exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


BobaHWSW
(újonc)

Switchez szamolj az arba 2 dolgot. En ugy vettem eszre jatekok dragabbak, ritkabban is vannak akciok. Valamint (szerintem) must have melle egy pro kontroller. Az alap nem rossz meg jo ha haver atjon stb, de hosszutavon jatszani nem eleg pontos es kenyelmes. Xbone elite kontroller eddig az etalon amit pchez hasznalok.

Mas ps4 exkluzicak amik megerhetik: spiderman, shadows of the colossus, days gone , ghost od tshushima, little big planet. Van tobb, de nekem ezek vannak a listan.

Plusz ugy vettem eszre, hogy sima ps4 vs xbone eseteben ps4en ugyan az a jatek cagy szebb vagy gyorsabb. XboneX es ps4pro eseteben aptalaban forditott a helyzet. Nekem ps4 prom van de csak es kizarolag sekiro miatt upgradeltem.

En is agyalok amugy PC vasarlason meg egy 5 meteres HDMI kabel es csomolom. Ugyan ugy kanapebol.

surface, kiemeltem hatha eljutsz eddig Nova. Felraktam adobe fresco trialt. Fuh de kkkkk*rva jo. De rohadjanam meg, ipad pro+procreate megjobn es sokkal olcsobb. Egyik rajzom atdobtam oda es probalgstom, tetszik. De a trial lejarta utan nincs az az isten, hogt havi 10 dollart fizessek erte. Viszont a papiron 2b ceruzaval rajzolas erzetet surfacen eddig messze fresco hozza legjobban. Marmar tenyleg procreate szint. Tegnap fel1ig (AM) rajzoltam mert olyan "izgatott" lettem. :W :DD

üzenetek