Filmvilág - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


totron
(addikt)

Pontosan erre gondoltam amit írsz. Ez a "csak mert" ("csak mert olyan kedvem volt") teljesen idegen volt minden addigi iránytól és szinttől. (SP)Egy pontos választ a történtekre is el bírtam volna viselni(/SP), de hát ez van.


bitblueduck
(senior tag)
Blog

Annak ellenére, hogy a Villeneuve féle Dűne 1-2 teljesen jó filmek (főleg ha valaki a könyvet/könyveket is olvasta), azért vannak bajok is.
Szerintem ha lenne egy 5 órás változat akkor sem lennénk sokkal előrébb. Eltelik egy csomó idő, de nagyon kevés dolgot ad át. Mint amikor valaki fossa a szót 2 percen keresztül miközben ugyanazt ellehetne mondani egy fél mondatban.
Ott van például a Gyűrűk Ura, sokkal több mindent elmond egységnyi idő alatt, mégis látváyos, van benne akció, meg minden más.


myckey
(veterán)
Blog

Ellenben a Gyűrűs filmekben én kifejezetten preferálom a bővített változatokat, dob is rajta.
Visszatérve a homokra, ezért is mondtam, hogy sztm jobb ha nem ismerik a könyveket a nézők. ( de persze ezt is lehet támadni, prokontra )

[ Szerkesztve ]


k-adi
(nagyúr)

Nem gázos az oldaluk, nekem eddig sose volt gondom.

A filmválaszték az valóban kevesebb néha mint a CC-ben, de a kép- és hangminőség kárpótol. (4K lézer, Dolby D)

Más alternatíva? Max. ha van otthon kiépített házimozi szobád: a CC elavult, az IMAX fakó, a VIP-nél pedig csak 30 perccel előtte engednek be enni (ami nettó 15-20 kb.) de talán még az éri meg a legjobban. A ScreenX egyszer jó poénnak, meg a 4D-s.

[ Szerkesztve ]


gbors
(nagyúr)
Blog

Sztem itt igazából az a fő probléma, hogy Amy nagyon keveset szerepelt, és nem ismertük meg annyira, hogy egy ilyen húzás hihetősége egyértelmű legyen. Ugye Vincentet elég csúnyán megbüntette vele így is, Jontól pedig kapott egy nagyon erős pozitív megerősítést, szóval neki bevált a dolog anélkül, hogy Jon életét tönkretette volna - egy szó mint száz, ez a húzás tipikusan olyan volt, ahogy egy férfi elképzel egy széplelkű nőt ;] A való életben sokkal életszerűbb, ha tényleg hívja a rendőröket, és akkor Vince megússza ugyanazzal az anyagi veszteséggel, Jon meg megy a levesbe.
Pontos válasz alatt mire gondolsz? Az sztem egyértelmű, hogy megtörtént az emlegetett date rape.


KISDUCK
(addikt)
Blog

Szóval azt ígérgetik csak hogy megtalálják megpróbálják megkeresni majd az elveszett felvételeket?


markknight
(veterán)

Haver is mondta, hogy igazából ilyen 2 év eltelik a könyvben, de itt kb minden mintha 1 hét alatt történne. Amúgy jó film volt, de rettentően fel volt hypeolva. Egy kellemes 8-as nálam.

[ Szerkesztve ]


myckey
(veterán)
Blog

olyat is láttam, hogy jobb ha nem teszik :D


KISDUCK
(addikt)
Blog

Én örülnék neki, de ez megint csak hitegetés, legjobb esetben is csak reklám az újrakiadásnak. Ha 3 évtized alatt nem találták meg akkor ez után se fogják.


Eversmann
(aktív tag)

Én is ezen az állásponton vagyok, egységnyi idő alatt sokkal több mindent mond el a világról, itt a Dűnében meg patikamérlegen minden infó. Mintha csak kedvcsináló lenne a könyvekhez.


zolikaDB
(veterán)
Blog

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene :)
Az új Fallout sorozatról mit kell tudni? Úgy értem, van valami "előzmény, utózmány", vagy más film/sorozat nélkül is értem majd, miről van szó?
Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]


Bad Pritt
(nagyúr)
Blog

Van sorozatos topik. De amúgy nem kell hozzá semmi, önmagában érthető.


myckey
(veterán)
Blog

[link]

Jöhet bármi, innen :C

[ Szerkesztve ]


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Így van. A Life sokkal jobb Alien film, mint az első kettő óta bármi.


mephi666
(nagyúr)
Blog

Ferrari

hiába több 1 ponttal, mint a Frank Grillo-s Lamborghini mozi, nálam kb fordított az értékelés: kb hasonló felépítést képzeltem el, amiben megmutatják a kezdeteket, majd ahogy reszelgették Ferrariék a technikát, erre ebből semmit nem láttunk... a sztori nagy részét az tette ki, merre lépett félre az öreg Enzo... fájdalom a huszonévesen elveszített fiuk miatt, harc az asszonnyal, idilli családi élet a szeretővel és eltitkolt fiával... kb ez ment végig, nyomokban meg pici verseny, ha már Ferrari filmről lenne szó :U


VágniValó
(addikt)

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és , szöveg, amely így szól: „PAMELA ANDERSON IS STARRING OPPOSITE LIAM NEESON IN NAKED GUN REBOOT IGN CREDIT: CREDIT:GETT GETTY”


cyberkind
(félisten)

Liam papa tetszetős erre a szerepre. :))


mephi666
(nagyúr)
Blog

...szereposztásra ránézve Leslie Nielsen fiát fogja alakítani Liam Neeson... miért őt választották a szerepre? azért, mert a nevének betűiből kirakható Leslie Nielsen? :DDD nem rémlik, hogy normális vígjátékban már szerepelt volna... sőt hirtelen nem is tudnék olyan mai színészt mondani, akiről el tudnám képzelni, hogy megállja a helyét ilyen agyament szerepben :DDD ...esetleg Rowan Atkinson szőkére festve?

üzenetek