Facebook és Messenger - Hálózat, szolgáltatók fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


SRII
(őstag)
Blog

Szia! De soha nem emeltem ki semmit életemében soha, amióta van fiókom, soha egyetlen egyszer sem egy hirdetést raktam fel,hogy bérvágást vállalunk, mikor lejárt ugy hagytam nem foglalkoztam vele, de ha de HA idegenek, ufók, vagy az univerzum beállította volna a kiemelt hirdetést(amit soha nem tettem, mert nem tudom, és nem is foglalkoztam vele)akkor is ha nincs megadva semmilyen adat hogy vonta le?
pay pal rol minden le van tiltva, nincs is fent hozzáadva semmim, így az sem opció.
és soha nem vásároltam a fecookról, vagy onnét átlépve bármilyen másik oldalról, soha.

[ Szerkesztve ]


SRII
(őstag)
Blog

Üdv! Most az imént ismét levontak a kártyámról, ugyan ez a cég ugyan úgy 2 eurót .....most????


razorka777
(veterán)
Blog

Nem lehet, hogy ez az a 700 forintos átverés?
Xiaomi Roller, GLS raklap és társai?
Egy ismerősöm is bedölt neki, ott is vonogatta le a pénzt.


SRII
(őstag)
Blog

Szia! Megvan, facebook szedi le a pénzt úgy hogy a kártya adatokat valaki beírja és igy vonja le az összeget, a bank szerint, soha nem vásároltam, soha nem adtam meg sehova a kártya adatokat, soha nem vettem facebookon keresztül semmit soha nem emeltem ki semmit, és soha nem vettem vagy adtam meg facebook on keresztül felugró oldalnak, vagy oldalról
Letiltattam a kártyám mert már 4x húztak le a ami nap 2 euróval, már 4x :W sebaj, óvatosabbnak kell lennem..
Eddig vagy a youtube premium és a netflixen van megadva a kártyám de a fecebook ? az hogy , na sebaj, kártya tiltás megoldja a problémát. (erre már nem fogunk rájönni)
Ha valaki esetleg így jár, és facebook a vásárló, kártya tiltás!


Atomgeszi
(veterán)

Én komolyan nem értem, hogy ennyi dilettáns hogy tudja "fejleszteni" ezt a szarhalmazt..

Megint nem lehet megosztani egy cikket a messengerben egyszerűen, mert csak olyanokat hoz fel, akikkel életemben nem beszéltem... És akinek akarom küldeni, hiába írom be a nevét, őt vagy ki sem hozza, vagy csak nagyon nehezen. :C

Most már az instan is keresni kell azokat, akiknek a legtöbbet osztok meg. :D nevetséges


paatrick
(őstag)

Nálam is ez van megnyugodhatsz. PC-n nem jelzi hogy kaptam új üzenetet pedig négyen is írtak, ha rányomok az üzenetekre akkor ott meg úgy látszik mintha láttam volna. :DDD Majd kijavítják pár nap alatt, addig néha oda kell kattintani az üzenetekre.

[ Szerkesztve ]


paatrick
(őstag)

Ha PC-n vagy érdemesebb elmenteni könyvjelzőnek a Feeds aloldalt. Ezen csak az ismerőseid cuccai és az oldalak amiket követsz jelennek meg, nekem 0 hirdetés és ajánlás van rajta. Sokkal jobb mint a Kezdőlap hírfolyama. Viszont a Feeds fülön meg nem látszanak a Történetek meg a szülinapi emlékeztetők, meg talán az se ha csak megjelölnek egy ismerőst valahol de nem ő tölti fel hanem valaki más akit nem ismersz.

[ Szerkesztve ]


ficere
(aktív tag)

Sziasztok!
Olyan problémám lenne , hogy ha profilképet változtatok nem jelenik meg a hírfolyamomban.Mindent kipróbáltam,de csak akkor látom ha belépek az oldalamra.Senki nem látja pedig publikusra van állítva.
Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszönöm.


movax
(őstag)

A FB tele van misztikus hibákkal, senki nem tudná ezeket megmagyarázni. :U


domi007
(őstag)
Blog

Sziasztok,
Egy sima kis otthoni, pár barátnak működtetett oldalnál Facebook Logint használtam, mert ez volt a legegyszerűbb, aztán most amikor életre akartam kelteni kiderült, hogy nem lehet, mert a Facebook Loginhoz szükséges email cím jogot csak ellenőrzött üzleti felhasználók appjai kapják meg.
Gondoltam rendben van, beregisztrálom a családi céget, de az ellenőrzést már másodjára dobja vissza a facebook, természetesen indoklás nélkül.
Van valaki aki magyar céget sikeresen ellenőriztetett és el tudja mondani pontosan miket küldött be?
Amit én eddig próbáltam: e-cégjegyzékből letöltött igazolás, domaint megújító számla, rajta a telefonszámommal, illetve a weboldal https-en működik (ok, van rajta egy under construction felirat és ennyi, de most nehogy már egy komplett kamu weboldalt kelljen gyártanom a facebooknak....).
Ha nem derült volna ki a fentiekből költséghatékonyan próbálom megoldani, tehát a fizetős cég-igazolás csak akkor játszik, ha fixen megoldja a gondot...rohadt idegesítő, hogy csak azért szüntessem meg ezt és térjek át az összes userrel egy másik auth. providerre.
Az individual verification-t már megcsináltam, de arra már nem lehet appot tenni advanced permissionökkel.
Köszi előre is!


sunny1
(tag)

Segítséget kérnék.
FB-ra szeretnék regisztrálni, de azt írja ki hogy, Hiba történt a regisztráció során. Kérjük, próbálj újra regisztrálni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.


Paxker315
(addikt)
Blog

még most nem késő, hogy inkább meggondold magad! ;]

Amúgy nekem ilyen problémákat ált a komplett böngészőelőzmény törlés szépen megold. Hekk, még az Elsevier-es, Mendeley-s logint is, ha nem akar mukodni. :B

[ Szerkesztve ]


sunny1
(tag)

Böngészési előzmény törlés nem oldotta meg.
Egyébként mi az az Elsevier és Mendeley?


ledgeri
(nagyúr)

Az előzmény helyett a cache-et, meg a sütiket próbáld (bár inkodnitó mód is megteszi).


ledgeri
(nagyúr)

Abba a külön-oldal fiókba be tudsz lépni? Ott nem lehet megadni direkt email-t, jelszót?
Mert eddigi tapasztalataim alapján szinte mindegyik "login with"-es fiók az egyenértékű az átlagosan beléptetettekkel, így minden funkció benne fellelhető, így mail-jelszó párossal is használható SSO-mellett...

Mit jelentene a Facebook Loginhoz szükséges email cím jog?


sunny1
(tag)

Semmi hatása.


peppe79
(senior tag)

Sziasztok!


Erre tudtok valami megoldást? Vagy 2 héten át, naponta feldobta, hogy valami gond van a hirdetéseimmel. Mindig felülvizsgálatot kértem, és aztán rövid időn belül engedelyezték is a Marketplace használatát. Pár napja azonban ez az üzenet fogad, és most már ellenőrzést sem kérhetek.
Nem hirdettem semmi tiltott, vagy szabályba ütköző dolgot.


domi007
(őstag)
Blog

Ezt jelenti:

Csak akkor kapja meg az SSO provider az email címet login with Facebook esetén, ha itt advanced access-ed van, és mivel a komplett autorizáció, a csoportok, a jogok email cím alapján vannak kezelve ha nem kapja meg az email címet semmit nem ér az egész.
Mindegy, hogy mivel lépnek be magán az oldalon (emaillel és jelszóval vagy meglévő sessionnel), amíg a facebook biztosítja az autentikációt addig ő dönti el mit ad tovább utána az SSO provider backendnek.


tomboy0013
(veterán)

Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni végpontok közötti titkosítással kapcsolatban. Van egy chat beszélgetés amiben szeretném visszanézni az 5-6 évvel ezelőtt küldött képeket a médiatartalmak között, de egyik eszközömön sem tudom a titkosítás miatt. Minden eszközön csak bizonyos ideig tudok visszanézni a beszélgetésben és a képek között. Valahogy fel lehet ezt oldani egy beszélgetésen belül, hogy a régebbi dolgok is láthatóak legyenek?


ledgeri
(nagyúr)

Értem. De ez csak arról szól, hogy a facebook mit küld, és nem arról, hogy az adott oldalra mivel lehet belépni.
Tudsz most facebookkal belépni az adott oldalra?
Ha igen, van lehetőséged megadni email-t és jelszót?
Mert ha igen és igen, akkor az egy másik belépési mód.

De csak amost olvastam nem felhasználói, hanem üzemeltetői szemmel az egész hsz-ed és a Facebook Logint használtam-ot. Most melyik áll fent? Belépnél,. vagy beléptetnél?

üzenetek