Eredeti játékok OFF topik - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Crus
(őstag)

Inkább nem akarta. Az emberek cirka 98%-a maszkot hord, nem csoda, hogy a maszk nélkülieket kirakják maguk közül.


VoltanIgor
(tag)

"De a média azért tolja ezeket, mert a már leszedált agyaknak úgy nagyjából erre van igénye és kapacitása. A másik nagy gond a tehetségkutatóknak nevezett rettenetek, amikből évente legalább 2 van és kitermel valami olyat, amiért bájalexnek járna a napi 50 ostorcsapás... elképesztő, hogy azaz ember mennyit megtett azért, hogy a hazai zenei kultúra ebből az általad is említett trappes, énektehetség nélküli vernyogásból álljon mainly."

Ez abszolút így van. Eleve az egész tehetségkutató műfaj reménytelenül túl lett tolva kishazánban - mint ahogy bármi, ami népszerű kezd lenni, nosza, akkor menjen orrba-szájba, ez pedig nagyon rossz megközelítés.
Egyszerűen be kéne látni, hogy ez a piac túl pici ahhoz, hogy ki tudjon termelni minden évben egy tehetségkutatóra való, vagy legalább említésre méltó alkotót-tehetséget. Nincs ennyi ember, egész egyszerűen. Ami az USA-ban simán működik, az egy 10 millós kis piacon nem. Szar hozzávalókból pedig akármit csinálsz is, szar kaja lesz.

Hagyni kéne 5-8 évig az egész tehetségkutatósdit hátha felnő közben egy műsorra való új generáció, de ennek így csak nyögés a vége. Amúgy nem is értem, ki nézi ezeket? Tévét már nem néznek a fiatalok, talán az öregeket érdekelné minden évben egy új maroknyi nyávogó, tehetségtelen tini? Nem tudom.

Persze lehet hogy az én véleményem kevésbé mérvadó, mert én sem hallgatok semmi mostani zenét gyakorlatilag, nálam is metal megy főleg, mindenféle gyomorforgató underground dologgal együtt :D

[ Szerkesztve ]


cyberkind
(félisten)

Üdv a való világban, tehát megint vissuajutunk oda, hogy nem akarta, amiért megint csak az ő hibája.


Crus
(őstag)

Szvsz inkább a társadalom hibája, hogy abszolút nem tolerálja az őszinteséget. Mert bemész pl. a haverodhoz és kéri, hogy vedd le a cipőd. Leveszed, majd közben bokáig jársz a kutyaszőrben, mert a kutyát ott bent tartja és vágj jó képet hozzá.
Na... én ezen jó ideje változtattam. Kb. fél évente vizsgálom felül adott arccal a kontaktot és ha nem bírja az őszinteséget, vagy a kölcsönösség nem működik nála, akkor reppen kifelé a körből. Inkább 1 oroszlánom legyen, mint 100 birkám.


VoltanIgor
(tag)

Az ő dolgain egy pszichiáter simán megalapozhatta volna a karrierjét. Klinikai eset a srác. Full antiszoc, pszichopatikus jellemzőkkel, az egoizmusnak és az önsanyargatásnak valami olyan elegye volt meg benne, ami egy bizonyos szinten lenyűgöző volt :)

Játszani is kényszeresen játszott, mert bár állítása szerint csak a gaming érdekelte, semmi más, ehhez képest fillérbaszóskodott a játékokkal is, a legszarabb, mobil, vagy flash-játék szintű szemeteket játszotta állandóan, mert kényszeresen művelte az egészet. Szerintem a nagy részét nem is élvezte, ezt amúgy saját maga is bevallotta.

Hát ez azért minden csak nem normális.

De, mint mondom, voltak jó meglátásai is, és sok dologban igaza is volt.


cyberkind
(félisten)

Szvsz nem érted, ez a világ, így alakították, ha nem tudsz alkalmazkodni ehhez, nem fogsz kapni/elérni semmit, ezek már nem azok az idők, totál mindegy ki és hol van.

Ugyanez a Sweet Baby szarakodás, tetszik vagy sem, ez lesz, sőt, ahol most tartunk, ez még bemelegítésnek is kevés, csak rosszabb lesz, tudsz valamit csinálni? Nem, akarsz játszani, ha igen, akkor játszol így, ha meg nem, arra van az ajtó, ez ilyen.


Crus
(őstag)

Ez így van. Úgy nagyjából 2-3 évet bírt el a ker. tv ezekből, utána totális mélyrepülés. Mi a nejemmel netről vissza szoktuk nézni még régebben, de annyira bezuhant a szint, hogy elengedtük. Ettől függetlenül a nézettségük ezeken a sztárgyáraknak idehaza is jelentős, mivel annyira alacsonyan van már a léc, hogy ebben az amatőr tehetségek néha tudnak azért 1-2 jót villantani. Aztán persze beszántják őket, vagy tényleg csak 1-2 dalra volt bennük craft. A korosztályos adatokról vannak infók, amikor ezek mennek és nézik a fiatalok is.

A modern zenére én továbbra is nyitott vagyok, de rendesen meg kell dolgozni a jobb darabokért.

Ez igaz már 3 éves, de ebbe is gyak. véletlenül futottam bele és k. jó:
Miley Cyrus - Night Crawling (Audio) ft. Billy Idol

Tavalyi, ráadásul gaminggel is erősen kapcsolatos:
Valhalla Calling (Trio Version) Miracle Of Sound ft. Eric Hollaway & Peyton Parrish

A világ kb. legjobb dobosa által elkövetett epic cover:
BADDADAN - CHASE&STATUS | EXTREME DRUM AND BASS COVER

Lassan visszatér a Die Antwoord hál' égnek:
Die Antwoord - Reainimated

Tavaly Loreentől a Tatoo azért elég jó lett szvsz:
Loreen - Tattoo

Ez meg egy mestermű tavalyról:
Falling In Reverse - "Voices In My Head

Szóval, igenis van jó és populáris zene is, csak sokszor nem egyszerű megtalálni.


Crus
(őstag)

A pszichiáterek szemében előbb-utóbb mindenki problémás. Mert ilyen a társadalom. Mindenkinek van valami kattanása. Az antiszoc jellemző az manapság nem meglepő. Ki szereti a tömeget, nyomort, izzadság és szájszag felhőt, vagy éppen azt, hogy a másik semmibe vesz? Az egoizmus SOHA nem volt annyira csúcsra járatva az emberiség történelmében mint manapság. Ömlik mindenhonnan az öntömjénezés.
Az önsanyargatás szvsz respektálandó, mert az, hogy valaki nem hódol be a fogyassz, habzsolj, vegyél újat triumvirátusnak, az eléggé dicséretes. Na ő nem hódolt... képes volt évekig u.a. a borotvával borotválkozni. Mindamellett a legjobb tudomásom szerint elég sokat segített másokon, leginkább a családján + testvérén.

A játékos szokásaiban vitathatatlanul ott volt az igénytelenség csúcsra járatása, mivel gyakran tolta olyan címekkel, amit bottal se piszkálna meg más. De tolta, mert ingyen vagy olcsón volt és ha már ott van megette. Viszont ha ingyen, vagy akciós áron jöttek nagyobb címek, azokat is letolta, szóval nem lehet azt mondani, hogy csak szemetet zabált.

Az van, ha választanom kéne közte, meg egy kifelé folyamatosan mosolygó, hurrápozitív instás arc között, hogy aztán melyikkel töltsek el száműzetésben 1 évet, gondolkodás nélkül Cryteket vinném, mert tőle nagyjából elég jól tudom, hogy mire számítsak. Az aki.

[ Szerkesztve ]


Crus
(őstag)

Úgy tudom egész kellemes fizuja van (600+ nettók), szóval a melóhelyén csak elfogadják ezek szerint. Az alkalmazkodásról meg annyit, hogy nem egy példa mutatja, hogy nem kell alkalmazkodni, hanem ki kell találni valami újat, valami mást, ami mögé aztán sokan be fognak majd állni.

Szóval ez az another brick in the wall mentalitás nekem sose gyere be, ezért tudom azt értékelni, ha valaki nem egyenléc. (Nem, az nem egyéniség, hogy valaki lilára festi a haját és pónikat tetováltat magára. Az idiotizmus.)


cyberkind
(félisten)

Én totál a másik véglet vagyok, engem csak nem érdekel az egész dolog=világ, ahogy fentebb is írtad, te őt választanád bárki mással ellenben, én meg magamat, senki mást, nincs szükségem semmilyen társaságra

[ Szerkesztve ]


Crus
(őstag)

Értelek, de ez egy elméleti példa volt, hogy valakit vinnem kéne magammal és nem választhatom pl. a nejem, de ismeretlent igen.

Akkor vállaltan egoista vagy. Nekem ezzel sincs semmi gondom személy szerint. Mondjuk az már személyeskedés lenne erősen, ha elkezdenénk elemezni, hogy miért lett eleged az emberekből, hogy azt mondod nincs szükséged semmilyen társaságra. Nem is tenném meg. :R


cyberkind
(félisten)

Régen se értettem hogy, de úgy tűnik, hogy továbbra se létezik az ingyenebéd fogalma, vagyis: Az Embracer Group 3 részre szakad szét.


BioNiCMaN
(addikt)
Blog

Rebel Moont szerintem ne erőltesd, az első rész is szar volt, önsanyargatásból most nézem a második részt, fél szemmel. Annyira fontos a búza, hogy kézzel kaszálják. :DDD Imádom. Mielőtt teljesen hülyének néznétek, éppen kurv.ra ráérek itthon (műtét utáni kis rehab), csak ezért "nézem". Anno megnéztem a "Kozmikus bűn" című Bruce Willis csodát, mert addig nem láttam olyan filmet ami ilyen alacsony pontozást kapott IMDB-n, meg kell mindanom még sok is volt az a 2.8... :DDD


Dilikutya
(félisten)

Az Imdb pöcegödrében vannak amúgy meglepően élvezhető, szórakoztató (jónak azért nem mondanám :) ) alkotások is. Néha felfedezi egyik-másikat a nép. Emlékszem, a Troll 2 című csoda bőven 2.0 alatt volt, amikor először láttam, most 3.0. De bebaszva haverokkal az élmény 11/10. ;]


Crus
(őstag)

Rebelt azért majd egyszer bevállalom, mert legalább lesz róla véleményem. Bruce utolsó pár filmje vállalhatatlan. Elvállalt már minden baromságot kínjában. Mondjuk a Svarcit se értem, az meg Lidl szarokat reklámoz, pedig abszolút nem kényszerülne rá. Vicc.

Jobbulást!

[ Szerkesztve ]


BioNiCMaN
(addikt)
Blog

Köszi! A következő 1-1,5 évben lesz időm ezekre a szarokra. Még lesz egy műtétem szeptemberben, aztán remélem, hogy most már vége a 3 éve tartó sz.pásnak. :U

Rebel nem annyira sz.r, mintha mégegyszer ennyire sz.r lenne, de nem éri meg az időt.


DaVE-1
(tag)

Szerintem ha téged felkérnek hogy reklámozz egy műtrágyát (amihez se kedved se közöd mert nem abban utazol/dolgozol) de ott a szerződésen egy brutál jó összeg akkor csak mosolyogva mondod hogy minden ezt a "szart" vegye mert jó :)
Egyébként a mostanában divat minden napos elbocsátásokon látszik ,hogy azoknak a cégeknek akiknek eddig azt hittük végtelen a pénzforrása se végtelen. Mindig lesznek a cégekben olyan vezetők akiknek az elkölthetetlen milliárdok is kevesek és mindent megtesz hogy jövőre ennél is több legyen. És hát mi az első legegyszerűbb dolog? Kirúgni az embert aki működteti a céged :DDD

Nem tudom ki hol dolgozik ,de szerintem bárki tudna példákat hozni nem is keveset ,hogy milyen eszméletlen full baromságra költik a cégez a százmilliókat mert haver haverja IS jól jár ,de ezeket sose veszik vissza csak az emberi munka az ami ma SEMMIT nem számít. Számok vagyunk csak egy táblázatban semmi több


Crus
(őstag)

De én egy senki vagyok. Ellenben Bruce-nak kb. 250 millás vagyon van, Svarcinak meg 450 millás, nyilván dollárban. Ez egyik se az a liga, hogy Parkside fúrógépet kéne reklámozni, vagy elvállalni olyan filmet, amiről ő is nagyon jól tudta (akkor még képben volt), hogy vállalhatatlan.

Az utolsó bekezdéssel term. egyetértek.


DaVE-1
(tag)

Ezt mondom mindig lesz olyan amikor a végtelen se elég.. nos ezek a hírességek is így élnek. Nem tudják mit kezdjenek magukkal, de azért mutogatni magukat még szeretnék.
Ha über film már nem megy mert nem kérnek fel legaljába mész ott is ugyanígy felfigyelnek rád és nem pusztulsz ki a köztudatból, nem mellesleg dobálják hozzák a $ százezreket..
Én szar színész lennék, mert ha megszedtem volna magad eltűnnék a világ elöl mivel már az unokáimnak se lenne semmi gondja az életben dolgozniuk se kéne így én biztos nem égetném magam semmilyen szinten.



(tag)

Nekem nagyon nincsenek jó tapasztalataim a nyíltan kulturálatlan/bunkó/"őszinte"/stb. emberekkel. És élőben ők is simán tudnak mások lenni, akár becsicskulósak is. A legjobb esetben belülről fakad a kulturált viselkedés, de a neten mutatott szalonképtelenség biztos nem jó ajánlólevél hozzá.

Félreértés ne essék, sokféle emberrel ápolok személyes kapcsolatot, olyanokkal is, akik nehezen tudnak viselkedni, nem csak az operabálba járok (ami persze szintén magamutogatás is lehet, szerencsére csak képletesen értettem). De azért értékelem azokat, akik őszintén tudnak és akarnak viselkedni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek