exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


#09908736
(senior tag)

Megnéztük végre a Jokert. Huhh, nagyon bejött. Most is még csak pislogok kifelé


ezittketto
(csendes tag)

Csak óvatosan és körültekintően ;)


eattila
(csendes tag)

En az ir c filmet neztem legutobb. The irishman az orig cime azt hiszem. Hosszu, 3,5 ora kb. De jo film, bar lassu es eroszakos. De popec.


Jahno
(őstag)

Vagy úgy, mint Gömbibá. Valamennyire könnyített terepet is kifogott, aztán ahogy látom itt-ott mégis bonyodalom lett belőle. Alacsony mintavételem alapján valahogy oroszokkal egyszerűbb.


#09908736
(senior tag)

Az már benn van a queue-ban, cask még nem jutottam el odáig


Jahno
(őstag)

Klasszikus Nintendóba 10ezresért megkapod az összes játékos is és kész is :C Azon kicsit letettem az arcom, hogy Super Nintendora van hivatalos konverter, még a GameBoy játékok is mennek vele. Kicsit színez rajta, teljesen játszható. Abba meg kb. 5ezresért van multi kazetta, 150 játékkal. Ha megnézem, akkor igazából 1 darab Amigára is el lehet költeni a világ költségvetését, de ez olyan.


Jahno
(őstag)

És akkor megszavaztuk, hogy nem ide megyünk majd nyaralni. Jövőre már ugrott, de rajta vagyok a témán. Aztán megnézzük azt, ahol semmi nincs.


Jahno
(őstag)

Ja, megy mindenhol. Felét nem értem és kicsi vagyok én ehhez, hogy ilyen ilyen homályos baromság miatt akkor a világ másik 98%-át miért nem?


eattila
(csendes tag)

Némi képanyag. Ha már volt kis fagy meg dér. Meg a fotós táskám is új.


ezittketto
(csendes tag)

Vagy csak eleinte egyszerűbbnek látszik..


zetor2000
(senior tag)

Maradnék a kontinensen belül. Egy ír körutat tennék, valami olyan időpontban, hogy Dublinban egymást váltsa egy viszki / sör fesztivál. :) Esetleg Szent Patrik napja körül...


Phülöp
(addikt)
Blog

Második kellemes.


Gabibácsi
(tag)

én is be voltam, aztán csak megy
csak arra figyelj, ne általánosíts, meg ne úgy állj hozzá hogy úgyis vége lesz, meg szar lesz, meg ilyenek


Gabibácsi
(tag)

Switch jó választás volt, a fiam állandóan mariokartozna rajta, nagyon szereti. Meg koperativban a sima mario.
Nekem meg a zelda , meg a skyrim... megvettem a spintires-t is, na az szar választás volt, lehet eladom vagy elcserélem


Gabibácsi
(tag)

én elvagyok egy éve az alap kontrollerrel, persze tuti ezerszer jobb a pro, de még nem vitt rá a lélek hogy vegyek


Gabibácsi
(tag)

na, azt sem fogom megnézni sosem
viszont, letöltöttem az igazából szerelmet asszonynak, sose látta még, és még orosz feliratot is találtam hozzá :D


npera
(újonc)

Legtöbb Toyota/Lexus hibrid CVT-váltós. Azért írom, hogy legtöbb, mert az LC500h-ban van egy 4-es nyomatékváltós hagyományos váltó és utána egy CVT, amivel szimulál 10 fokozatot. De a normál hibridjeik CVT-s váltóval készültek. Ott padlógázra beáll az ICE a maximális teljesítményt adó fordulatszámra és teljesen nyitott pillangószelep mellett ott tartja a fordulatot. Közben a CVT pedig a nevének megfelelően folytonosan változtatja az áttételt és a kerék fordulatszáma folyamatosan növekszik. Nincsenek diszkrét fokozatok, folytonos átmenet van.

Aki ettől megőrül annak nem való a CVT. Ugyanakkor nagyon kellemes, ha nem zavar a gumiszalaghoz hasonló gyorsulási érzet.

A sport mód szerintem csak a gázpedál reakcióját változtatja, esetleg a szervó rásegítésből is levesz a kormányművön. A kocsi maximális rendszerteljesítményét nem befolyásolja. Kick-down gyorsulás ugyanaz lesz.

Ami hibridet vezettem eddig ott a legjobb volt normál módban hagyni, akkor a legjobb az élmény. Esetleg ECO, de akkor durván leszedál mindent. Mondjuk dugóban az is terápiához hasonló számomra. Egyszerűen megnyugtató vezetni, nem felk*rja az agyamat mint a stop/start, hanem nyugodt haladást sugall.


Gabibácsi
(tag)

Na, azért izé. A könnyített terep az lett volna ha... tudod te is

de igen, a szláv lányok ezerszer jobban értékelnek, csak arra kell figyelni, ne legyen gyereke, mert háromnak volt, a negyediknek meg nem, és azzal lett könnyű :)


Gabibácsi
(tag)

Azért nem bírom az amigásokat, mert betesznek mindenféle csodakártyát 100 ezerért, aztán igazából techdemoként mutogatják hogy milyen faszán megy rajta a quake.
De ezzel elveszti a varázsát, nekem van benne egy olcsó kártya, a memória miatt, egy alap rendszer, és rendes classic játékok. Bekapcsolom, és megy, fasza.

üzenetek