exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Samott
(senior tag)

"Nem kellemes ezt a posztot megírni, hiszen a fórum velünk van 2001.január elseje óta. A HWSW úgy döntött, h a fórumot jövő héten, a GDPR életbelépéséig bezárja. Az okokról pár mondatban:

- Mindenki számára nyilvánvaló, h a fórum évek óta halott, már csak egy nagyon szűk közösség látogatja.
- A motor elavult, support már nincs ehhez a verzióhoz, ugyanakkor a GDPR kötelez minket a személyes adatok védelmére. Ezt már nem tudjuk garantálni, és a kiadó számára nem is lenne kifizetődő.
- A fórum rengeteg személyes adatot tartalmaz, melyek tulajdonosaival jóvá kéne hagyatni az új adatvédelmünket, erre viszont nincs igazán esély.

A jövő héten a posztolási és regisztrációs lehetőség bezárul, az egyes profilokból töröljük az összes személyes adatot. A témák viszont maradnak az idők végezetéig."

A hwsw foruman egy mareknyi forumozo meg orizte a regi langot, de a heten bezar a bazar, uj otthont kellett keresnunk magunknak. Mivel tobbsegunk a prohardver foruman is aktiv, ebbe a topickba koltozunk at.

Szeretettel varunk mindenkit aki valaha aktiv volt odaat, vagy csak megismerne minket. Jobbara artalmatlanok vagyunk, de ertunk mindenhez IS. :)

Samott, ~27e hozzaszolas

[ Szerkesztve ]

üzenetek