F1 R-Factor A-Liga - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


lacika000
(csendes tag)

Gergő,mindenen ami elősegíti számodra az időjavulást és stabilitást.


Robin -aliga
(csendes tag)

Bármit állíthatsz.Talán egy dolgot ne, az pedig a motor teljesítmény.Az legyen 1esen, mert akkor a legnagyobb a teljesítmény.Illetve lényeges, hogy a Kers-t és DRS-t is jól állítsd be.


kokoaliga
(tag)

Kedves Lacika.
Nem tudom,hogy kivagy de sejtem,hogy te vagy az ördög maga.:)
Ha te az ördög vagy akkor azért nem küldök mert még a futamon a saját settemmel versz meg. ;]


kokoaliga
(tag)

Forgó Lali csinál egy képes videós beállítás segédletet ami letölthető lesz.
Addig is aki megakad annak szívesen segítenek a ligatársak.


lacika000
(csendes tag)

Ne fossál már ennyire,bakker egy lyuk van a talpamba,képzelheted milyen stabilan tok menni:D:D:D


kokoaliga
(tag)

alap sett jó lesz?? :DD


NagyGergely
(újonc)

Ez nekem szólt, Lacika? Jobban kedvelem az egyenes beszédet, pl.: igen, lehet változtatni akármin, de ez a játékos ügyességén múlik, nem megy mindenki ugyanolyan beállításokkal.
És ezért kértem csak replayt, nem beállításokat, amiből látszik is, hogy más a setup, csak nem tudom mi, mert ehhez a részéhez nem értek, viszont az alapból már kihoztam a maximumot.

u.i. köszönöm közben jött pár használható válasz is.

[ Szerkesztve ]


lacika000
(csendes tag)

Ennél hogyan legyek egyenesebb?Mindenen változtathatsz amit csak enged a beállításoknál,kivéve a gumikeveréket,mert az meghatározott minden futamra.ha nem próbálgatod akkor sosem jutsz előrébb.Viszont ha szerón vagy és van fenn valaki,biztos lehetsz benne hogy segíteni fog mindenki.


lacika000
(csendes tag)

Jó lenne ha megszánnál kicsit :d és dobnál valami set-t :D:D:D


NagyGergely
(újonc)

DRS használatát, hogy kell beállítani?
rfdynhud-ban beállítottam "H" betűre, a játékban beállítottam a kormányra, külső nézetben látom is, hogy nyit, de a HUD-on nem vált sárgára és a végsebesség sem változik. Van valami ötletetek?


kokoaliga
(tag)

Nézd meg Ezt a videót


ForgoIstvan
(csendes tag)

Tudtok olyan oldalt ami részletesen foglalkozik a kormány beállitásal rf en belűl részletesen? Ha tudtok ilyet linkelnétek be nekem mert nem találok semmi értelmeset. Előre is köcce :DDD :DDD :DDD


ForgoIstvan
(csendes tag)

Megragadnám az alkalmat hogy elmondjam nagyon szinpatikus a liga és a társaság is bár még annyira nem ismerlek titeket de ami késik az nem múlik :DD


Pit07
(csendes tag)

Szia! Ne a H-ra a dynHUD-ba hanem amivel nyitod az rf-ba ,ezt nem ugy kell ahogy az RFT-be a tempboost-t is arra és az rF_HighVoltage-be is azokra állisd!


ForgoLajos
(csendes tag)

Hello!

az alábbi skinben nem látom, illetve egyik skinben se látom a Sauber szárnyának hátsó Skin -jét. azt hol tudom modosítani: az rFactorban fehér alapon színes betűkkel van egy felirat.

[ Szerkesztve ]


Robin -aliga
(csendes tag)

Gergő Lacika részéről ennyi szólt neked:
"Gergő,mindenen ami elősegíti számodra az időjavulást és stabilitást."
A többi Kokonak szólt.


lacika000
(csendes tag)

Na mi lesz papi,lesz set? :C


NagyGergely
(újonc)

Valamelyest sikerült így, meg a linkelt videoval beállítani. Viszont most "vizuálisan" összekavarodik, magyarul, ha fékezek bezárul a visszajelző szerint, de külső nézetből nézve nem és ha nyomom a következő egyenesben, akkor pont fordítva áll, mint kéne. Nem tudom, hogy az történik e ami látszik vagy ami a visszajelzőn van. :(

De 1:37 alá továbbra sem tudok menni, vagy nincs meg a végsebesség vagy nincs meg a tapadás. De hol a tökömbe van még 6 másodperc ebben?!?! :W

Van egy ötletem: menjen mindenki ugyanolyan beállításokkal! :D
(Asszem lassan kizáratom magam ebből a ligából, pedig még be se kerültem... )

És még egy kérdés: az eddig fent lévő mod-dal nem, de az oldalról letöltöttel most meg mindig kilép a programból, ha kilépek a pályáról. Valakinél fordult hasonló elő?

Köszi

[ Szerkesztve ]


kokoaliga
(tag)

Gergő nem feladni!
Kérdezd meg Lalit,hogy milyen időt futott elsőre.
Holnap ha lesz időm délelőtt akkor keress meg.
Skype:kokopapa26
Vegyél fel és segítek.


ForgoLajos
(csendes tag)

Arra pontosan nem emlékszem mennyi volt az időm, de a mezőny hátsó részétől is jó 5-6 másodpercre is le voltam maradva. a beállításoknál az rF high Voltaget lehet jól elrontani, én is most lőttem be, hogy jó legyen. ezekre figyelj:
Ha beállítod a DRS deactive -et akkor az a pedál legyen, és nagyon figyelj, hogy nem-e nyomódik meg a gáz is amikor beállítod. nekem ezért volt elállva, és azt hittem jó. Úgy állitsd be, hogy a fék lenyomásakor jelenjen meg. ezt könnyen ellenőrizheted. garázsbol kiálsz, DRS bekapcs, és nyomd meg a gázt, majd engedd fel. ha nem kapcsolja ki, akkor már jó uton haladsz. most ugyan ezt fékkel, amint lenyomod a féket, akkor kell kikapcsolja. nekem úgy is volt beállítva, mire rájöttem, hogy akkor kapcsolta ki, amikor felengedtem a féket.
Tehát nagyon fontos, hogy sikerüljön úgy belőni, hogy fék nyomásra menjen. Elég nehéz, ha már nem új a kormány és a pedálok nyomkodásával a másik pedál is reagál. fékezésnél, enyhén reagál a gáz :S nekem most ez van :D
de beállítás után nem zavaró
Másik Fontos a DRS deactive 2 legyen az a gomb ami a DRS active.
remélem sokat segítettem, a beállítási videók a jövőhéten készülnek, várhatóan péntekre kész is :)
Tényleg ne add fel! Én sem vagyok egy profi versenyző, de nem adtam fel, és sikerült végre olyan időt futnom, hogy nem Én vagyok a Hotlaps alján :)

üzenetek