Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


psion2101
(tag)

Komoly kérdésem lenne.Nyáron be lett kötve,minden szuper volt és kb novemberig rendben is volt.Aztán este a tv képe szét esett majd meg is állt.Elöször csak pillanatokra aztán percekre.Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ott jött a standard sms,hogy a rendszerben van hiba és megoldották.December óta "katasztrófa" a helyzet,Nem hogy elmegy a tv,de az internet is kuka.
Igy áll fel a rendszer otthon:beérkezik az optika a készülékbe és Tp-link Cpl -en eljut a jel 3 tévéhez.Az egyik tv-nél be is van iktatva egy Asus Router,hogy a lakásban a wifit szolgaltassa,mert a flipes cucc az inkább használhatatlan mint hasznalható nálunk.Ez egy két szintes 100 négyzetméteres lakás.Mivel nem használjuk a tv estén kivül igy mindig azt vettük észre,hogy 8-fél 10 között volt ez a probléma. Ha mondjuk 6 kor be volt kapcsolva soha semmi gond nem volt.
Szerelő már többször volt.Át állított idősávot,nem tudom mit jelent.Cserélt flipes egységet,rámért a kinti kábelre is amin jön a jel.Elvileg napközben is mikor rámérnek mindig minden jó.
Állitólag azt mondta a Cpl is lehet a gond ha valami nagy fogyasztó beindul az bezavar.Cirkó fütés van ami délután 4-től megy este 11 ig.De kipróbáltuk azt is,hogy a kérdéses időben lekapcsoltuk a kazánt.
És még mindig rossz,úgy veszem észre,hogy a szerelő is feladta már a dolgot.Nincs több ötlete.
Esetleg nektek?
Gondolkozzom váltáson,de sajnos csak egy szólgaltató jöhet szóba az pedig dupla ennyibe kerül

üzenetek