Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Carasc0
(őstag)

Nem tudom meghallgatni. Erre semmilyen számomra elérhető lehetőség nincs. :( Kénytelen vagyok hallgatni azokra, akiknek van vagy ismerik ezt a modellt és elmondják hogy miben jeleskedik a fejes. Írták hogy nem kiegyenlített. Miben kiemelt?

Én nekem eddig (ismétlem) 10k alatti füleseim voltak, és úgy vettem fel őket, hogy ez van, ezt kell szokni. Így hozzászoktam pl. ehhez a vékony hangú ratyi K512-höz is ugyanúgy, mint az elsőre furcsán öblösen mélyorientált de szépen szóló Asus Cerberushoz. Tehát én szinte mindent megtudok szokni.

Írták nekem hogy talán a leguniverzálisabb, az az a legtöbb ember számára megfelelő hangzással bíró füles. Ez azért mérvadó hogy 1000-ből 900 ember megvenné mert jó hangzása van.

Ha mindenképp kellene mondani valamit, nekem az a fontos hogy ne kopogós mély legyen. Ne legyen doboz hangja. Minden tartományt egységesen halljak. Ha mindenképp választani kell, akkor inkább a mély vagy a közép legyen jobban kiemelve. Magas ne legyen fülbántó.

verybigboy: Tényleg nem bántásként, de pl. amióta itt kérdezgetek (+ másik topicba is) hogy mit és hogy, én eddig csak te részedről olvastam hogy nem jó az MT7.

[ Szerkesztve ]

üzenetek