Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


fausto
(addikt)

Nem, csak a telefon, de mondom, a régivel is csinálta


ledgeri
(nagyúr)

A múlt hónapban volt hasonlóm, amikor is ha ki akartam kérni az adataimat kidobott... Mivel az adat specifikus volt így tudtam írni az adatkezelőnek. Megoldották. Ez talán más...


Lauda
(félisten)
Blog

Sziasztok!

Videók letöltésére melyik lehet a legeszerűbb megoldás? Az elérhető legjobb minőségben szeretném, chrome böngészőt használok.

Köszönöm szépen!


mastodon
(aktív tag)

Rokonom kapta ezt az üzenetet Messengeren: "Messenger használatának folytatásához november 30-ig frissítened kell a fiókodat." Be van jelentkezve (fiókváltásnál látom), üzeneteket megkapja, de nem tud küldeni. Olyan, mintha megint be kellene lépnie, feljön a www.messenger.com oldal "Kapcsolattartás a kedvenc embereiddel" E-mail cím / Jelszó mezőkkel.
Mit kell tegyen, hogy tudjon küldeni üzenetet?


gyulaszu
(senior tag)

Neki is Facebook nélküli a fiókja?
Augusztus 31 és utána szeptember 30 környékén olvass vissza. Sokat beszéltünk róla.


pvt.peter
(őstag)

Egy újratelepítés megoldotta a problémát.


Traxx
(őstag)
Blog

Sziasztok!

Sikerült létrehozni egy facebook oldalt vállalkozáshoz, viszont amikor ismerősök számára ajánlottuk, akkor nem mindig tudták csatlakozni, Sajnáljuk, valami hiba történt hiba üzenet lett a vége. Ami feltűnt még, hogy megerősítő email sem érkezett. Ki van elvileg küldve, de nem érkezik meg gmailre. Spam, közösségi, stb csekkolva. Újra küldés negatív, semmi nem jön.

A két dolog között lehet összefüggés? Vagy ez az email kiváltható SMS megerősítéssel?

Köszönöm :R


movax
(őstag)

Eltűnt a 30 napos szundiztatás opciója, tud valaki valamit?


krizmo_
(addikt)

Instagram topik

Elhiszem, hogy dühös vagy, de azért a stílusra figyelj oda.


krizmo_
(addikt)

Igen, de a Messenger a FB- ba van integrálva, így ez érthető. Az Instagram teljesen különálló app.


KubanitoS
(veterán)

Sziasztok!

Kaptam egy 3 napos banánt messengeren a közösségi alapelvek megsértése miatt. Nem derült ki mi volt a bűnöm, az utóbbi 10 év alatt egyszer sem volt ilyen, kénytelen voltam elfogadni a dolgot. A banán péntek hajnalban jött, egy csütörtök délutáni kb fél hatos üzenetváltásra hivatkozva. Akkor nem is küldtem üzenetet senkinek. Mindegy is, amiért ide írok:

ma derült ki, hogy a szorosabb ismerősi körömből (akikkel naponta messengerezek) minimum ketten is ugyanakkor, ugyanezzel az indokkal kaptak tiltást. Ez tutira nem lehet véletlen. Az egyik sráccal nem is beszéltem ráadásul csütörtökön.

Erre van valakinek ötlete mi történhetett? Esetleg más is kapott tiltást péntek reggelre?

[ Szerkesztve ]


Jorus
(nagyúr)
Blog

Ismerősi körben mi is kaptunk 5-6-an ugyanígy 3 napos bant, ugyanekkor, és elvileg egyikőnk se csinált semmi érdekeset, én pl. youtube klipeken és kutyás képeket kívül nem is teszek fel mást, és kb. 2 emberrel beszélek messengeren, de van, aki hetek óta be sem lépett. Lehet vmi funkciót teszteltek, mert tegnap kaptam egy ilyen kérdőívet.

[ Szerkesztve ]


zsolt1129
(addikt)

Üdv! Nekem is ugyanez. Ráadásul valami gyermeket érintő tartalnat küldtem valakinek. Csak néztem, mint borjù az ùjkapura. 3 nap bann.


C0d3r
(addikt)

Szintén így jártam, érthetetlen mi folyik.


MADcat
(MODERÁTOR)
Blog

Tegnap kaptam három nap bant tiltott gyermek tartalom miatt. :W Felül lehet vizsgáltatni a dolgot? Régen lehetett “humán” moderációt kérni. Nem a három nap érdekel, hanem, hogy utolsó esélyt kaptam.
Messengerben ezt a képet küldtem. [kép]

[ Szerkesztve ]


krizmo_
(addikt)

Mindenki nyugodjon meg, mivel sokaknak van problémájuk a Messengerrel, így valószínűleg valamilyen nagyobb bugról van szó, és vélhetően minél előbb javítani fogják. Türelem! :)


KubanitoS
(veterán)

Ez még rendben is lenne, de a netet túrva én erről a 3 napos banwave-ről semmit sem találtam.

üzenetek