Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


classic B
(aktív tag)

Ezt a reddites linket találtam: [link]
Hátha a kommentek között találsz megoldást.


Norbi887
(aktív tag)

Sziasztok,
A Messengerhez tartozó értesítések widgetet a záró képernyőn hogyan tudom működésre bírni? :U (iPhone-on)
Kihelyezve ennyit mutat jelenleg, rábökve megnyitja a Messengert de nem mutatja az éppen aktuális olvasatlan üzeneteket.

Nem mutat semmit, pont úgy, mint a képen látható módon is csak csíkot jelenít meg.
Mit próbáljak meg esetleg? ki-be jelentkezés megvolt, újraindítás is.

[ Szerkesztve ]


Pikaa
(aktív tag)

Sziasztok!

Adott egy Facebook oldal, amihez beirtam volt a telefonszámom. Bárki ismeretlent hivtam, a telefonján a Facebook oldal nevét írta ki a telefonján. Kitöröltem azóta az oldalról a telefonszámom, de mégis mutatja, amikor hívok valakit.

Van lehetőség,hogy ezt kivegyem valahogyan?


Breki
(veterán)

Sziasztok

Itt is megkérdezném ezt:

Végre van újra jól működő Messenger lite
Ugye ez kisebb gyorsabb hibátlan, nem tartalmaz felesleges dolgokat, bugoist mint a Messenger de nagyon jól és hibátlanul múködik, még telefonálásra és is
Egy gondom van s telefon állandóan felhozza, hogy frissítsem, az autómatikus frissítést kikapcsoltam, de nem lehet a mindent frisditsenre nyomni, mert akkor ezt is frissíti
Ez viszont azt jelenti, hogy utána használhatatlan messenger reklám lesz.
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a Messenger lite alkalnazás frisdítését be hozzá fel?
Egyszerűen nem akarom a messengert felrakni használni ez sokkal jobb szerintem


repro
(tag)

Köszönöm, jó a link!


classic B
(aktív tag)

Valameddig működni fog így, figyelmeztetésekkel, de ez nem tartós. Nem fogod megúszni a váltást. Nyilván kikapcsolni sem lehet azokat a frissítésre felszólító üzeneteket.

@repro: Okés akkor. :)


flash-
(veterán)
Blog

az hogylehet hogy egy idegen aki nem ismerősöm enegedélykérés nélkül tudott irni nekem messengeren? pedig eddig csak akkor jelenitette meg a masik uzenetet ha az enegedelykerest elfogadtam🤔


classic B
(aktív tag)

Vonatkozó információ a Súgóközpontban: [link]


flash-
(veterán)
Blog

oh basszus tényleg ,köszönöm ☺️
az a helyzet hogy legutóbbi alkalmakkor ha kellett valami beállítás, a Facebook súgó teljesen más opciókat irt a leirásban mint ahogy nekem a pc-n vagy telefonon van, nem tudtam az alapján beállítani a kivánt dolgot úgyhogy ezt már nem is kerestem.
Egyébként lehet valahogy okosítani a messengert? hogy pl ne zavarjanak módban a megadott kontaktok ha irnak arra jelezzen a telefon 🤔 (mint ahogy hívásnál)


Lauda
(félisten)
Blog

Egyre érdekesebb ez a facebook. Olyan email címemre küldött cégreklámot, ami nincs beállítva sehol a metánál. Na ezt meg hogyan? :F

[ Szerkesztve ]


gyulaszu
(senior tag)

A Messenger "fiókomat" használom csak (értsd az FB inaktív)
Benn vagyok egy csoportban és ott mindenki látja az üzenetemet, de ha a csoport tagjai közül valakire közvetlenül ráírok, akkor az nála az Engedélykérések alá kerül.
Van erre észszerű magyarázat?


kidnou
(senior tag)

A csoportos chat nem jelent privát ismeretséget. Ha privatban irsz, akkor idegennek számítasz, ezért megy a kérésbe


gyulaszu
(senior tag)

Tehát nála úgy van beállítva , hogy ha "idegen" ír rá, akkor oda teszi a rendszer? Vagy ez az alapbeállítás mindenkinél?


kidnou
(senior tag)

Nálam ez az alapbeállitás, gondolom másnál is


MT90
(csendes tag)

Össze-vissza van, van, akinél semmi baj, másnál igen. Mindegy. Kösz a segítséget!


classic B
(aktív tag)

A telefon beállításait kell megnézni, azon belül a "ne zavarj" funkciót kell testreszabni tulajdonképpen.


Tigi
(őstag)

Sziaszok

A párommal nem vagyunk nagy Facebook-osok, nekem pl. csak a Messenger miatt van fiókom, de a páromnak is csak az álláskeresés miatt.
Itt viszont egy számunkra eddig megoldatlan problémába ütköztünk, miszerint a párom lecserélte a telefonját, de az új telefonon bejelentkezve egy csoporton kívűl nem láttja a csoportokat amikhez csatlakozott, csak a régi telefonon.
Mit rontotunk el?

Előre is köszi a segítséget. :R


tylerddd
(veterán)

Üdv! Péntek óta érdekes anomáliákat produkál a Messenger (telefonon, weben) értesítések szempontjából. Pl. többször értesít ugyanarról; az egyes üzenetekre küldött reakciók értesítéseit folyamatosan, akár fél óránként kiküldi (nálam ugyanannak a személynek egy adott üzenetemre adott reakcióját); webes felületen saját üzenetemet olvasatlannak jelzi (félkövér betűstílus) és ha Enterrel elküldöm az üzenetet, villódzásba kezd a bal oldali felsorolásban. Tapasztalt valaki hasonlót? Köszönöm!


classic B
(aktív tag)

Szerintem semmit nem rontottatok el. Mennyire friss a telefon? Előfordul, hogy új készüléken történő bejelentkezéskor nem minden úgy van egyből, ahogy a régin, de aztán pár óra, esetleg 1-2 nap után jó lesz. Az biztos, hogy készülékcsere miatt nem törlődik beszélgetés, ismerős, csoporttagság, kedvelt oldalak.


gyulaszu
(senior tag)

Nálunk egy hasonló eset úgy oldódott meg, hogy a második eszközön (tablet) csináltam a messengeren egy adattörlést, utána újra belépés. Egy próbát megér...

üzenetek