exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(tag)

3 haver (átlag 25 éves kor, +/-) most matekozik, hogy össze kellene költözniük albérletbe. Egyiknek külső kerületben van egy jó helye, de eladják a feje fölül, így maradt egy hónapja kiköltözni. Másik vidékről nem nagyon tud bejárni melóba. Mikor kinézte a melóhelyet és összejött, akkor még működött volna, aztán hamar változott is A Terv, összevissza műszak lett és korán kell bejárni dolgozóba. Harmadik meg simán csak nem tud kijönni a havi lóvéjából és valahol optimalizálni és lakni kell. Tudom, keressen valami rendes melóhelyet. Érdekes lesz ez még.


-NoVa-
(senior tag)

Felzárkózunk Angliához? Ott is sokadmagukkal élnek Magyarok egy-egy albérletben, meg pár Paki.


FőDudu
(aktív tag)

Ejjel nappal Budapest :)
Ott laknak kb hasonlo sokberlos megoldasban a dorozat szereploi....
Amugy egy szar, szoval ezert kar utana nezni....


Bujdy81
(újonc)

[link]

Csak ajánlati tudom Mark Gungor videóit párkapcsolati témában.

Némiképpen vicces, de nagyon sok hasznos gondolat is van benne! :)


Anna Crowley
(senior tag)

Hétvégén volt a fiam szülinapja. Most már évek óta élményt kap tőlünk ajándékba. Nem is jön olyanokkal, hogy ezt meg azt kér szülinapra.
Ráadásul most még azt sem tudta, hogy hova megyünk, mint eddig. Budapesti programsorozat volt, miután befejezte szombaton a gokart szakkört, nyomás fel, majd a Bálna-teraszon ebédeltünk, aztán Nemzeti Múzeumban családi kincskereső játék. Még pénteken, utolsó pillanatban sikerült 3 jegyet szerezni a Rocksuli című musical-re, így az esti program az volt. Aztán vasárnap reggeli a New York Cafe-ban, ott már voltunk egyszer, és nagyon tetszett neki. Utána gyors küzdelem, hogy találjunk a trackerjéhez szíjat, persze sikertelen volt, és végül estig Aquaworld.
Oké, lehet olcsóbb lett volna mindez, ha valami ajándékot kap, de ezekre jobban emlékszik.
Aquaworld viszont kezd lepukkanni? Vagy én lettem finnyásabb? Lógó csempe, mindenhol víz, nem tolják le, hajcsomók az öltözőben... Jujj.
Szerencsére az összes csúszda nyitva volt, el is fáradtam a végére, főleg, hogy a liftet lezárták 6 körül. Öreg vagyok már a lépcsőzéshez. :D


FőDudu
(aktív tag)

Jogosan fanyalogsz, a tipikus beruhazas esete. Nem termel eleget igy hagyjak lerohadni.
Legalabbis oda jaro ismerosok szerint erosen romlik a szinvonal/minoseg.


Bujdy81
(újonc)

Mondjuk úgy, hogy nem "hagyják lerohadni", hanem "nem tudják fenntartani", de felhasználói oldalról a lényeg azonos...


Sipi-
(tag)

Idén mi sem mentünk már. Tavaly vagy előtte voltunk és már akkor is robbant lefelé a pár évvel korábbi állapothoz képest.
Palatinus viszont meglepően jó :) Persze nem ilyen időben.


qnadam
(addikt)

hát amilyen idő az utóbbi pár napban volt... :)


Anna Crowley
(senior tag)

Bszki, sajnálom nagyon.


Anna Crowley
(senior tag)

Legközelebb megpróbáljuk a Sonnentherme Austria víziparkot, az sincs messze. Csak most amúgy is Bp-n voltunk a musical miatt.


Jahno
(tag)

Kicsit kicsi, néha állítólag tömeg van, de szerintem királyság.


blueboi69
(csendes tag)

Bujdy nincs véletlenül egy rotakapád kölcsönbe? :))

[ Szerkesztve ]


Jahno
(tag)

Tumor már eljutott odáig. "rángatja a barom a drótot, mint majom a banánfát" "ilyen buta lennék nem blogot csinálnék, elbújnék a világ elől". Meg ilyenek.

Viszont szép 3 fázisú motor, 3 külön vezérléssel, meg imponál a réz sín. De miért kellett ilyen elektronikát belegyógyítani? Azt nekem ne mondják, hogy a sima 4 üteműnél tartósabb lesz. Egyben a váltóval, bár ha nem tévedek akkor az egy fokozat, kvázi csak áthajtás? Fene tudja, régen volt. És milyen kevés az olaj :-O Ennyi ken, hűt rendesen? Bár évek óta mennek, de ez még nem mérvadó egy kocsi élettarmánál. Érdekes.


Jahno
(tag)

Baracskán van egy eladó, ha még nem vitték :-P


blueboi69
(csendes tag)

Mennyiért?


npera
(újonc)

Lucifer van benne, ezek ilyen sátáni dolgok. Nekem ne magyarázza senki, hogy az áram hajtja, nem hiszem el :C


Jahno
(tag)

Nem úgy nézett ki, mint amiben a váltóolajat egyszerű lenne cserélni, vagy a gyártó szerint szükség van rá. De akkor ezt meg a hogy?


Jahno
(tag)

Tényleg nem rémlik, de nem tűnt drágának. Igaz túl modern sem volt, 70es közértnél egyből kerítésen belülre volt kirakva egy "eladó" táblával.


qnadam
(addikt)

te figyeljcsak, zasszony nagymamájának a háza eladó, de egy csomó szerszám, kerti gép, miazmás is, tőled nem is messze, ráckeresztúron. nem nézed meg egyszer? szerintem rota is van.

üzenetek