Elemlámpa, zseblámpa - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


H-Zol
(senior tag)

Az én tapasztalatom , hogy a sok , sok lámpámból mind megérkezett , egy sem volt hibás , és két lámpám ment tönkre , de azok nagyot estek , és megjavítottam őket ( driver csere )
Tovább Sportlámpánál nagy akciós most a Sofirn SP70 [link] 36990 Ft helyett most 29990 Ft :K , és hogy fasza legyen aksik nélkül :DDD , kintről ugye ez [link] 22000 Ft + a számlázásnál rá jön egy minimális összeg , áfa , és ez két 5500mAh aksival , ha a sportlámpáshoz veszel két aksit is , ja és kintről kapsz egy ( igaz primitív ) de egy két aksis töltőt is , ha jól kiszámolod , kintről vehetsz két darab lámpát az itthoni árból , akkor miről beszélünk :D !!
Ez az én véleményem , nem rábeszélés !!

[ Szerkesztve ]


Jack72
(junior tag)

Egy legyen de az normális és megbízható.


H-Zol
(senior tag)

Ez mind normális és megbízható :K , én az árakat akartam hasonlítani , hogy ebből amit linkeltem itthonról egyet veszel , kintről is egyet veszel , de féláron !!


H-Zol
(senior tag)

Most néztem szét az oldalon ez [link] a Sofirn IF25A, kutyasétáltatásra , mindennapi használatra , ház körül , meg túrára is ez nagyon jó kis lámpa !!


Jack72
(junior tag)

Elhiszem de én továbbra is a Convoy L6 Cree XHP70 felé hajlok. Igazi nagyágyú. Azután meg ráérek megvenni egy kompakt lámpát.


FBLLMAG
(senior tag)

Akkor már rálesnék az Acebeam L35 V2 -esre is. ;)


Jack72
(junior tag)

És még mire lessek rá? :DD
Az egész bótot mégsem vehetem meg. :D :D :D
Ez most kedvező árban is van. Két plusz akksival 40-50 között meg is tudnám venni, persze ha töltő is kell hozzá, akkor az még egy tizes.

[ Szerkesztve ]


WestBam
(senior tag)
Blog

Nem azért, hogy kötözködjek, de egy L6-os a legkevésbé optimális túrázáshoz. Baromi nagy, nehéz is, ellenben tény, hogy ez tartja a fényáramot mert van hová elvezesse a hőt. Nem szívesen fogod magaddal vinni, mert teher lesz cipelni először táskában aztán meg kézben. Nem mondom, hogy szakértő vagyok, de azért évi 5-600km szoktunk menni.


H-Zol
(senior tag)

+1 , így van , túrázásra nem a Lumintop BLF GT , sem az Astrolux MF04 :DDD , de még a Sofirn SP70 sem jön velem , ok szórakozás ( munkálámpák a földeken ) tegnap írtam a Sofirn IF25A, elveszik a zsebben , meg a kezemben is [link] és nagyot világít , de van , hogy az Emisar D4sv2, vagy Wurkkos Ts21, stb jön velem túrára és persze egy messze leskelödős is kell , az vagy a Convoy C 8+ Osram LED -el , vagy amelyik az L6 nak is odaver ( üzemidőn kívül ) a Wurkkos Ts 30S , de sorolhatnám tovább , a lényeg a méret !!
Ezek voltak az ( hát nem olcsók ) de árban hozzáférhetőbbek , és innen határ a csillagos ég :D

[ Szerkesztve ]


Jack72
(junior tag)

Egyáltalán nem veszem kötözködésnek. Köszönöm, hogy folyamatosan tanáccsal látsz el és leírod a véleményedet. :R
Neked bőven van tapasztalatod ebben a témában.
Felőlem lehet más is, például a lentebb írt Acebeam L35 V2.
Ahogy írtam, a nagyágyú mellé vennék egy kisebbet is de az ilyen nagy és nehéz vasaknak nem tudok ellenállni. :)
A súlya meg nem igazán zavarna rövidebb távon, hiszen rendszeresen sportolok, többek között súlyzós edzésre is járok. :)


Jack72
(junior tag)

700 lumenes a Convoy C8, a Convoy L6-os meg 4300 lumenes. Mondjuk a fényerő az mindkét lámpánál megegyezik.


sarajhvh
(tag)

Szia! Fenix LR-40r V2, V3?
Mostanában a legtöbbet használt lámpám túrára. :)


H-Zol
(senior tag)

A C8 ból rengeteg LED -el, sok fajta driverrel , van lámpa , nem ismerem őket ( engem nem fogott meg :D ) kivéve egy az Osram LED -es [link] az brutális kis lámpa , de közelre sehogy sem jó , sőt zavaró, azzal csak messzi tájak , állatok ( migránsok :DDD ) megfigyelésére jó , de arra nagyon !!
És a videó nem adja vissza amit élőben látsz , ezt a kis lámpát még aki élőben látta azt mondta , hogy ilyen lézer kardot , csak filmekben látott :DDD

[ Szerkesztve ]


Jack72
(junior tag)

Hááát...
Az már akciósan is 100 ropi. :D


H-Zol
(senior tag)

Ha bírnád a nagy lámpákat akkor neked a Lumintop BLF GT lenne jó :D a legnagyobb lámpám 8 darab 18650 aku táplálja ( önvédelemre is kiváló :D ), most átalakítás alatt van !!


Jack72
(junior tag)

Ez durva tényleg. Több mint két kilogramm. Te egy igazi megszállott vagy. :DD :DD :DD


iatti
(aktív tag)

akkor megvan a nagyágyú, nem kell tovább keresni :DD


iatti
(aktív tag)

erről csináltál már képet?


Jack72
(junior tag)

Ez már nekem is durva. :D
Valszeg maradok az L6-osnál. Csak valami jó akksit kell néznem, meg töltőt, ja meg mágnes is kell oda.
A sok tökölés sem jó, mert akkor még jövő nyáron sem lesz lámpám. :D


H-Zol
(senior tag)

Régen csináltam de ezzel a lámpával szívtam mert 4000K és nekem sehogyan se jön be a sárgás :W , megvettem az átalakító készletet Lumintopéktól ( driver LED ) és abból lesz a nagyágyú XHP70.2 LED el , az eredeti XHP35Hi LED volt , azzal nagyon szűken világított , de vannak fent videók rolla :D , az aku tartok már át vannak alakítva , majd teszek fel róluk képet !!

üzenetek