Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Mackóka
(csendes tag)

Nincs 5lete senkinek?
Köszi!


classic B
(aktív tag)

Olvasd el a Beeper adatvédelmi irányelveket.
Egyébként a facebook regisztrációddal pontosan ezt tetted, csak szólok. Nézd meg az adatvédelmi irányelveit, nézd meg, hogy a facebook alkalmazás és a messenger mikhez fér hozzá... Aztán érdekességképpen össze is vetheted a Beeperével. :)


flash-
(veterán)
Blog

Tud valaki segíteni hogy a Facebook boritokep es profilkep milyen arányú?


Breki
(veterán)

The recommended Facebook cover photo size is 851 x 315 pixels for desktop and 640 × 360 pixels for mobile devices. The image must have a 16:9 aspect ratio, up to 100 kilobytes in size, and come in a PNG file format.

[ Szerkesztve ]


nincsnév007
(őstag)

ha csináltam jelszóváltoztatást a facebookon, akkor az instagramon is kell, vagy át viszi?

[ Szerkesztve ]


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogyan tudom elrejteni mások elől a csoporttagságaimat? Az lenne a jó, ha senki sem látná azokat, csak saját magam, vagyis a fiók tulajdonosa.

Az a helyzet, hogy tőlem kértek segítséget ebben, holott én nem is facebook-ozom. :D


nincsnév007
(őstag)

ez nekem is jól jönne, én ma találtam meg hogy akiket követek, kővetők, ismerősőmet hogy tegyem privátba.


Jorus
(nagyúr)
Blog

Az attól függ, hogy az Instagramra FB fiókkal jelentkeztél-e be. Amennyiben nem, akkor a korábbi user/passod érvényes, ami független az FB fiókodtól.


ledgeri
(nagyúr)

Oké, sajnos gmailen belül nincs jó mód az email leváltásra, így ha zavaróan sok belépési próbálkozásod lesz, akkor azt ajánlom, hogy csinálj egy simplelogin fiókot, és egy emailcímet onnan szánj facebooknak!
(Ez csak egy email-átjátzsó szolgáltatás, mint ha nem a valós címedet adnád meg valakinek, hanem egy postafiókot, de a csomagot meg fogod kapni. Pl outlooknál van funció fiókon belül is ilyenre, teljesen független emailcímekkel (régimail@outlook.com mellé újmail@outlook.com), amik ugyanabba a az emailfiókba érkznének, de a google-nél csak régirész+újváltozó@gmail formátum lehet meglévő régirész@gmail.com mellé.
Simpleloginnal lehet ingyen 10 akármi.generált@másdomain.tdl címed, amit az a rendszer továbbküld a meglévő címedre.)

Az egésznek az a lényege, hogy aki próbálkozik a most is ismert, biztosan facebookba belépős emailcímeddel, az most már elveszíti azt amije van. (hosszabb távon, ha leváltanád a gmailes címedet másra, is ajánlom a simplelogint!)


ledgeri
(nagyúr)

Ha ezeket mind használod, pl böngészőn belépve (amin lehet) kb ugyanott vagy...


ledgeri
(nagyúr)

Ha egy jelszavad van -gondolván a megfogalmazásból- nagyon ajánlott egy jelszókezelő használatának elkezdése!!!! Ha instagrammon sosme adtál meg jelszavat, hanem mindig belépés facebookkkal (ha van ilyen opció egyáltalán) léptél be, akkor nincs jelszavad, egyébként meg van, ími azt jelenti ,hogy az egy külön fiók, aminek illene külön jelszó!!!


nincsnév007
(őstag)

köszi. ezeknek utána nézek.
"nagyon ajánlott egy jelszókezelő használatának elkezdése!" itt mire gondolsz konkrétan?


ledgeri
(nagyúr)

Gondolatmenetem: Ha felmerül a kérdés, hogy "változik-e a jelszó B-ben, ha A-ban változtatok", és nincs öszekötve a két fiók, akkor felmerül a kérdés, hogy miért változna B-ben a "béta" jelszó, ha A-ban változik az "alfa" "gammára"... Hacsak nem mind a kettőben alfa volt alapból, ami azt jelezné, hogy ugyanaz a jelszó van használatban, így az extra két perc, ami az egyik helyen való másra cseréléshez kell, jelszókezelő használata mellett sem volt rászánva (mindegy, hogy információ, vagy szándék hiányában), vagy talán a jelszókezelő sincsen használva.... amire a válaszom, hogy nagyon ajánlott egy jelszókezelő használatának elkezdése!.
Az elkezdése alatt meg arra gondolok, hogy kiválasztod, hogy melyik fekszik jobban neked (offline, vagy online kezelés), mi kell neked (csak jelszavak, vagy pl 2fa-k kezelésének képessége), hány eszközön kell neked (kell-e online sync, vagy megoldod magad. másolgatással)... Majd bele-importálod/írod az összes fiókod meglévő fenti (feltételezett nem használat) alapján nem-kimaxolt belépési adatait, majd egyesével átmész az összesen (idővel, de nem végtelenre húzva), és lecseréled mindet a maximum bonyolultságura, és mellékesen frissre. Beleírni, csak mint alap listát amin át kell menni értem, kezdésnek.

Egyébként kezdésnek bitwarden (mint online tárolt, sok eszközös, online sync-es), vagy kepassXC (helyileg tárolt, magad biztonsági-mentendő, magad szinkronizálós) megoldás a legajánlottabb duó, de lehet vannak ettől eltérőbbek, amik neked jobban tetszhetnek.

Ha nagyon félrementem gondolatmenetileg, bocsi, csak az alap kérdésed nagyon-nagyon a fentebb vázolt állapotúnak mutatott számomra.

[ Szerkesztve ]


SWiNEBoY
(tag)

Sziasztok!

Láttam a korábbi hozzászólásoknál, hogy más is hasonlóképp járt mint én.
Ugyanis körülbelül egy hónapja bannolták a FB Marketplace hozzáférésem minden ok nélkül. Próbáltam kapcsolatot felvenni a supportal de eddig semmi változás.
Valakinek sikerül már vissza állítania a hozzáférést?


pn4hvq
(senior tag)

"Valakinek sikerül már vissza állítania a hozzáférést?"

Igen, új fiókkal. A réginél végleg megszűnt. Jelenleg internetszerte olvasottak alapján ez az egyetlen megoldás, nem tudsz kihez fordulni, nincs fellebbezés, semmilyen opció.


SWiNEBoY
(tag)

Hát ez pompás!
Közel 100 pozitív értékelésem volt a platformon, akkor ezek most mentek a levesbe úgy néz ki... :W


Stylewars_kp
(senior tag)

Redditen fent vagy? Esetleg ott néz szét megoldás után.


SWiNEBoY
(tag)

Igen, olvasgattam pár fórumot, de megoldást nem találtam ott sem.
Valami változás volt a közelmúltban mert több kereskedő ismerősöm is így járt.


nincsnév007
(őstag)

megtaláltam. telefonon néztem, rá mész a csoportra, tagokra, ott lesz a csoport szabályzata, ott van megint hogy tagok rá mész az összesre és a saját neved mellett kis 3 pöttyrre (...) ott lesz hogy saját magad elrejtése a listáról.
Remélem érthető :D annyi hogy minden igaz a reagálásokat ugyan úgy látni fogják főleg ha nyilvános.

[ Szerkesztve ]


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

OK, majd megnézem, köszi! :R

üzenetek