Gmail - Infotech fórum

üzenetek

hozzászólások


Sixkiller6
(őstag)

hmm, nem így emlékszem, de este megnézem és jelzek. köszi a tippet


Snoop-y
(veterán)

Kiprobaltam alkalmazas csinalja szoval mazlid van ;)


Sixkiller6
(őstag)

kaptam is biztonsági kódot, de azt hova kell beírni? desktopon nem jutok el egy ilyen kérdésig
ill ha jól olvasom a support infot akkor ehhez a jelszó is kell

[ Szerkesztve ]


Dluinet
(nagyúr)
Blog

igaz, csak kétlépcsős bejelentkezéshez lehet használni.

Ezt benéztem.

[ Szerkesztve ]


V.Stryker
(nagyúr)
Blog

Sziasztok,

Ismertek valami ügyviteli rendszer félét, amiben lehet feladatokat indítani gmail alapú céges levelezésből? Olyasmire gondolnék,hogy jön egy emailes megkeresés, árajánlatkérés és akkor azt feladatként tudom indítani. Az hogy esetleg tud árajánlatot, számlázást, ideális lenne.


melbourne
(csendes tag)

Sziasztok!

Mi a különbség a Gmail/beállítások/fiókok és importálás menüben:
levelek és névjegyek importálása
és
emailek ellenőrzése másik fiókban
között?

Nézem a súgót hozzá, de ez mintha ugyan a funkció lenne mind a kettő. A fő fiókban tudom vele olvasni a többi fiókom tartalmát.

THX


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Levelek és névjegyek importálása:
Egyszeri alkalom, gyakorlatilag költözés.

E-mailek ellenőrzése másik fiókban:
Mint az asztali kliens esetén, itt kéred le egy másik fiók tartalmát. Így nem kell oda is belépkedned...


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Sziasztok!

Egy ideje már nem a gmail-be szinkronizálom a névjegyeimet, de szeretném a gmail-ben tárolt kontaktokat is naprakészen tartani.

Azt meg tudná-e mondani valamelyikőtök, hogy ha a címtárba az importálás funkciót választom a webes felületen, és betallózom a máshonnan letöltött címtáramat, akkor az egyező kontaktoknál mit fog csinálni? Remélem, nem duplikálja, vagy nem teszi be plusz e-mail címnek, hanem valahogy intelligensen kezeli, de nem merem kipróbálni, 1000 körüli kontaktom van és ha elrontja, nem akarok nekiállni egyesével kigyomlálni, hanem inkább akkor hagynám a jelenlegi állapotban (így egy kicsit elavult már).


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Az egyezőket összefésüli. Megkérdezi egyébként... De hagyhatod külön csoportban is az importáltakat, így bármikor kezelheted elkülönítve.


lugosi
(MODERÁTOR)
Blog

Szuper, köszi, ha összerakja őket az jó megoldás.


Jim74
(nagyúr)

Sziasztok!

Gyermekemnek (13 év alatti) készítetettem Google accountot, de mivel 13 évesnél fiatalabb, ezért csak családi felügyeletes fiókot lehetett kreálni.
Ezt a fiókot szerettem volna 3rd party levelező programban (Aquamail) beállitani, de az azonosításnál sikertelen üzenetet kapok.
Próbáltam Gmail appban is beállítani a saját a accountom mellé, de azt sem engedte, arra hivatkozva, hogy nehogy összekeveredjenek a szülő fiókkal az adatok.

Hogyann lehetne külső appba beállítani ezt a gyermek fiókot?

Köszönöm a segítséget :R

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy egy fiók törlését követően, ugyanazzal a névvel mikor lehet legkorábban fiókot létrehozni?

[ Szerkesztve ]


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Többé nem tudsz létrehozni, szóval inkább hagyd. A másik kérdésre nem tudom a választ, bár szerintem a Gmail app a gyerek készülékén engedi majd.


Jim74
(nagyúr)

Pont azt szeretném, hogy ne a gyerek készülékén legyen az app. Tanár kérte, hogy hozzunk létre fiókot, de szeretném én felügyelni a maileket, nehogy valamit véletlenül eltüntessen a gyerkőc.


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Böngészőben belépve is van rendes mobil felület. Esetleg erre tegyél fel egy másik böngetőt, az is megoldás lehet.


Jim74
(nagyúr)

Köszi :R
Böngésző küld értesítést, ha jön mail?


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Na bakker, ezt nem tudom. iOS alatt nem, Droidon lövésem sincs...

[ Szerkesztve ]


pn4hvq
(senior tag)

Nem biztos, hogy segítség, és lehet, hogy félreértem azt, hogy "nehogy valamit véletlenül eltüntessen a gyerkőc", de én úgy csináltam az anno 8 éves gyereknek (13-nél idősebb kort adtam meg) gmailes címet, hogy automatikusan minden beérkező levelet továbbítok az én gmailes címemre, amit aztán szűrővel egy gyerekneve cimke alá átteszek. Így minden bejövő levél megvan nálam is. Nekem tökéletesen bevált ez, akár az iskolával kapcsolatos online házifeladatok, értesítések nyomonkövetésére.


Jim74
(nagyúr)

Sajnos már nincs automatikus továbbítás lehetőség gyermek fióknál.
Most azt próbálom meg, hogy átállítottam a születési dátumot 2004.03.17-re. Valószínűleg Magyarországon 16 éves a korhatár, hogy teljes értékűvé váljon a gyermek fiók.
Erre próbálgatással jöttem rá, mert 2004.03.16-ot már nem engedte, arra hivatkozva, hogy 13, vagy az adott országban megadott kornál fiatalabbnak kell lennie. 2004.03.17-et már elmentette.
Holnap kiderül, hogy változik-e valami...

[ Szerkesztve ]


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Érdekes, az életkort nem nagyon engedi módosítani.


Jim74
(nagyúr)

Family Link alkalmazáson belül a szülőként engedte. Módosítást követően kb. 1 órával már jött is a mail a Google-től, hogy XY elmúlt 13, és használhatja a YouTube további funkcióit.
Felügyelet alól még nem engedi kivenni a fiókot.

üzenetek