedéssel használom, persze kisebb hibái vannak. A leggyakrabban Garmin órával párosítom, soha nincs szakadozás, a hangminőség és az üzemidő nekem megfelelő. A zajszűrés lehetne tökéletesebb, de ebben az ársávban ez elfogadható. Nekem gyakorlatilag minden füles kiesik a fülemből, mivel főleg futáshoz használom őket, ezért mindegyikre memóriahabos illesztéket tettem. Ennek az a hátránya, hogy minden töltésnél el kell távolítani a fülesről, mert különben nem fér bele a töltőtokba.


z123456z
(senior tag)

Bakker, ez hamaribb ideér Kínából, mint eu raktárból? Egyszerre rendeltem Air Pro 3-mal, azt szerdán fogják feladni itt az eu-ban, de a Free Pro 3 Kínából már itt van valahol. Ki érti ezt?


Lamonso
(kezdő)

Nem tudom, de még mindig nem érzek késztetést, hogy lecseréljem a Hammerhead-et.


Richie86
(senior tag)

Nekem már megvan, és nekem tetszik, szépen szól :)


z123456z
(senior tag)

Nekem is megjött még a múlt héten. Ajándék lesz a gyereknek, az új telóján nincs usb, ezért kellett. Az első generációs Free Pro is jól szól, legalábbis nekem nagyon tetszik, ezért vettem ezt.


z123456z
(senior tag)

Vagyis dehogy usb, Jack.


jackooo84
(tag)

Sziasztok én is szeretnék a külfőldi oldalról rendelni egy free 3 pro-t ugyanis ólcsobb mint a magyar oldalon kérdezném hogy van-e szállítasí díj. Ill. Mennyi idő?


Richie86
(senior tag)

Én az Earfun hivatalos oldaláról rendeltem, szállítási díj nem volt, és kb egy hét alatt megérkezett.


jackooo84
(tag)

Mit rendeltél free 3 prot? Galaxy buds fe vagy e között vacilálok. Neked hogy tetszik?


Richie86
(senior tag)

Igen Free 3 Pro-t. Nekem bejön, teljesen megfelel, bár összehasonlítani nem tudom, mert a Galaxy buds-ot nem próbáltam.

üzenetek