Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Graphics
(Jómunkásember)
Blog

Bocsánat, hogy ide lihegem ki magam, de amióta ez a végpontok közti titkosítás van, beállított PIN ellenére nekem asztali gépen böngészőből használhatatlan a MEssenger..

Van valami tipp trükk? ( Firefox amúgy) ...


chungee
(addikt)

Azonkívül hogy ahányszor megnyitod a böngészőt annyiszor kell beütni a PIN-t :F


eWro
(csendes tag)

Nálam nem kell beütni a PIN-t, viszont nem találok meg embereket a keresőben, a beszélgetések fele nincs meg soha.

[ Szerkesztve ]


chungee
(addikt)

Akk azért van sztem mert nem kéri a PIN-t


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Miért egyre gusztustalanabb a Facebook?
Regisztráció során kötelező már a telefonszám megadása is?


kutga
(nagyúr)

Eddig is kellett a kétfaktoros hitelesítéshez nem?


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

hmm, de szerintem azt regisztráció után lehetett megadni, nem volt kötelező


kutga
(nagyúr)

Bevallom ezt nem tudom, elég régi a regisztrációm, akkor még biztos nem kérték, de ha új böngészőben jelentkezek be, akkor smsben kérem a megerősítő kódot.


_ocsisajt
(őstag)

Sziasztok!

Erre tudtok valami megoldást?

"Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."

Szeretnék letörölni egy kamu email címet a fiókomból, ugyanis tegnap feltörték a facebook fiókomat és vissza is lett állítva, de egy krikszkrakszos hotmail bent ragadt... Ezt már a metában próbálom és nem az account centerben amúgy.
Fun fact: Steamemet és epic gamest is feltörték (jelszó megváltoztat, google-em leszed, másik e-mail, volt nincs fiókom 65 játékkal!), steamet visszakaptam (ott érdekes elég volt a receiptek igazolása), epiccel most küzdök, harmadik karika után sem akarják visszaadni, pedig már a csillagokat is lescreenshotoltam nekik. Tegnap voltam rendőrségen, megtettem feljelentést személyesen, kíváncsi leszek mit lépnek...
Ott is elmagyaráztam, hogy nem a "kattintós fajta voltam", hanem google adagszívárgás után kerültek ki az adataim. (Most már semmit sem mentek, jelszavakat megváltoztattam, ahova tudtam 2FA-t tettem). (Próbálkoztak Binance-nál is, de ott volt annyi eszem, hogy van 2FA amióta használom)

Visszatérve a fake email leszedésre, erre most mennyit várjak***??? Már szeretnék FB-re is 2FA-t állítani, de nem tudok...

Ja igen egy kis érdekesség... Amikor feltörték a steam fiókomat és epicemet azután (meg 1-2 kínai shopban is próbálkoztak vásárolni, de nem volt fedezet számlámon hála égnek, azokat is visszavettem)
Pénteken törték fel a kínai+epic+steames cuccokat. Vasárnap beszéltem yarddal előszőr, majd miután beléptem volna a mailembe a telefonom szó nélkül kikapcsolt. Nem tudok azóta mit csinálni vele, pedig 80% akksin volt kb. Teljesen tégla lett! Se nem tölt, se nem tudom bekapcsolni, semmi! Kölcsönkértem egy telefont amit végleg odaadtak nekem és azon gyári visszaálítás után beköltöztem újra... Gondolom ezért nem engedi fész, hogy töröljem a kamu mailt, az "új" teló miatt...

[ Szerkesztve ]


ledgeri
(nagyúr)

Attól függ, hogy mint spam-prevenció, és dobják az adatot utána, vagy mint törléséig állandó account-ID... Nem mindegy!


Jakesz
(őstag)

Androidon szerintem senki nem kapta meg meg a HD fotókat, iOS-en meg mindenki. De nem csodálkoznék, ha ez így is maradna. Korábban az iOS verzió megkapta a HD videók küldésének lehetőségét is, az androidos soha. Mondjuk már pár éve ezt az iOS verzióból is kivették.
Egyébként meg nem is képek minőségét kellene javítani most sem, hanem a videókét. A képek eddig is vállalhatóak voltak. Most annyi történik, hogy a mérsékeltebb tömörítés miatt a vállalható vállalhatóbb lesz, de így is messze nem tökéletes. Ellenben a videók egyszerűen förtelmesek. 2024-ben a Meta ott tart, hogy 368p. Mert hát biztos nincs pénz szerverpark bővítesre, hogy azokat a rövid videókat legalább HD-ban lehessen küldeni, hosszú videokat meg úgysem lehetett eddig sem. És akkor itt megint kibukik az androidos verzió mostohagyereksége. Hiába 368p-sek a videók mindkét rendszeren, az androidról küldött videók sokkal rosszabb minőségűek. A felbontás mellett ott a bitráta is olyan szinten le van butítva, hogy sokszor kivehetetlenségig recés minden.
Szóval ez a cég 2024-ben ennyi pénzzel a zsebében ilyen technikai szinten tart. De hát kénytelen az ember ezt használni, mert mindenki itt érhető el...


chungee
(addikt)

Sziasztok!
Pc-re böngészőben hol tudom megváltoztatni a PIN-t :F Androidon 4 számjegyű a PIN, PC-n 6 számjegyű. Pc-n szeretném megváltoztatni


chungee
(addikt)

Megvan kozben :C


Bondix
(tag)

Tudom nem ide tartozik de a saját topikba kb le se...., hogy írtam tehát sorry érte.

Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek iOS Facebook app story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és bedobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei?

Mert úgy vettem észre amit nem értek logikusan minek így van, hogy aki ki teszi és jelöli a másikat annak minden ismerőse látja de akit jelöltem és az tovább ossza az storym neki csak a közös ismerőseink látják.

Akkor mi értelme jelölni pl a párom rajta amikor ha ő mint jelölt tovább ossza de csak a közös ismerősök látják nála nálam mindenki.
Akkor ennyi erővel mind ketten külön tesszük fel és akkor mind kettőnknek látja mindenki.

Vagy nyilvánosba tegyem fel és ő is azt állítsa be és akkor mind két embernel látja mindenki is.

Ezzel a baj meg az h aki nem ismerőse egyikünknek se az is látja ha ránk keres stb

[ Szerkesztve ]


eWro
(csendes tag)

Megy még egyébként ez a marketplaceről kitiltogatás, vagy csak amikor bejött akkor tiltották ki az embereket? Illetve van akinek feloldották azóta?


classic B
(aktív tag)

Ha olyan jó a sztori, akkor tegyétek ki mindketten. :DD
Ezek szerint ha valaki korlátozást állít be láthatóságnál, akkor az korlátozva is marad...


kp78
(addikt)

Én többször írtam nekik, talán egy hétig minden nap is jelentettem, de semmi eredménye.
Egyetlen válasz sem jött, és azóta sem megy. :(
Pedig kellene, de a sok éves profilomat dobjam el, és regisztráljak újra?
Menjenek a fenébe. :((
Majd vmikor csinálok egy másik profilt nézegetni a marketplace-t.


Bondix
(tag)

Jah egyik félnek marad úgy másiknak nem.
Mind kettőnknek az van beállítva h ismerősök
Aki a fő osztó annak ismerősök is aki tovább osztja annál közös ismerős. 😂

Az is egy megoldás h mindketten kitesszuk ez igaz csak így egyszerűbb lett volna azért van (is) kitalálva a jelölés.

Vagy mind ketten nyilvánosba tesszük a story és akkor mind két félnél látják az ismerősök rendesen.
De így meg az is látja aki se neki se nekem nem ismerős.😂

Nagyon jó... 😂 :))

üzenetek