Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


ribizly
(veterán)
Blog

"Elállási jog"-ra hivatkozva. Semmi mást sem kell mondani. Jön vissza a $.
Amennyiben hibás és azt is megemlíti az egyén, akkor az már egy másik eljárásban fog részt venni, mert akkor először megállapítják, hogy történt e valami a user-nél a cuccal. Amennyiben nem találnak külsérelmi (műszaki berendezés esetén mondjuk túlvezérlés) nyomot, akkor simán egy hibás termék árának visszafizetése vagy csere lesz az eredmény.


verybigboy
(senior tag)

Nálam semmi indokot nem kellett említeni, csupán kértem visszaszállítást és kész. Megadták a napot amikor jönnek átvenni. Visszaszállították, majd pár napja visszautalták az összeget (nem várták ki a 30 napot!, hamarabb visszautaltak!).


verybigboy
(senior tag)

Kérdés:

Megint elő-elő veszem a Tempotec Serenade iDSD-t ... kellene lépni OPA cserében.

Orosz oldalakon favorizálják bele AD826-ot, vagy LM6172-t ... rájukkerestem.

Mindkettő létezik 8 lead PDIP kivitelben, azaz ezek (ha jól gondolom) teljes mértékben az a formátum mint ami jelenleg is a készülékben van gyárilag (LME49720). ... azaz kiveszem a benne lévőt és ezt beteszem, semmi átalakító, semmi forraszgatás semmi nem szükséges a cseréhez. Jól látom ezt a kérdést?

... csak mert itt általában nyáklemezre forrasztott kivitelben láttam a cseréket, miért ha van eredeti gyári formátumban is ilyen? ... persze lehet hülyeséget írok, mert más szempont is lehet hogy "átalakítót" kell használni, na ez az ami érdekel, miért átalakítózni ha van gyári formában megfelelő méretű chip?

:R


Carasc0
(őstag)

Ez de állatul néz ki. Jó cucc? Árát nem látom. ‎1 369,00 EUR.. 3-at veszek.... :R

[ Szerkesztve ]


ribizly
(veterán)
Blog

Hol van annyiért?
Jah most látom azt az "1"-est az elején. :D

[ Szerkesztve ]


gianni85
(veterán)

Ebből egyet se vegyél, minimum 300€ pénzkidobás, ez stúdióba való

(#76446) ribizly
sehol, keverte a sima PRO-val :) (és én is...mert 850€ pénzkidobás)

[ Szerkesztve ]


RetepNyaraB
(veterán)

Esetleg dual mono átalakító, ha olyan az opa. Más esetben szerintem értelmetlen, amennyiben a formátum jó. Én 2107-est vettem bele. Nem volt olcsó, tisztább lett az egész (vagy bejáratódott, vagy hozzászokott a fülem ;])
Aztán ugye befosott az egész kínai retedék az anyjába.


ribizly
(veterán)
Blog

Amire az a tippem, hogy pont ezek miatt a mókolások miatt, de ne legyen igazam.


ktommy91
(addikt)

Sziasztok! Az itteni tapasztalatokat olvasva vettem egy Loxjie D10-et és leírnám a tapasztalataimat. Szép sorban helyeztem üzembe az általam használt rendszereken. Windows-al és egy kis szívással keztem, mert tartott egy kis időbe rájönnöm hogy a mappa nevében lévő tyúklábak miatt nem akar települni a driver. Végül sikerült telepíteni és ment minden mint a karikacsapás. A következő egy ubuntu 19.10-es rendszer 5.4 kernellel. Itt egy frankó leírás segítségével gyerekjáték volt beállítani, Audacious-sal szól, ahogy kell.
Végül jött a telefonom , amin Android 10 alapú MIUI 11 fut custom kernellel. (powerbank-ről tápolom a maximális tisztaság érdekében) A telefon kapásból felismerte és működik rendesen neutron playerrel, egyedül a natív DSD lejátszáshoz kellett néhány upstream patch a kernelbe(4.9).
És akkor következzen a hangja... Nem is reméltem hogy ekkorát fog dobni a rendszer hangján egy normális forrás. A kis pio erősítő és az isophon dobozok új erőre kaptak és mondhatom hogy gyönyörűen szólnak együtt.(tudom hogy ez relatív)
Szóval ha valaki még olvasná a fórumot valami nem túl drága, de jó DAC után keresgélve, akkor mindenképp tartsa szem előtt ezt a kütyüt.

[ Szerkesztve ]


Alabástrom
(senior tag)

Elállási joghoz még annyit, hogy van, ahol még a visszapostázást sem kell kifizetned, van, ahol igen. Ha külföldröl rendel valaki, ez is tétel lehet.

[ Szerkesztve ]


verybigboy
(senior tag)

Na, még 1 Loxjie D10 tulaj ... de jóóó, és de jóóó hogy Neked is tetszik a dolog, korrektűl tiszta az egész rendszer (amit pl. a Serenade iDSD-nél nem tapasztalok sajnos ... még).

Erő bőőőven van benne, kb 50-70%-al több mint Serenade iDSD-ben.

Ami "más" lehetne, az a formavilág (nagyon merész) ill. nekem a gombnyomkodós hangerő szabályozás annyira nem jön be, a tekergetős, hagyományos nekem komfortosabb lenne ... de enny ... persze a legfontosabb a hang, s az szerintem überli amit idáig hallottam.


Fitzgerald
(veterán)

2 hete a Monoprice.eu akcióit nézegetve berendeltem ezt a Monoprice Desktop Headphone Amplifier-t Németországból kíváncsiságból, 46 euróért ingyenes szállítással nem tudtam kihagyni, bár tökre nincs rá szükségem igazából.
Ez egy teljesen fasza kis belépő DAC/amp.
Szerintem én valami MK2/Rev2 verziót kaptam, mert a csomagolása is más mint az 5-6 éve megjelent verziónak, és a branding is más rajta (tudom hogy létezik még mindenféle néven, és a Fiio lehet az OEM). IIlletve olvastam valami olyasmit az első verzió kapcsán, hogy a beépített DAC nem tudta igazán elengedni magát, nem volt elég hangos.
Bár én nem hallottam a régi verziót, teljesen elégedett vagyok a beépített DAC-el.
Nagyon picit mélybe ránt, de kellően részletes, tisztességes, hangos. "Fun" karakter, csak hogy bedobjak valamit én is a Bakos-féle hipster-szótárból.
Ezekkel a fejesekkel próbáltam: AKG K612 Pro, CM MH-751, SRH840, Omnitronic SHP600.
A Fostex T50RP MK3-hoz azért már kevés természetesen. Mármint a hangerővel nincs gond, de élettelen az egész.


zsizsef
(senior tag)

Jó drágák.....


Exodius
(őstag)

Ez is lélektelen lehet, mint ahogyan írták a testvéréről korábban? :U


bkercso
(nagyúr)
Blog

LM6172 gerjedékeny és nem is olyan jó. Árban és minőségben csökkenő sorrendben szerintem OPA2140, OPA1642 és OPA1662.

SO8 to DIP8 adapterpanel kell neked eBay-ről.


RetepNyaraB
(veterán)

Nem, nem; kezdettől hülyült bekapcsolásnál, jellemzően másodjára indult el. Aszittem ez ilyen és vállat vontam. Benne csak az opát cseréltem, szigetelt fogóval, saját foglalatban. Attól nem száll el semmi.

[ Szerkesztve ]


Sinesol
(veterán)

A korábbi mulasztást hallva, ehhez már egy tasak "lelket" is csomagolnak, amit izlés szerint bele lehet tölteni. :D

[ Szerkesztve ]


ribizly
(veterán)
Blog

Sajnálom. Nekem mondjuk minden egyből ment, meg megy most is, de tény hogy itt-ott érződik rajta, hogy "kínai gyártmány". Főleg a módváltó gombokon. Megvan, hogy mi szállt el rajta?


Zanik
(addikt)
Blog

SMSL cuccokat honnan érdemes rendelni? Van (akár drágább) EU-s beszerzési forrás hogy ne kelljen bürokráciával vacakolni?!

üzenetek