exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

C-t már elég sok helyen kérnek, csak az ugye 3 hónap. Aztán jó eséllyel nem is veszik olyan komolyan, mint ha pld. rendőrségen lennél kirendeltségvezető. Ebben viszont az a "jó", hogy a cég nem tud meg semmit, lezárt borítékban leadod és megkapjátok az eredményt, hogy igen/nem. Addig lehet izgulni, ki mit néz félre vagy micsoda mambójambó az egész :C

Aztán írtam én itt is, hogy Tiborunak pont azon a projektjén dolgoztam amiről szó volt, ember ott azért sok mindent hall és lát a portásfülke környékén de tudjuk, hogy nem ezen múlik. Mi itt páran pld. tökre nem voltunk annyira gyenge pont a gépezetben ott egy valamilyen névtelen technikusként, mint akárki más, aki folyamatosan ezen dolgozott és rendészetnél benne volt a zavarosban.

Mostani cégemhez kellett mindenféle, de hát itt azért helyi adatokkal melózunk. Konkrétan az egész országéval. Szerintem ez sem garancia semmire vagy arra, hogy nem kalózkodik az ember és nem túr bele egy bármibe.

Indián az bekaphassa, nyilván fogalma sincs a világról és miért, de ha az a munkaügyes akkor határokat feszeget. Ha meg nem, akkor semmi köze hozzá. Ráadásul pont azok pofáznak, mikor sokszor még a születési dátumuk is kamu?

üzenetek