Gmail - Infotech fórum

üzenetek

hozzászólások


Snoop-y
(veterán)

"Ennek ellenére ebben a szituációban én sem csináltam volna másképp"

Elhiszem, mindenesetre 99%, hogy ez a hozzaallas okozta a problemat.

Barmilyen rendszerhez ha kapok hozzaferest akkor az elso lepesek:

- Jelszocsere
- Account beallitasok atnezese emlekezteto/visszaallitas
- 2FA

Amugy meg az acc az ove csak nem o hozta letre. Gondolom a titkarno letrehozta az accokat es szepen beleptetett mindenkit a kozos csoportba, hogy ne kelljen a resztvevoknek ezzel szerencsetlenkedni aztan mindenki megkapta a login/jelszo parost.

Az evek alatt a Google rendszerei eleg komplexek lettek (es akkor meg finoman fogalmaztam) szoval tajekoztatas nelkul csak ugy raszabaditani emberkeket eleg meggondolatlan.

Az ingyenes szolgaltatasai mogott 0 elo emberes helpdesk van. Ha valami miatt betalal az algoritmus akkor konnyen szopoagra kerulhetsz. Ezzel sajnos a legtobb felhasznalo nincs tisztaban. Ez nem az ISP-d levelezese, hogyha kizarod magad akkor majd jon Segit Elek a helpdeskrol es megment.
Amilyen konnyu regisztralni ugyanolyan konnyen el is vesztheted az accountod ha figyelmetlen vagy.

Lehet, hogy nalam is elgurult a bogyo de nagyon nem szeretem mikor alapbol fikaznak valamit aztan kiderul, hogy nincsen meg a szolgaltatas hasznalatahoz a tapasztalat mert hat ugye manualt a loserek olvasnak csak :D

Volt szerencsem 1+ millio email accountos rendszereket piszkalni illetve hibakezelest tervezni hozzajuk. Marhara nem egyszeru feladat.
A Gmail 1+ milliard fiokot uzemeltet (es ez meg csak az ingyenes resze) kicsit nagyobb tisztelettel kellene kozeliteni hozza...

üzenetek