exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(aktív tag)

Fenyevo epp orul a fenybol keszult (sult) galambnak? :C


qnadam
(addikt)

a fehéren izzó madár hőkibocsájtása miatt izzad.


Jahno
(tag)

Jajj, mikor bármire is azt hiszik, hogy nyeremény :DD


halapidori
(csendes tag)

En tudok dolgozni, es mindenkivel kedves vagyok, es jopenzert tappenzre cserelem az ovikát. Profit.


blueboi69
(csendes tag)


blueboi69
(csendes tag)

Én azt szoktam, hogy ha vmilyen csoportban valaki hírdet számomra irreleváns tartalmat, pl műkörmös, szoli, nőiruhák,fehérneműk stb, akkor azt letiltom a picsába. Elkezdtek fogyni a reklámok. Amiket a feed-re kidob a facebook, azokat is szoktam tiltogatni és egyre értelmesebbeket rak már be, szóval működni látszik a dolog. Naponta 1-2ilyen van.
Na meg persze a csoportok 90%-ról levettem a követést, így nem jelenik meg onnan semmi, csak akkor ha érdekel valami és kifejezetten a csoport oldalát nézem meg. (pubic csoportnál nincs jelentősége, de privátnál igen) Szóval lehet ezt finomhangolni, szerintem érdemes.


Bujdy81
(újonc)

Ezen a képen az a pláne, hogy a galamb guanó termelése figyelemre méltó, vagy van egy másik férfi is, aki nem szerepel a képen, csak "segít a látványvilágban"? ;) :D


Samott
(őstag)

En olyanyira finomhangoltam, hogy nem is hasznalom azt a szart. Nincs is semmi problema vele. :)


cyberde
(csendes tag)

Mondjuk a marketplace elég hatékony. Este egy 10szavas/10fotós hirdetésben feltettem az autómat eladásra, gondoltam elketyeg amig nem érek rá a hahu-ra is feltenni. 1 óra alatt 30 üzenetet kaptam. Másnap miután elvitte a vevő :U megnéztem, 2400-an nézték meg a hirdetést. :Y


Samott
(őstag)

Upsz.

:DDD


npera
(újonc)

Már fel van adva a rendelés egy Plaid Model S-re, holnap kezdem el az igénylést leadni rá. Beszéltem az ipsével, aki a rendelést feladta és jeleztem a tesztvezetési szándékomat :C


Sipi-
(tag)

A PH-s hardverapróról a GTX1060-asomat kevesebb, mint 24 óra alatt elvitte a vevő :C
Bezzeg a 1050Ti-t még senki sem akarta megvenni. :O


Samott
(őstag)

Az uj Hummer meg mar el is fogyott... :)

Ja, es mintha azt olvastam volna hogy Cybertruck nem is lesz europaban. Meg ugy altalaban amerikan kivul. Egyszeruen nem felel meg semmifele eloirasnak... :)


npera
(újonc)

A Hummer már úgy kellett, mint egy falat kenyér. Mondjuk tutira zabálni fogják, mert mostanában ilyenre van igény sok helyen.

Remélem lassan eljön az ideje, hogy értelmes BEV-ek is készüljenek. Olyasmire gondolok, mint ID3, Tesla Standard Range és hasonlók. Amikor nem a fejletépő gyorsulás a fő fókusz, hanem a hatékonyság és racionális hatótáv.


cyberde
(csendes tag)

Rendeltem egy spéci csavarhúzót a zaliról. Persze nem jött meg időben. Megreklamáltam, küldött egy másikat. Az két hét alatt megjött. Utána megjött az első rendelés is. :U Írtam a kínainak, hogy ha el tudom adni, visszautalom a lét. Írta, hogy ok, fasza gyerek vagyok, de tartsam meg nyugodtan. A jófogáson egy hónap alatt ránéztek hatan. A vaterán nyolcan. A fb marketplace-en egy hét alatt háromszázan. Sőt, meg is vették. :K


cyberde
(csendes tag)

Lesz bev dacia spring suv is. 200km hatótávval, 33kw, 120km/h végsebességgel. Viszont csak 5 millióba fog kerülni.


zetor2000
(aktív tag)

Ja. Egy átmatricázott kínai / indiai gyártású valami - Totalcar szerint Renault Kwid. Most épp Dacia logóval :D Támogatással viszont egész baráti lesz / lehet az ára, úgy valami 3-4 miller köré esik be, azt mondogatják. Úgy meg vállalható.

[ Szerkesztve ]


npera
(újonc)

Ja, az valami átbrandelt kínai belpiacos csoda lesz. Nem azt mondom, hogy rossz, csak ott már erősen vágták a költséget. Mondjuk A-ból B-be vélhetően az is jó. Mint egy első generációs Leaf, csak olcsón.


Sipi-
(tag)

Hmm... Van még pár eladó apróságom, lehet meghirdetem ott is. Nem kell pl. 22 próbafoglalat 40-60W-os izzóval? :D


Gabibácsi
(tag)

Akkor lehet lesz belőle Lada is :)
Bár összevissza voltak kint a dácsiák matricázva, a logan nagykombi lada volt, a duster renault, a sima logan asszem renault


halapidori
(csendes tag)

Funkcionális analfabéta, aki ugyan elolvassa a betűket-szavakat, de nem igazán értelmezi. Népesség 20%a mondjuk szerintem simán. Ugye vannak akik nem járják ki a nyócosztályt, vannak a fogyik, meg vannak, akik nem látnak betűt, mert a királyi tévé meg a dzsokitévé betűk nélkül is megfelelően tájékoztatja őket.
Vannak viszont azok az emberrk, akik pl a hirdetésben próbálnak választékosan fogalmazni, de nem passzoló kifejezéseket használnak. Vagy akik nem értik a szarkazmust, meg akik nem tudnak egy értelmes mondatot leírni. Ez a nyelvi kompetencia hiánya, ők nem "analfabéták". Na, ebből a típusból van sok. Ők már "tanult" figurák is lehetnek. Szerintem ez az emberek fele.

Én már kongattam vészharangot a munkahelyen is, mert a gyerekeknek ugyan van valami eszköze, de nincs meg alap digitális kompetencia. Szóval el tudja indítani az autós játékot, mert sárga hosszúgomb, felsőgomb, nyíl. És ezzel eléldegélnek. Nincsenek gondolkodtatva, ennyit egy majom is tud. Szóval mondjuk azt már nem tudja, hogy hogyan fordítsa saját hasznára a gépet. Nem tudnak puskázni, nem kritikus gondolkodók, nem fogja fel, hogy miért ne legyen olyan bugyis insta képe 13évesen, mint VajnaTiminek, és nehezen különítik el a valóságot a fikciótól. És a szülők sem tudnak nekik segíteni.
Gyerekekre jellemző, hogy pl nem olvassák el a gombok feliratait. Kattintgatnak, aztán vagy összejön, vagynem. Szerintem ez borzasztó.
Szóval a jövő nem rózsás.

U, remelem jol reagaltam, alszom mar kozben.


zetor2000
(aktív tag)

A válaszod végére elfogytak az ékezetek... egy kis segítség: ' ", : .
Bár ez utóbbit el kell forgatni :D


Jahno
(tag)

"Szóval lehet ezt finomhangolni, szerintem érdemes."

Én nem erről a fajtáról beszélek, mert annak nagy része nem érdekel, ha meg valami ezo-izét kapok az arcomba, akkor max. lehet szörnyülködni és röhögni.

Amúgy az érdeklődési köröm meg a preferenciákat néha átnézem. Ott akad meglepetés, mikor Face szerint érdekel az orosz szcientológia és társai. Fizetett reklám meg olyan, hogy sokat nem érdemes letiltani, mert akkor jönnek majd a meg nem szokott nagyobb kreténségek.

Meg sokszor saját és műszaki csoportban vannak állandó renitensek, azt meg már csak azért sem tiltom le, mert így van aki jelentse.


-NoVa-
(senior tag)

Ha már texteditnáci, ezt tedd el későbbre, még jól jöhet:


Jahno
(tag)

FB el fogja vinni a Jófogás nagy részét, bár meg van itt is a szopószorzója, de adott csoport/érdeklődési kör, meg onnan a marketről nekem is össze tudja válogatni a hasonlókat, Budapest X kilométeres körzete, csupa főnyeremény. Aztán persze van amire sorban érdeklődnek, vagy jön valami automata kérdés és soha többet nem látom a valakit, de ez a hét nekem jó volt, ha reggel elviszik a maradék objektívemet is, akkor főleg tapsolok :C

Saját csoportban amúgy látom a nézelődéseket is, vagy elérést az elég érdekes. Ha valami érdekesebb kép kint van, akkor rögtön 1-2ezertől indul, ha valaki húzó arc nyom egy lájkot, vagy ír alá, akkor sokszorosával kezdődik a nézettségi cunami. Ennek ellenére meg van amiket 1-2 éve hirdetek, de most köcsög vagyok ha valaki hasonlót ad fel, akkor írok alá, hogy enyémet sem akarja senki elvinni, holott harmadába kerül :DD

Persze ebből is látszik az, amivel az marketingesek nem bírnak mit kezdeni, hogy Xezer fős valami meg "követő" az igazából semmit nem jelent, mert passzívan csak vannak.


zetor2000
(aktív tag)

Szerintem a regionális apróhirdetési oldalak jó része túlél. Régóta megvannak, kialakuolt a felhasználói bázis, aki akart lemorzsolódott. Ráadásul szerintem kialakul(hat)tak azok a keresési feltételek is, amik eredményre vezetnek. Gondolok itt olyanra, hogy túl a terméken pl. fellelhetőség, ár tól-ig, állapot (használt / új) ilyesmik.
Ez biztos nem nagy truváj a FB kódercsapatának, de még nincs meg. Sokaknak idegen a Marketplace is, meg nem biztos, hogy "olyan egyszerű" a használata. Az lesz, de még nem annyira.


zetor2000
(aktív tag)

Köszi, ez mókás :D


zetor2000
(aktív tag)

Bezzeg az a kreténség, amit keresek az újságosoknál, az majd csak novembertől lesz kapható. Kretén #105.
Hátha esetleg mást is érdekel. A régi viccmagazin újraindult ~1 éve, csak a #104 nél jött a covid, és kavart kicsit a kiadónál. Mostanra sikerül(t) nekik megálmodni az új számot.


Jahno
(tag)

"de még nincs meg."

sok más sincs meg és továbbra is hetente dőlnek össze adatbázisok meg állítanak vissza valamit, ésatöbbiésatöbbi. Ettől függetlenül ez nagyon sok tagot és az üzemeltetést sem zavarja, legyen sok lájk, poszt, adja el a reklámot, jónapot.


Jahno
(tag)

Folytatom a sort:

James Randi, aki valószínűtlennek tartja, hogy egyszer csak a kéményen keresztül megérkezik hozzá a Mikulás, de elképzelhető és rögtön azt a részét is meg kell vizsgálni, hogy a mikulás bemondásra elhiszi-e, hogy az elmúlt több 10 évben valóban jó kisfiú volt-e és járna az ajándék...

[link]

üzenetek