Gmail - Infotech fórum

üzenetek

hozzászólások


Csatravi
(senior tag)

"ok arra kivancsiak leginkabb ami a levelekben van."
Na itt a bibi. Senkinek nincs joga más személyes leveleit elolvasni ! Bűncselekmény ! És még az sem lehet indok hogy ingyenes. Jelen esetben a fiók gazda és a csoport tagjain kívül minden hozzáférés bűncselekmény.
"....minel jobban meg akarjak neheziteni azt, hogy valaki csak ugy feltorje mas fiokjat."
Egy normális jelszó és ha kell egy ellenőrző kérdés tökéletesen elég erre.
" Egyik naprol a masikra ismeretlen bongeszobol kulonbozo eszkozokrol kezdtel el belepkedni ugy, hogy nincs 2FA beallitva rajta "

Hát egy csoport létrehozásakor szép is lenne ha nem különböző gépekről, és helyszínekről történne a belépés. A csoport lényege talán ez lenne, hogy egy helyre terelje be azokat akik akár több ezer km-re vannak egymástól.
Más szolgáltatónál nem volt probléma mikor a világ túlsó feléről küldtem a levelet.
Amúgy mivel minden belépést loggolnak így láthatta volna az automata kémszolgálat hogy ugyanazzal a géppel szoftverrel és ugyanazon helyszínről próbáltak meg belépni ahonnan többször is beengedett már és mégis elutasított És nem akkor utasított el amikor 3 bejelentkezés után egy másik helyszínről másik géppel történt a bejelentkezés hanem azután miután visszatértem az eredeti már többször hasznát gép/szoft/hely pároshoz.

És jön a furcsaság. Ma megpróbáltuk telefonon keresztül. Böngésző, majd gmail és úgy beengedett a fiókba. Nem regisztráltuk be a telefont eddig. És mégis beengedett de a PC-ről se normál se inkognitó módban nem. Mivel számomra nem megoldás a telefonos elérés így még mindig ott a kérdés, hogy miért nem megy PC-ről ? Ma is 3 próbálkozás után ezt dobta fel a PC-n [kép]

üzenetek