Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Gabesz87
(veterán)
Blog

Böngészőből használom PC-n természetesen (PC-n is van app :Y ?). Chrome-ot használok, most hogy így mondod, esetleg az ublock origin kavarhat be? Bár régóta használom már, és régen nem volt gond. Ill. hálózat szinten van PiHole-om is. Nem vagyok most otthon, de más add-onra most nem nagyon emlékszem. Na de kipróbálom akkor majd Edge-el, vagy Brave-el is.


spleenszuru
(őstag)

Rosszul fogalmaztam.
Az ismerősök falán jelenik meg, hogy "kis jakab (én) posztolt ebben a csoportban".
No, ezt nem szeretném, de amúgy ahogy bújom a netet, ez lehetetlen, mivel nyilvános a csoport..


allein
(addikt)

Jó reggelt. Próbáltam segítséget keresni neten, biztos van hozzá de nem találom: volt egy marketplace hirdetésem amiért fizettem, jönnek a reminder emailek, hogy tartozásom van. Az imént kifizettem 805 forintot, tudtok segíteni abban, hogy szüntessem meg ezta fizetési opciót a FB felületen belül?


Met
(nagyúr)
Blog

A post beállításoknál nincs olyan hogy csak a csoportban jelenjen meg amit odaírsz?
A faladon ne?
Valahol mintha láttam volna, kipróbálni nem tudom mert nem vagyok nyilvános csoporttag sehol.


spleenszuru
(őstag)

Nincs sajnos. Csak a Föld gömb ikon van, amire ha ráböksz, nincs egyéb opció, és írja is, hogy "mindenki számára látható lesz".


Jorus
(nagyúr)
Blog

Igen, van Windowsra alkalmazás, de nekem nagyon sok problémám volt vele, úgyhogy nem használom.


Jorus
(nagyúr)
Blog

Így már világos - sajnos ezt szerintem nem lehet kikapcsolni, nálam is nagyon sok ilyen post jelent meg, hogy XY ismerősöm itt és itt szólt hozzá, ezért ezeket FBP-ben kikapcsoltam, mert zavaró volt.


stvnppp
(senior tag)
Blog

Sziasztok!
Ma megpróbálták ellopni a profilomat. Egy régi ismerős írt rám, hogy szívességet akar kérni, hogy szavazzak rá valami influenceri nagyköveti szavazáson. Írtam neki, küldje a linket, erre megpróbált belépni a profilommal, és a telefonom kijelzett 6 db számból álló kódot, amire szüksége lett volna a belépéshez/azonosításhoz. Természetesen nem adtam meg neki. Ilyenkor mit kell/szokás tenni. Természetesen egyből jelentettem a Messengeren keresztül, hogy másnak adja ki magát/csalni próbált, de ezen kívül?
Előre is köszönök minden segítséget!
Üdvözlettel:
István


Tails111
(aktív tag)

Ez egy tipikus FB csalási forma. Ha sikerül egy fiókot feltörni azok ismerőseit próbálják bepalizni. Azok gyanútlanul az ismerőst vélik a profil mögött.
Ahhoz hogy ő eljusson a 6 számjegyű belépési kódig ahhoz kellett az emailcímed és a jelszavad. A linkre kattintva nem töltöttél le vírust ami hozzáfért jelszavadhoz?


stvnppp
(senior tag)
Blog

Végül nem kaptam tőle semmilyen linket. A jelszavamat honnan szerezhették meg? Ilyenkor elég egy jelszó módosítás?


razorka777
(veterán)
Blog

Nem szerezték meg a jelszót.Elég egy e-mail cím, vagy a telefonszám a kérelem küldéséhez.


ledgeri
(nagyúr)

Ha gmailes emailcímed van, akkor szívás, mert a gamilnél nincs alias. Annál, vagy bármelyik ilysminél (ahol nincs alias): ajánlom a simplelogin.io -n egy reget létrehozni, megadott emailcímet lecserélendő!
Ha outlokos, vagy bármely olyan amelyiknél van opció aliasra, akkor cserél le facebookos emailcímedet egy aliasra.

A fentit a leginkább akkor ha elkezd jelszóhelyreállítással zaklatni, alap, általad létrehozott jelszócsere után!
(ha telószám, akkor lehet, hogy megéri egy pl ingyenes vodás sim-et/számot beizzítani és arra idővel lassan átlépni minden ilyesmi belépős, 2fa-s dologgal, de egyébként nem megadni senkinek)


asr27
(tag)

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. Ma délelőtt óta lezárolta a facebook a profilom. Próbálom feloldani, de sehogy sem sikerül. járt már valaki hasonló helyzetbe?
Végig csináltam mindent, a személyi igazolványomról is csatoltam nekik fotót, de akkor sem sikerül, pedig kaptam e-mailt is, hogy újra beléphetek a fiókomba, de mégse sikerül.

[ Szerkesztve ]


asr27
(tag)


Gabesz87
(veterán)
Blog

Megnéztem Edge-ből, de Brave-ből is, és egyiknél sem működik :F PiHole megy csak nem okozhatja, mert akkor gondolom a telón sem lenne jó.


Tails111
(aktív tag)

Amennyiben csak a telefonszámod vagy emailcímed tudja és az elfelejtett jelszóval próbálkozik akkor az FB nem 6 jegyű hanem 8 jegyű kódot küld és lehetőség van ráklikkelni hogy nem te kérted.
Ezért gondoltam hogy valószínűleg a jelszad is tudhatja mert te 6 jegyű kódot írtál.


suits
(tag)

Hogyha megváltoztatom a munkahelyet a profilomon akkor az látszik valahol hogy a változtatás mikor történt?


asr27
(tag)

Senki sem tud erre megoldást, hogy hogyan szerezhetem vissza a profilom?


Tails111
(aktív tag)

Ezt visszavonom kipróbáltam és 6 jegyű kód érkezet. Ezek szerint az elfelejtett jelszó próbálgatta és ehhez kellett volna neki a kód.


zsiga68
(senior tag)

Az biztos hogy a profiodban ne legyen látható az e-mail címed. Mert ha látszik akkor első körben azzal próbálnak belépni!

[ Szerkesztve ]

üzenetek