exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Attól függ, hogy a lovas hely mit ad hozzá meg a helyi erők. De ez is olyan, mint itt a hétvégi kutyás buli, hogy minimál személyzettel kultúráltal el voltunk. Nem volt kavarodás a parkolással, volt "mindent elintéző infósátor", mentő, kutyaambulancia, meg ami kell de mondjuk focimeccsenként 1400 főre biztosan több biztonsági ember kellene, mint ide.

Meg érdekes az egész, ekkora méretben azért általában akad valami anyázás vagy súrlódás, itt meg csupa jópofaság volt egész nap.

Akik nem siettek annyira időre, vagy rájuk fért két perc pihenés azok megálltak, dumáltunk, húztuk egymást mindenfélével.

Legfeljebb kaptak közben pár egyéni képet is, oszt jónapot:

Hasonló volt Jászberényben is a játékos nap, ott azt sem mondhatom amit a kutyásoknál, hogy akinek pénze van a nevezési díjra, szereti a dögöt és az állatokat meg ekkora kattanás van a fejében az már csak jó arc lehet, mert egy helyi ingyenes rendezvény.

Ez is egyre népszerűbb, több országban megrendezik, idehaza is növekszik a résztvevők létszáma és kíváncsi leszek meddig mennek el vagy lesz-e valami minőségi romlás ahogy az néhány más esetben előfordul. Majd meglátjuk.

üzenetek