exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


eattila
(csendes tag)

Es melyik van nalad? M42 felmegy ra?

[ Szerkesztve ]


Jahno
(tag)

Fel ám. Csomó minden ugyanúgy felmegy rá. Eleve ha a Canon, akkor az alattiak főleg. E1 van tartósan, többi csak időszakosan. És a piros expo gomb, az fontos (:-


Grillo
(senior tag)

Nekem megmagyarázhatatlan okból a Pana GX8 tetszik.

Használtat merre érdemes nézni? Itt a bolha elég szegényes.


Jahno
(tag)

Van Pana bolha, azt Ebayen is, de ha tetszik akkor már haverok leszünk :C


eattila
(csendes tag)

De perpill melyik ami regi es jo? Mert lehet kesobb valtanek vazat. Es ha van manual nikon adapter, akkor minden van.


npera
(újonc)

Nova, ezt el sem hiszem. Sikerült eladni a 3"-os Avant gépet, meg egy töltőt és a Taranis rádiót. A srác a gyárban dolgozik, lengyel figura. Kapott 2 óra oktatást, mindent megmutattam neki. A lánya fog kapni egy EMAX TinyHawk II-t, de ajándékba odaadtam neki az Eachine E010S-t is, pont most jött hozzá 3 új akksi. Meg a Walkera Ladybird is ment mellé, mert ugyanaz az akksi.

A srác adott tippet, hogy vannak kifejezetten quados csoportok, oda akkor megpróbálom elsütni az 5"-os gépet és akkor kész is vagyunk.

Utána már csak ki kell gondoljam az új rádiót. Ötleteim már vannak :Y :C


-NoVa-
(senior tag)

Jujj, ehhez memóriabővítés fog kelleni, az excel el tud durvulni. Most gyorsabb nettel eleve több oldalt tudsz átnézni egyszerre, meg több reviewt. Lesz baj :)


Jahno
(tag)

Ez az E1 ami nálam van az zajban sokkal jobb, mint a Nikonod. Ezen elsőre azért meglepődtem. Kb. a D7500 szintje, ha Nikont nézünk. Az összes Fujira megy minimum manuális minden, eleve az M/L39es rámegy, onnantól meg csak felfelé van. Manuális Nikon és M42 eléggé alap, Canonból elektronikusat is találtam. Ott majd kipróbálom a sebességét, de nálam szintén az van, hogy egy fához nem sok sebesség kell, de nagylátónál fókusz sem biztos.


eattila
(csendes tag)

Ez most így elgondolkodtató. X-t200 van is eladó :D


Grillo
(senior tag)

Ehhez a bolhához valami linked dobnál? Köszi!


Jahno
(tag)

Azt huzamosabban nem használtam (igaz még egyiket sem :U ) zajban kicsit erősebb, mint most a Nikonod. De az valami új idei gép, nem? XT-2 nekem király lenne, csak megkérik az árát. Haver bővített róla, azt hittem valami régebbi közepes darab, csak kiderült, hogy nem. Neki az érintőképernyő kellett, amivel az a baj, hogy én is hozzászoktam.


Jahno
(tag)

Pld: [link]

De nyitva tarthatom a szemem, egyéb specifikus csoportokban nem vagyok bent tartósan mert így is naponta legalább négyszer leszek szerelmes ebbeabba :DD

GX7, GX80 is olyan.


npera
(újonc)

Igen. Már beindultak a szinapszisok a fejemben....


npera
(újonc)

Kiscsaj kapott egy 20"-os rózsaszín bringát, most raktam össze és próbálta ki a töksötétben. Elképesztően örül neki a mókasmester, ez öröm, ez bódottá...


Jahno
(tag)

Ráadásul van egy GX80as szett rögtön elején. Csak találd ki, hogy ez kell-e esetleg mire. Lehet egy kopasz régi FZ-200/300 is tök jó lenne.

[link]

És akkor nem kell obikkal szopolni.


Grillo
(senior tag)

Köszi! Azért a GX8, mert a kiforgatható képernyő jó volna, és az még a G80 meg felfelé sajátja. GX9-en sincs.
Bridge van itthon FZ38, meg FZ300 a cégben, de valamiért most épp ez az objektíves baszódás vonz. :DDD

[ Szerkesztve ]


Jahno
(tag)

"ez az objektíves baszódás vonz"

Ilyen sok szabadidőd lett? Adhatok sor Heliost :C


BobaHWSW
(újonc)

Jo dolog ez a fuji ugy erzem de a fullframe mirrorless olcsobb cuccok mellett nagyon kell szeretni a platformot, hogy ezt hasznald. Szerintem. A legjobban kinezo gepek az teny.

Svennek hetfon erkezik a canon rp es a 24-105 plusz az atalakito. Majd utana jol kifaggatom meg megnyomkodom en is a dolgot.


BobaHWSW
(újonc)

:DD


-NoVa-
(senior tag)

Én már csak tudom, mióta 150/50 korlátlan mobilnetről tolok fel kontentot.


Jahno
(tag)

Vagy szeretni kell vagy ezek árfekvéséhez mérve megfelelő forintban kapni a fizetést.

Jó, akad itt használt, meg minden, de mindig ott kötünk ki, hogy nagyobb minőségi ugráshoz egy alap kit az rögtön 7 számjegyes lesz. Megeteted pár akkuval, lősz még mellé két obit, csókolom, 2 millió felett járunk. Erős. Köztes állapot meg nem sok, vagy olyan látványosat nem tudsz ugrani. És akkor Venus cuccait említeni sem merem, bírnék válogatni :U

Persze némelyik minőségi és prémium cucc, nem is csinálnak olyan közepes kategóriákat ami nekem megfelelne, így nehéz összehasonlítani. Ott meg vége a dalnak, mikor egy klasszikus 24-105 az 550ezer pénz, használtan nincs, Sigma Canikonos 250ezer, használtan meg néha fele... Aztán új Fuji váz + használt obi mondjuk megáll 600ezer alatt, de ezt 3ig le lehet faragni, kontra 1.7millió. Nahh, ezt utóbbit nehezen csengetem ki.

XX. században tükröset nem veszek, de akkor sem. Pedig a D7500 tetszik :-D Mi futhat? A7-III, vagy S1. Mindegyiket reménytelen pár obival megetetni, szóval marad az APSC az szinte biztos. Ha meg lottón nyerek, akkor előbb nyitok egy stúdiós művészkocsmát, mint ezekre költök sokat. Ezt csak másnap dobom be a kosárba :-D

Persze tudom, szolgáltatások, FF, kivitel, egyéb sallang sokat számít, de szerencsére amennyire tetszett az EM1-X, most használgatva a fránya zaj miatt letettem róla. Marha jó iparos gép, ára is kúszik lefelé, de nagyon nem íbrja a sötétet, ez a 8 éves Fuji kicsi pénzért zajban megeszi a mostani 700ezer pénzes vázat. Ez a másik vicc.


Phülöp
(őstag)
Blog

haccójjon


Jahno
(tag)

Yajjj, minden napra egy fa rovatunk következik... Ma megnéztünk egy újabb áldozatot, mert rét közepén van és településtől kicsit messzebb, így talán csillagjárásra is alkalmas lenne.

Körbejárható, rögtön kettő is lett belőle aztán megnézzük milyen ha kizöldül, de idén ezzel most agyatokra fogok menni:


BobaHWSW
(újonc)

Fu de nagy a hold.


BobaHWSW
(újonc)

Jah, csak mondtam. Ezert se valtok en. Jo ez a d7200 meg a mostani obi szettem. Ha ramszakad sok penz majd akkor talan, de egyelore hazar keresek. Asszem ez is 7 szamjegyes lesz csak mas penznem. :W

[ Szerkesztve ]

üzenetek