exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Sipi-
(tag)

Nagy (300+ literes) tetőboxot rá és akkor a cucc is befér. De onnantól nagyon figyelni kell a plázák garázsainál a magasságkorlátozó táblákat.


npera
(újonc)

Van mindenféle, csak akkor nincsen soha, amikor kellene. Pár alkalommal nézegettem már, de aztán hősiesen feladtam.


npera
(újonc)

Most rekuperálódom a "zsúr" után. 26 gyerek jött és 2 szülő maradt ott segíteni. Durván alul volt méretezve a szülők mennyisége, néha teljesen kezdett kaotikusba fordulni az egész. A végére kábé már csak hüledeztem. És ezek elvileg a "jó" gyerekek voltak. Nem irigylem a tanárokat, én szíjat hasítottam volna a hátukból legszívesebben.... :(


npera
(újonc)

Jelenleg a hozzájuk kapott Royal Canin cucc fut, aztán meglátjuk. Az alomból a LIDL 49 SEK-es egész jónak tűnik egyelőre. Szerencsére elképesztően fegyelmezetten mennek az alomra, az első nap párszor beleraktam őket persze.


npera
(újonc)

Az autócsere nem volt közös döntés, én még nem akartam eladni. Viszont amikor már láttam, hogy kezd bedőlni a svéd helyzet (kamatokat emelik, vásárlói erő csökken, jön az ősz, eső, sötétség), akkor viszont hama-hama eladtam, mielőtt még teljesen beállt volna a használtautós piac is.


eattila
(csendes tag)

Ertem


eattila
(csendes tag)

Van uj dlagaszag. Voros es nyavog. :)


Phülöp
(addikt)
Blog

Gratulálok a kirartásodhoz.
Meg a macskához is.

@eattila: neked is gratula, legyetek boldogok, miazmás.


Grillo
(senior tag)

Másik macsek hogy viseli? Nálunk most sziámi jellegű lenne az igény, mint kiderült, ez alapján szerintem nem nagyon lesz makka.


blueboi69
(csendes tag)

Gratulálok a macsekokhoz, képeket toljatok!

22gyerekkel elmenni lovacskázni 2 szülővel... bátor! Én tuti kikészültem volna idegileg :D szép summát hagytatok ott, de ennyi gyerekre sztem ez tök oké.


npera
(újonc)

Most a gyerekek teljesen el vannak varázsolva. Meg asszony is.

Én egyelőre még annak is örülök, hogy nem rosálnak mellé az alomnak. És persze készenlétben vagyok az elsőbb komolyabb "incidensre", amit majd megcsinálnak a kis szőrős dúsbegek...

Hozzám még nem bújnak, inkább csak méregetnek. De már odaugranak a combom mellé méregetni, ha ülök nyugodtan.


npera
(újonc)

Az egész abból indult ki, hogy ha (!) vezetni kell neki, akkor legyen automata. Aztán persze ez a "ha" csak force major esetben valósul meg, tehát ha én megdöglök kábé vagy valamilyen módon inkapacitálódok. A default az, hogy én vezetek, a család meg néz ki az ablakon.

Annyi előnye lesz, hogy 7 év helyett 0 év lesz a kocsi életkora és 8 helyett 5 liter körül eszik majd.


eattila
(csendes tag)

:R


eattila
(csendes tag)

Eleinte felutott tőle. Utána aggódva figyelte, hogy ez mi. Majd lecsekkolt minden maihez hozzáért. hátulról szaglászta, meg ilyesmi. már most közel is mert menni, szemből :D


eattila
(csendes tag)

Macska nem csinál mellé.... Szerintem. Már a minek is használta az almot, és 3 órája van itt :)


eattila
(csendes tag)

ilyenek :)


zetor2000
(senior tag)

Isminél voltam egyszer, és tényleg nem csinált mellé. Fogta magát a ciculi, belekuporodott a cipőjébe, és amikor úgy érezte, hogy na most, akkor kitolta, amit kell. Egyenesen a cipőbe. :D
Pedig volt alom, 1-2 méterre tőle. Biztos érezte a gazdi szagát.


Jahno
(senior tag)

Attól függ, hogy a lovas hely mit ad hozzá meg a helyi erők. De ez is olyan, mint itt a hétvégi kutyás buli, hogy minimál személyzettel kultúráltal el voltunk. Nem volt kavarodás a parkolással, volt "mindent elintéző infósátor", mentő, kutyaambulancia, meg ami kell de mondjuk focimeccsenként 1400 főre biztosan több biztonsági ember kellene, mint ide.

Meg érdekes az egész, ekkora méretben azért általában akad valami anyázás vagy súrlódás, itt meg csupa jópofaság volt egész nap.

Akik nem siettek annyira időre, vagy rájuk fért két perc pihenés azok megálltak, dumáltunk, húztuk egymást mindenfélével.

Legfeljebb kaptak közben pár egyéni képet is, oszt jónapot:

Hasonló volt Jászberényben is a játékos nap, ott azt sem mondhatom amit a kutyásoknál, hogy akinek pénze van a nevezési díjra, szereti a dögöt és az állatokat meg ekkora kattanás van a fejében az már csak jó arc lehet, mert egy helyi ingyenes rendezvény.

Ez is egyre népszerűbb, több országban megrendezik, idehaza is növekszik a résztvevők létszáma és kíváncsi leszek meddig mennek el vagy lesz-e valami minőségi romlás ahogy az néhány más esetben előfordul. Majd meglátjuk.


Jahno
(senior tag)

Mondjuk anyámnak is van baj a fejében rendesen, ott a közepes erősségű kölkökkel nem tudom pontosan miképpen logisztikázott, de 30-40et még egyedül be bírt vállalni mindenestől ha 1 napos valami kirándulás, játszóbármi akadt. Több naposokon volt segéderő, mert 1 hetes turnusban reggeliztetni, éjszakázni, kullancsot kiszedni, kötözni és mindent is intézni már szükség van erőre is meg közben azért szabályok lettek csoport létszáma /fő felnőttre meghatározva is. Pár helyen meg én voltam a pedasszisztens, az működött, bár akkor a 8. évfolyam kb. 5 évvel előbb kezdett inni, mint én :DD

üzenetek