FIFA 14 bajnokság (PC) - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


sch_a
(addikt)

Meg is lettünk egy nap alatt húszan, köszönöm mindenkinek a jelentkezést! :R

A jelentkezés mostantól lezárult!

A nevezési díjat már most gondoltátok? Összesen 100k coin felajánlás jött össze. 20 csapat esetén ez fejenként 5k nevezési díjat jelentene. Én azt javaslom, első körben játsszuk le úgy, hogy a felajánlásokból legyen a díjazás. Főleg, mert így lett meghirdetve. :) Kiderül kik a megbízhatóak, kikkel lehet később is számolni egy ilyen bajnokság során, meg hogy kik azok, akiknek egy ilyen bajnokság megér valamennyi nevezési díjat.

Szerintem a 100k-t így tudnánk legjobban felosztani: 50k a győztesnek, 30k a másodiknak és 20k a harmadiknak. Vagy 50-25-15 és akkor lesz még egy különdíj a legtöbb gólt szerző játékosnak. :)

Szabályokról valami? Én bevallom őszintén, még nem is játszottam UT-n belül barátságos meccset, szóval szóljatok ti, hogy mire kell odafigyelni. :DDD Gondolom standard 2*6 perc, lehetőség szerint olyan stadion, ahol nem esik az eső és nincsenek zavaró árnyékok. Én javasolnám még az elfogadható színű labdát. (Fekete labdával ki tudnak kergetni a világból, de a zöld gyepen halvány kék labdával is szívtam már, pedig színtévesztő sem vagyok. :DDD ) Meccs végén legalább az egyik játékos csináljon képet a végeredményről, és célszerű lenne azt beilleszteni ide, eredményközlés gyanánt. Ja és persze mindenkitől fair játékot várunk. :) Még valami?

Én ma még szöszölök kicsit az excel táblával (ha valaki aktívan használja és tudna segíteni, azt szívesen venném!) + megcsinálom a sorsolást. Én azt mondom, hogy akár ma kezdhetnénk is. Mivel 19 meccs jut mindenkinek, ezért az első körben a hosszú hétvége és a hosszabb határidő apropóján legyen 3 forduló. Sanceee FC pedig kap halasztást ezek lejátszására. Ésszerű keretek között mindenki élhet a halasztással a későbbiekben, de akkor azt lehetőség szerint még a forduló kezdete előtt jelezze.

Arra kérnék még mindenkit, hogy aktívan kövesse ezt a topikot! Ha van rá lehetőségetek, naponta legalább egyszer nézzetek fel ide, van-e valami új infó.

Jó lesz így? :R

[ Szerkesztve ]

üzenetek