exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Sipi-
(tag)

Hmm... Van még pár eladó apróságom, lehet meghirdetem ott is. Nem kell pl. 22 próbafoglalat 40-60W-os izzóval? :D


Gabibácsi
(tag)

Akkor lehet lesz belőle Lada is :)
Bár összevissza voltak kint a dácsiák matricázva, a logan nagykombi lada volt, a duster renault, a sima logan asszem renault


halapidori
(csendes tag)

Funkcionális analfabéta, aki ugyan elolvassa a betűket-szavakat, de nem igazán értelmezi. Népesség 20%a mondjuk szerintem simán. Ugye vannak akik nem járják ki a nyócosztályt, vannak a fogyik, meg vannak, akik nem látnak betűt, mert a királyi tévé meg a dzsokitévé betűk nélkül is megfelelően tájékoztatja őket.
Vannak viszont azok az emberrk, akik pl a hirdetésben próbálnak választékosan fogalmazni, de nem passzoló kifejezéseket használnak. Vagy akik nem értik a szarkazmust, meg akik nem tudnak egy értelmes mondatot leírni. Ez a nyelvi kompetencia hiánya, ők nem "analfabéták". Na, ebből a típusból van sok. Ők már "tanult" figurák is lehetnek. Szerintem ez az emberek fele.

Én már kongattam vészharangot a munkahelyen is, mert a gyerekeknek ugyan van valami eszköze, de nincs meg alap digitális kompetencia. Szóval el tudja indítani az autós játékot, mert sárga hosszúgomb, felsőgomb, nyíl. És ezzel eléldegélnek. Nincsenek gondolkodtatva, ennyit egy majom is tud. Szóval mondjuk azt már nem tudja, hogy hogyan fordítsa saját hasznára a gépet. Nem tudnak puskázni, nem kritikus gondolkodók, nem fogja fel, hogy miért ne legyen olyan bugyis insta képe 13évesen, mint VajnaTiminek, és nehezen különítik el a valóságot a fikciótól. És a szülők sem tudnak nekik segíteni.
Gyerekekre jellemző, hogy pl nem olvassák el a gombok feliratait. Kattintgatnak, aztán vagy összejön, vagynem. Szerintem ez borzasztó.
Szóval a jövő nem rózsás.

U, remelem jol reagaltam, alszom mar kozben.


zetor2000
(senior tag)

A válaszod végére elfogytak az ékezetek... egy kis segítség: ' ", : .
Bár ez utóbbit el kell forgatni :D


Jahno
(őstag)

"Szóval lehet ezt finomhangolni, szerintem érdemes."

Én nem erről a fajtáról beszélek, mert annak nagy része nem érdekel, ha meg valami ezo-izét kapok az arcomba, akkor max. lehet szörnyülködni és röhögni.

Amúgy az érdeklődési köröm meg a preferenciákat néha átnézem. Ott akad meglepetés, mikor Face szerint érdekel az orosz szcientológia és társai. Fizetett reklám meg olyan, hogy sokat nem érdemes letiltani, mert akkor jönnek majd a meg nem szokott nagyobb kreténségek.

Meg sokszor saját és műszaki csoportban vannak állandó renitensek, azt meg már csak azért sem tiltom le, mert így van aki jelentse.


-NoVa-
(őstag)

Ha már texteditnáci, ezt tedd el későbbre, még jól jöhet:


Jahno
(őstag)

FB el fogja vinni a Jófogás nagy részét, bár meg van itt is a szopószorzója, de adott csoport/érdeklődési kör, meg onnan a marketről nekem is össze tudja válogatni a hasonlókat, Budapest X kilométeres körzete, csupa főnyeremény. Aztán persze van amire sorban érdeklődnek, vagy jön valami automata kérdés és soha többet nem látom a valakit, de ez a hét nekem jó volt, ha reggel elviszik a maradék objektívemet is, akkor főleg tapsolok :C

Saját csoportban amúgy látom a nézelődéseket is, vagy elérést az elég érdekes. Ha valami érdekesebb kép kint van, akkor rögtön 1-2ezertől indul, ha valaki húzó arc nyom egy lájkot, vagy ír alá, akkor sokszorosával kezdődik a nézettségi cunami. Ennek ellenére meg van amiket 1-2 éve hirdetek, de most köcsög vagyok ha valaki hasonlót ad fel, akkor írok alá, hogy enyémet sem akarja senki elvinni, holott harmadába kerül :DD

Persze ebből is látszik az, amivel az marketingesek nem bírnak mit kezdeni, hogy Xezer fős valami meg "követő" az igazából semmit nem jelent, mert passzívan csak vannak.


zetor2000
(senior tag)

Szerintem a regionális apróhirdetési oldalak jó része túlél. Régóta megvannak, kialakuolt a felhasználói bázis, aki akart lemorzsolódott. Ráadásul szerintem kialakul(hat)tak azok a keresési feltételek is, amik eredményre vezetnek. Gondolok itt olyanra, hogy túl a terméken pl. fellelhetőség, ár tól-ig, állapot (használt / új) ilyesmik.
Ez biztos nem nagy truváj a FB kódercsapatának, de még nincs meg. Sokaknak idegen a Marketplace is, meg nem biztos, hogy "olyan egyszerű" a használata. Az lesz, de még nem annyira.


zetor2000
(senior tag)

Köszi, ez mókás :D


zetor2000
(senior tag)

Bezzeg az a kreténség, amit keresek az újságosoknál, az majd csak novembertől lesz kapható. Kretén #105.
Hátha esetleg mást is érdekel. A régi viccmagazin újraindult ~1 éve, csak a #104 nél jött a covid, és kavart kicsit a kiadónál. Mostanra sikerül(t) nekik megálmodni az új számot.


Jahno
(őstag)

"de még nincs meg."

sok más sincs meg és továbbra is hetente dőlnek össze adatbázisok meg állítanak vissza valamit, ésatöbbiésatöbbi. Ettől függetlenül ez nagyon sok tagot és az üzemeltetést sem zavarja, legyen sok lájk, poszt, adja el a reklámot, jónapot.


Jahno
(őstag)

Folytatom a sort:

James Randi, aki valószínűtlennek tartja, hogy egyszer csak a kéményen keresztül megérkezik hozzá a Mikulás, de elképzelhető és rögtön azt a részét is meg kell vizsgálni, hogy a mikulás bemondásra elhiszi-e, hogy az elmúlt több 10 évben valóban jó kisfiú volt-e és járna az ajándék...

[link]


FőDudu
(addikt)

Hoppacska:

Dear Sophos Customer/Partner,

The current version of Sophos Endpoint Protection is not compatible with the upcoming release of Apple macOS Big Sur. Upgrading to macOS Big Sur will result in endpoint protection being disabled. We strongly recommend that customers do not upgrade any macOS clients running Endpoint Protection to macOS Big Sur at this time.

We intend to release a new version of Sophos Endpoint Protection for macOS that will support macOS Big Sur shortly.

For details about Sophos Endpoint Protection products on macOS Big Sur, please refer to this knowledge base article.

Best Regards,
Your Sophos Team


Jahno
(őstag)

Van ez így, de legalább előre szóltak (:-


blueboi69
(csendes tag)




Sipi-
(tag)

Tesóm Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 telefonja melegszik beszélgetés közben eléggé, 5 perc után már nagyon meleg. Ha nem garis már, akkor mit lehet kezdeni vele?


Gabibácsi
(tag)

Lecserélni :D vagy tenni rá usb-s ventit, vagy közben jeget rárakni
meg kéne nézni amúgy, mi pörgeti fel a cpu-t hogy így melegszik, nincs e valami huncutság


blueboi69
(csendes tag)

Gömbibának, Szentendrén van retro múzeum:


-NoVa-
(őstag)

Asszony iPhone SE-je is izzott már, simán végét járja az akku. SE2 upgrade megoldotta a gondot. Mostanában az S9-em is fáradtabbnak tűnik akkuban, de leginkább a törött kamera miatt lesz cserés.


FőDudu
(addikt)

Gyereknek vettunk valami sajat markas telefont, torni jo az is.
A1 Alpha 20. Elvileg Alcatel 3L 2020 modell.

Olyan fotokat csinal vele, hogy eszem megall.
Elottem lotte oket:
alt="" title=""
alt="" title=""
alt="" title=""
alt="" title=""

Mivel en nem ertek a fotozashoz, nekem szemre eleg jonak tunnek.
Modositatlan, nyers kepek ahogy a telefonbol kijottek.

[ Szerkesztve ]

üzenetek