Escape from Tarkov - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


vaakuum
(addikt)

Szerintem nem fogják bővíteni a szerverparkot. Épp most morzsolják szét a még maradék játékosbázist mégtöbb játékmódra, így multiban ezután szerintem még nehezebb lesz játékot indítani. Vége az egyeduralmuknak, jönnek a versenytársak, azok is viszik el a játékosokat.


Picco
(addikt)
Blog

nem is artana nekik egy kis realitycheck :U


Kupszi
(aktív tag)

Én arra lennék kíváncsi mi alapján megy az EOD-nak a PVE osztás?
Mert van olyan akinek fél éves EOD és már megkapta, viszont a régebbi vásárló nem.
No de.... Már most érezni hogy nincs játékosbázis, ez tény. Viszont így a wipe után a csalóknak kánaán lesz, bár ígyis. Nagyon fincsi tud lenni amikor a képen látható illető csak úgy streeten az út közepén nem zavartatva mindenkit fejessel rak le. :D imádom!


Sanyaaa26
(senior tag)

Nem tudom ti ennél a tróger bandánál még miért kerestek logikát :U


Hauptmann
(addikt)

Figyelj, megmondta itt valaki a topicban, hogy skill issue, úgyhogy ne picsogj. Nincs olyan sok csaló, te nem tudsz játszani. :DDD

Tegnap állítólag kijöt valammi patch, ami a PvE sorbanálláson javított.


Kupszi
(aktív tag)

Igazad van, bennem a hiba.

Hát nemtudom én még mindig sorba állok a PVE-ért! :)


vaakuum
(addikt)

Szerintem egyetlen hibát lehet véteni ezzel a játékkal kapcsolatban: hogy emberek még akarnak vele játszani. Nekem a lelki békém többet ér, lassan lehet a kedvencekből is törlöm a fórumtémát, mert érdektelen.


Drenadar
(veterán)
Blog

van egy nagyon jó hangulat a tarkovnak az a baj... sok sok szép órát okozott nekem, én egy dollárt se sajnálok amit rá költöttem.

Oké, hogy a csalók elrontják a játékélményt, és én se vagyok pvp player, de sztem a pvevel a játék lényege veszik el, úgyhogy én inkább hagyom abba a teljes játékot, mint hogy pvevel bohóckodjak.

A csalókkal kellene leszámolni, és jó lenne valami specifikus matchmaking is, vagy valami ladder vagy minek hívják féle játék keresés is


Rony949
(őstag)

+1

Eltekintve a BSG-től, maga a játék még mindig nagyon egyeduralkodó a műfaján belül. A hangulata bizony nagyon jó, illetve szerintem sehol máshol nem kapsz ilyen adrenalinpumpás PvP-t mint itt. Na meg a fegyver pornóról ne is beszéljünk.

Csak ne lenne ilyen balfasz csapat mögötte... (de az is lehet hogy csak Nikita keveri a szart többnyire)


Kupszi
(aktív tag)

Viszont az Arena Break...-be egy saját ötlet sincs, úgy ahogy van copypaste, csak annyi hogy UE4 a motor.
Kíváncsi leszek hogy ha az ABI megjelenik release elsőként, akkor mit lép a BSG? Ugyanis, nem tudnak perelni amíg a játék Beta. Ugye Nikita nagyon könnyen elbújt a Beta szó mögé hogy ne kelljen visszaadni a pénzt annak akinek nem tetszik a game, de ezáltal jogilag a játék félkész állapotba nem perelhető semmilyen hasonlósággal, mivel nincs mit levédeni jogilag.
Nekem az a sanda gyanum lesz itt még botrány, nem is akár mekkora.
Kiváncsi leszek ki fog hamarabb Release-t mutatni, és ki az aki a végén lopottként távozik majd. :)


vaakuum
(addikt)

Nikita szerintem nem fog lopottként távozni... annyi lóvéval lehúzta már a játékosokat.
Elkezd egy másik játékon dolgozni, ez meg fut, amíg fut. Nem hiszem, hogy erőforrást fordítana már rá a továbbiakban, szerintem a fejlesztők nagy része már egy ideje másik projekten van (nem tudom mennyi fejlesztővel dolgoznak, de ez a tippem).


ONEFREE
(aktív tag)

Tegnap eszembe jutott, hogy régóta várom a játékba a távcsövet. Még mindig nem érkezett meg. Pedig ez a leg - leg katona stimulátor akar lenni. De ki indul el bevetésre távcső nélkül??!! :))

[ Szerkesztve ]


KaraDani
(addikt)

Gondolom miután kb 5 év után elkészült az iránytű fejlesztésével a BSG erre szakodosott részlege, azonnal nekiláttak a távcsőnek is, már csak pár évet kell várni. Sajnos ez a két hatalmas project felemészti az erőforrásokat :DDD


ONEFREE
(aktív tag)

:)) :))


Rony949
(őstag)

Úgy tűnik, még a PvE se működik normálisan. Szerencsétlent lelőtte egy játékos. videó


ONEFREE
(aktív tag)

:W pedig jó lenne ha rendbe raknák ezt a részét!


Szeszkazán
(senior tag)

Ez a játék már sose lesz rendben, szép lassan elhal.


vaakuum
(addikt)

Igen, eddig a teljes egyedisége vitte a hátán, de hogy jönnek a hasonlók sokkal olcsóbban, az szerintem is beteszi neki a kaput.


Hauptmann
(addikt)

Azért várjuk ki a végét. A Gray Zone nagyon nem ilyen, az Arena meg még új, nyilván felkapják. Én még nem temetném a Tarkovot, ha van eszük, és nem itták/drogozták el, még jól is alakulhatnak a dolgok.


vaakuum
(addikt)

Szerintem nagyon elgurult a gyógyszerük az árazásnál. Az első pillanattól vastagon fogott a ceruza a csomagoknál, de akkor még védhető volt valamennyire, hogy egyedi a a piacon.
Ez most alapjaiban borul, szerintem át kell gondolniuk az egész üzleti modellt.

üzenetek