Gmail - Infotech fórum

üzenetek

hozzászólások


Csatravi
(senior tag)

Az, hogy látom más levelét az azért lehet mert gondolom egy csoportba raktak bele. Az hogy nem ismerem eléggé az is biztos lehet. És hogy miért. Régebben volt hozzá szerencsém de nem sokáig mert rájöttem hogy a világ egyik legmocskosabb cége működtetti (face a másik). Vicc kategória az mikor valaki a biztonságról papol közben szétlopkodja az adatainkat és folyamatosan a levelezésben turkál. Régebben számítógépes futtatható programkódokat kellett volna küldenünk de állandóan visszadobálta. Becsomagolva visszadobálta. Állandóan mókolni kellett, hogy a címzett megkapja. Meguntuk és kértük a felhasználót, hogy adjon egy másik szolgaltatói címet mert nem bohóckodunk tovább. Váltottak és nincs gond. Untuk már hogy reggel bejelentkeztem a laptopról majd a hónom alá csapva 3 óra múlva már 150km-el arrébb jelentkeztem volna be akkor már akadékoskodott.Ugyanarról a gépről aminek se a szoftvere se a MAC address címe nem változott. Miért kell nekem ahhoz telefon, hogy emailt tudjak használni ? Főleg úgy hogy nem használom a telefont internetezésre. Ha már annyit turkál a cég az adataink között akkor az azonosítás telefon nélkül is megoldható. Hisz egy account létrehozásánál már csak az alsógatya színét nem kérik el. (még !)
A telefonszám elkérése nem ezért kell. Gondolom ezt tudod. Vagy nem ?
Főképp mert mobilszámról beszélünk. Az hogy az emberek többsége sok mindent felad a kényelme érdekében és önként és dalolva adja át adatait bizonyos cégeknek az legyen az ő bajuk. Az agymosás sikeresen működik látva azt hogy sokan elhiszik, hogy nincs élet az említett cégek nélkül. Nem mindenki akar részt venni ebben az össznépi játékban.
1988-ban került az első számítógép a tulajdonomba így sok mindennel találkoztam már.
Érzek annyit magamban, hogy nyugodtan mondhassak véleményt ezekről a cégekről vagy az általuk üzemeltetett kém szoftvereikről.
Ami a válaszokat illeti.

"Siman csak blokkolt mert tobb eszkozrol es/vagy inkognito modban jelentkeztel be csak elnezted a hibauzenetet "
A böngészőt mindig inkognitó módban használom. Nem volt ebből probléma a bejelentkezésnél míg beengedett, és nem néztem el semmiféle üzenetet.

"Tenylegesen rossz jelszot hasznaltal x alkalommal es ezert kezdte kerni a fentieket."
Mondjuk úgy, hogy ne nézzük már ennyire hülyének a másikat :)

"Nem csak te hasznaltad az accountot csak nem tudtal rola es valaki jelszot cserelt."
A jelszót nem változtatta meg senki. Az email csoportgazda utánanézett és látja a sikertelen csatlakozási kísérleteket. Látja a helyet is és arról a környékről csak én vagyok így nagy biztonsággal mondhatjuk azt hogy kizárt a más belépése és a jelszó módosítás.

üzenetek