FIFA 14 bajnokság (PC) - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


sch_a
(addikt)

Csak az aláírásodból volt gyanús, hogy nem PC. :)


clizer
(tag)

Origin: kolik2317

Megfelel nekem így, úgyhogy csak idézem.
"
1. Ne
2. Fordulók
3. Én heti 2 meccsre/fordulóra gondoltam. Minden pénteken megadva a két lejátszandó meccset, amiket így pontosan 1 hét alatt lehet majd lejátszani.
4. Felőlem hétvégén már játszhatunk. "

Egyébként oda-visszavágós lesz a dolog?:)

A másik dolog, hogy akár lehetne nevezéses is a dolog majd a későbbiekben, mondjuk 3-5k között, és az összegyűlt zseton lenne szétosztva.


dracox
(addikt)

Origin: dracox1988

1.Ne legyen szabályozva

2. Fordulók

3. Heti 2 meccs

4. Hétvégén indulhat.

Sztem is a nevezési díj legyen 2-5k között és úgy a legigazságosabb. Persze majd a későbbiekben.
:R


mikormit
(csendes tag)

Egy 10-15K-t én is be tudok dobni! Csak hogy izgi legyen a game! :C


danikollar
(őstag)

Egyénként jó ötlet a nevezési díj. Úgy valóban igazságosabb. :R


boff
(senior tag)

Nekem még csapatom sincs :B Ha mindent sikerült eladni akkor ma vagy csütörötkön rakom össze de nem hiszem, hogy sok lém maradna.

szerk: De a későbbiekben én is támogatom a nevezési díjat.

[ Szerkesztve ]


sch_a
(addikt)

Meg is lettünk egy nap alatt húszan, köszönöm mindenkinek a jelentkezést! :R

A jelentkezés mostantól lezárult!

A nevezési díjat már most gondoltátok? Összesen 100k coin felajánlás jött össze. 20 csapat esetén ez fejenként 5k nevezési díjat jelentene. Én azt javaslom, első körben játsszuk le úgy, hogy a felajánlásokból legyen a díjazás. Főleg, mert így lett meghirdetve. :) Kiderül kik a megbízhatóak, kikkel lehet később is számolni egy ilyen bajnokság során, meg hogy kik azok, akiknek egy ilyen bajnokság megér valamennyi nevezési díjat.

Szerintem a 100k-t így tudnánk legjobban felosztani: 50k a győztesnek, 30k a másodiknak és 20k a harmadiknak. Vagy 50-25-15 és akkor lesz még egy különdíj a legtöbb gólt szerző játékosnak. :)

Szabályokról valami? Én bevallom őszintén, még nem is játszottam UT-n belül barátságos meccset, szóval szóljatok ti, hogy mire kell odafigyelni. :DDD Gondolom standard 2*6 perc, lehetőség szerint olyan stadion, ahol nem esik az eső és nincsenek zavaró árnyékok. Én javasolnám még az elfogadható színű labdát. (Fekete labdával ki tudnak kergetni a világból, de a zöld gyepen halvány kék labdával is szívtam már, pedig színtévesztő sem vagyok. :DDD ) Meccs végén legalább az egyik játékos csináljon képet a végeredményről, és célszerű lenne azt beilleszteni ide, eredményközlés gyanánt. Ja és persze mindenkitől fair játékot várunk. :) Még valami?

Én ma még szöszölök kicsit az excel táblával (ha valaki aktívan használja és tudna segíteni, azt szívesen venném!) + megcsinálom a sorsolást. Én azt mondom, hogy akár ma kezdhetnénk is. Mivel 19 meccs jut mindenkinek, ezért az első körben a hosszú hétvége és a hosszabb határidő apropóján legyen 3 forduló. Sanceee FC pedig kap halasztást ezek lejátszására. Ésszerű keretek között mindenki élhet a halasztással a későbbiekben, de akkor azt lehetőség szerint még a forduló kezdete előtt jelezze.

Arra kérnék még mindenkit, hogy aktívan kövesse ezt a topikot! Ha van rá lehetőségetek, naponta legalább egyszer nézzetek fel ide, van-e valami új infó.

Jó lesz így? :R

[ Szerkesztve ]


Nazara
(őstag)

Felajánlásos rendszerhez +1, ha már tényleg igy hirdettük meg. A különdijat is támogatom, valamint a szines labdát: sárgával szoktam játszani mindig, mert az bármilyen körülmények között látszik tökéletesen.

Viszont tegnap végleg meghalt a controllerem, lehetőség szerint holnap tudom megvenni a másikat helyette, addig sajnos nem tudok játszani.

Sok sikert mindenkinek!

:R


boff
(senior tag)

Sárga labda nálam is nagyon bevált dolog, imádom amikor olyan pályán játszok ami televan árnyékkal a labda is fekete a bíró is és az ellenfél is. :)


deszkimo
(csendes tag)

milyen controllert ajánlotok mert az enyém is meghalt.


sch_a
(addikt)

Szerintem az xbox360 kontrollere a legjobb.


boff
(senior tag)

x360 nagyon jó, nekem valami "ewent" van, 1x szétkaptam mert a jobb analóg hülyén ált aztán hozzáértem egy rúdhoz és le is tört szóval ilyet ne vegyél mert ha nincs összerakva nagyon gagyi :D meg alapból se nagy cucc de lehet vele játszani és legalább normálisan rezeg a fifába is, 2k volt amúgy euronicsbe.

[ Szerkesztve ]


Sanceee FC
(csendes tag)

Köszi a lehetőséget a halasztásra. Ha ma kezdünk szerintem simán lejátszom a 3 fordulót a határidőig :)


danikollar
(őstag)

xbox360 egyértelműen.


Sanceee FC
(csendes tag)

Ez egy elég jó excel tábla. Most találtam a neten. Pont 20 csapatra készítették. Csak a csapatneveket kell átírni és az előre beírt eredményeket törölni. Ha gondolod töltsd le és próbáld ki.

[link]


Tommyka21
(tag)

Szia!
A Logitech F710-es is kiváló gamepad:D!
Amelyik szimpatikusabb neked...


boff
(senior tag)

Jelentem nemsoká kész a csapatom! :C


sch_a
(addikt)

Köszi, sokat segítettél! :R Valami hasonlót kezdtem el csinálni, de nem nagyon haladtam vele, rég használtam már excelt. :) Megpróbálom átszabni ránk.


danikollar
(őstag)

Én is megnéztem, tényleg jó az a táblázat. :R


deszkimo
(csendes tag)

én mindjárt végzek az átalakítással

üzenetek