EBQ Multigaming felvételt hirdet! - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Vitocska
(tag)

Újra felvételt hirdetünk kis közösségünkbe, keresünk közvetítőket, designereket és menedzsereket! Szükségünk van emberekre akik segíthetik a Multigaming működését a további zökkenőmentes munkáért. Alább olvashatjátok történetünket, hogyan tudtuk felépíteni ezt a közösséget eddig!

Kovács"PoWeR" Patrik így mutatja be az általa alapított multigaminget:
Az egész az úgy indult, hogy megkértem Monster barátomat, hogy segítene-e össze rakni egy profi multigaminget. Mivel hogy Monstert régóta ismerem és együtt voltunk minden teamben, de sehol sem éreztük magunkat jól, így hát egy olyan multigaminget szeretnénk létrehozni ahol mindenki jól érzi magát. Ahol első sorban jó a társaság de persze a játékosok is helyt álljanak.Az első csapatunk az cod4 volt, Forehand barátom vezetésével, aki még most is segíti az EBQ Multigaming működését.Miután ő elment tőlünk, mint játékos sok víz lefolyt már a Dunán. Most érkezett hozzánk Balogh´´VITO´´János hogy erősítse a Multigamingünket, s próbálkozunk a legjobb squadokat összeszedni minden játék terén.

Ha ebbe aközösségbe szeretnétek tartozni és részt venni az építésében, az alábbielérhetőségen vehetitek fel velünk a kapcsolatot.:

X-Fire cím: 00kirtap00, donvito123455
E-mail : eternalbequest @gmail.com
WEB : www.ebq.-mg.eu
Itt tudjuk közölni veletek a teendőtöket és egyéb más információkat is!

Természetesentesztelni fogjuk affinitásotokat az általatok megjelölt "területre".Mivel egy professzionális multigaming lenne az alapítók célja, amit csakmegfelelően hozzáértő és komoly társasággal lehet elérni!

Várjuk a kedves jelentkezőket a fentebb leírtelérhetőségen!

[ Szerkesztve ]

üzenetek