exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


WiZARD
(addikt)

igen


zetor2000
(senior tag)

Nem az a normális, hogy X termék Z áron kell e vagy nem?
Boltban is oda van írva, hogy pl. porszívó ennyi, a nagyképernyős Oleg TV meg annyi. Kell vagy nem? Az eladó max egy másik modellről akar meggyőzni, ha akar, mert mondjuk azon nagyobb a jutaléka, ha, vagy szerinte az valamiért jobb. Vagy az igényekhez jobban passzol.
Ha valamiben bizonytalan vagyok, én akkor szoktam elővezetni egy (vagy több) hozzáértőnek, hogy mit szeretnék, mondják az okosat, mit vegyek meg mennyit. Azt majd eldöntöm, mit és mennyit veszek, de általában hasznosak az ilyen tudatmódosítók. :)


eattila
(csendes tag)

De. De ettől függetlenül facsén csomó ilyen hirdetés és fizetett reklám van. Eleve valami simlisséget feltételez, hogy nincs kint ár. De szerintem csak azért kell kérdezni, hogy átirányíthassanak linkre (látogatás növelés) vagy rábeszélhessenek.


Jahno
(őstag)

Fenti képet megmutattam egy haladó kategóriás ismerősnek. Ezt írta vissza "ez még a "jobbak" közül való, mert nagyjából összetett mondatokat ír"


Jahno
(őstag)

Tényleg, régen voltam Freinél is. Tudom, tudom, pfujj meg minden, de ez van.


blueboi69
(csendes tag)

Neeeee, van ennél lejjebb is? Hogy tud az ilyen kezelni egy telefont pl? Vagy úgy bármit?


-NoVa-
(őstag)

A telefonkezelés nagyjából egy átlagos 3 évesnek is alap skillset, aztán az sem tud írni még egy kicsit.


Jahno
(őstag)

Persze, de ezt emlegettem tegnap is. Még összefüggéstelenebb szavak vagy szmájlik tömkelege.

Dóri lehetnagyságrendi számot is mond, hogy az ország hány százaléka ilyen ésvagy analfabéta. De igen, telefon és Face az műxik :Y Néha nem tudják mi az a fal, vagy személyes üzenet, csoport, oldal és mért szól bele egy reklám a beszélgetésükbe, de kb. így.


Jahno
(őstag)

Ezt beszéltük napokban odahaza, hogy nem tud olvasni, elvileg írni sem, de youtubot elindítja és vérében van, lemásolja az Iron Maident vagy Thomas a gőzmozdonyt, oldalsó találatokat megnézi és pillanat alatt betanulja, melyik mögött mi van, majd célirányosan bírnak keresni. Meg playlistet összerakni :Y


Jahno
(őstag)

Én meg néha kettőt is beverek, azt szorítanám vissza. A nagyobb gond az, hogy néha délután kettőkor veszem be az elsőt. Bár akad nap, mikor kimarad és persze van vacak automatás kávé, aminél nem is bánom, ha nem erős.


blueboi69
(csendes tag)

Jó jó, de ahhoz kell szerződés, előfizetés, azt érteni kell mit ír alá kell a fb-on regisztráni, meg gmail cím, meg feltepíteni vagy akármilyen hírdetőfelületre regisztrálni stb... ezt egy 3éves nem tudja, neki meg kéne.


cyberde
(csendes tag)

"Dóri lehetnagyságrendi számot is mond, hogy az ország hány százaléka ilyen ésvagy analfabéta...."

Bár nen vagyok Dóri, de saját statisztikám szerint >90% :K

Facebook, youtube, klf fórumok kommentjeinek alapján. Elképesztő mennyiségű az igénytelen sötétség. :O Még komolyabb Qibites cikkek alatt is, pedig az nem mind kifejezetten kattintásvadász bulvár.

Legszebb, mikor a magyar(h)os nevű ember Bratislava / Slovakia lakhellyel kommentel és ajánlgatják neki a Helyesírási szótárt, olyan helyesírással, mint egy második elemis szefo-s.

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Ovis lányom chrome-ot és youtube-ot indít gépen, kikeresi mit nézne az konok alapján, lájkol, diszlájkol, csiribiri. Nem tud olvasni.


-NoVa-
(őstag)

Ezt mondom, mindent megcsinál amit egy átlag egyszerű véglény, csak esélyesen továbbfejlődik idővel.


Jahno
(őstag)

Hirdetések alatt?

Fehér kiskutya rózsaszínre festését vállalom Szegeden, 5ezer/darab áron, bejelentkezés és időpontkérés ezen a telszámon:....

Alatta kommentek: Mennyibe kerül? Pesten hol? Hívjanak fel! Hova kell menni? Targoncást nem keresel?

Vagy csak simán azt hiszi ott lehet bejelentkezni és még a telszámát is megadja.

Ezzel fotós csoportban is szívtam, de már laza vagyok. És azok még elvileg IQ-s arcok. Ha rövid a leírás, akkor kevés az infó, ha "sok", akkor már bonyolult és elvesznek benne.

Gyorsan írtam is egy alap FAQ-t a visszatérő kérdésekből és nem írok ki a nyilvános dolgokhoz pontos helyet, így felőlem nyomkodja csak az "ott leszek gombot", úgyis tudom, hogy nem érdekli :DD


-NoVa-
(őstag)

Ugyanitt Subaru eladó.


eattila
(csendes tag)

Egyetértés képpen írtam :)


cyberde
(csendes tag)

Osztva


qnadam
(veterán)

<3 áldás <3


-NoVa-
(őstag)

Mákostésztát mert azt szeretem.

üzenetek