Gmail - Infotech fórum

üzenetek

hozzászólások


Jim74
(nagyúr)

Ez engem is érdekelne. Digitális oktatás miatt csináltam a gyerekeknek fiókot, de az életkort kénytelen voltam valótlan adatokkal feltölteni, mert még a youtube-ot sem tudták normálisan használni az életkori korlátozások miatt.
Ha törlik a fiókot, akkor menjenek a fenébe. :(((

[ Szerkesztve ]


degec
(senior tag)

szétküldtem a bajomat sok agyasnak, de még senki sem találkozott ilyennel... :(


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Én rendszeresen fizetek hirdetések és YT prémium miatt is. Soha semi gondom nem volt a Google fizetési rendszerével. Szóval emiatt nem kell parázni. Később tudod törölni a kártyaadatokat, vagy akár másikat is meg tudsz adni, ami pl. netes kártya, párszáz Ft-ra feltöltve. Így nem nagyon van kockázat...


-Nomad-
(tag)

Lehet hülye kérdés van 2 gmaios fiókom. Meg lehet adni mindkettőnek ugyanazt a mobilszámot?


buday
(csendes tag)

Igen


buday
(csendes tag)

Mindkét gyermekemnek már készítettem saját nevükkel email címet. Persze kamu évjárattal, de a nagyobbiknak legalább 5 éve él a címe. Probélma nélkül.


Jim74
(nagyúr)

Köszi, remélem így is marad. :K :R .


scarbantia
(aktív tag)

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata email sablon és aláírás szerkesztésében? Szeretnék egy egyszerű, de elegáns megjelenést létrehozni, az alapvető bajom az, hogy a gmail alapból mindig kiszűri a képek betöltését. Csak egy pár kb-os kis logót szeretnék betenni, és láttam már olyan levelet, ahol ezt simán engedélyezi a gmail, akkor is, ha a többi kép betöltését szintén engedélyezni kell. Ha jól olvastam, akkor drive-ba kell nyilvános megosztással feltölteni a képet, és onnan linkelni, de valahogy mindig kiszűri. Kell legyen megoldás, de nem jövök rá.

Ha valaki tudja, ne tartsa magában a megoldást! :R


Szaraz
(tag)

Sziasztok!
A gmail app-ba beálítottam a céges e-mail címem is ( IMAP ). Be is érkeznek a levelek, viszont ha e-mailt írok, azt nem a céges szerverre menti-teszi be, hanem a gmail-es fiókba. És nem is látom az asztali gépen sem, az elküldettek között. Be lehet azt állítani, hogy a céges e-mailokat a céges fiókhoz tegye?


LemonHorse
(tag)

Sziasztok!

Céges emailnél Mail mergel elég sok levelet küldünk ki embereknek és eddig ezzel nem volt semmi gond, most viszont sokaknál elkezdtek spambe menni a levelek. Valaki találkozott már hasonval? Van rá megoldás? Keresgettem az interneten, de nem találtam erre specifikus megoldást. Próbáltam mail-testert, de az nem igazán fejti ki mi a probléma, habár a spam szám magas lett, MIXED_ES Too many es are not es hibát dobott ki. :F


Imi1981
(veterán)

Sziasztok! Miért lehet, hogy egy üzenetet automatikusan töröl a Gmail? Vaterán vásároltam és azzal váltottam emailt de az ő üzeneteit mindig a kukába találom meg. Először azt hittem nem kapom meg de aztán rájöttem, hogy megkaptam csak törli a Gmail. Valamit át kéne állítani? Köszönöm előre is a segítséget!


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Nem lehet valami szabály amit korábban beállítottál rá? Ellenőrizd a beállításokban.


Imi1981
(veterán)

Semmi ilyen beállítást nem látok. Sőt be van pipálva a megerősítés törlés előtt de nem kérdezett hanem már a kukába találtam meg az levelet. Itt nincs lehetőség a beállítások alapra állítására?


TigerCat
(nagyúr)
Blog

Beállítások - Szűrők és letiltott címek
Itt nézd meg, hát ha van valami. Más nagyon nem lehet.


Imi1981
(veterán)

Megnéztem most és nincs közte ez a cím a letiltottak között. Na mindegy végülis még holnapig irogatunk (jó esetben) utána már nem csak nem értem miért törli. Én írtam neki először (android mobilon gmail alkalmazásban) és a válasza már a kukába landolt.


zsoltzsolt
(addikt)

Milyen email címről jön a levél?


Imi1981
(veterán)

Sima névre szóló gmail címről. Mint például az enyém. Nem kamu cím vagy ilyesmi. Ha véletlenül töröltem volna az első jött üzenetét akkor már törölné a többit is amit ír? Lehet ez volt?


Imi1981
(veterán)

Na most az otp-től jött üzenetet is kukába rakta egyből. Olyan mintha már oda érkezne. Mi van itt? :F


Imi1981
(veterán)

PC-n megnéztem megint a szűrők és letiltásokban mert reggel csak a tiltott címeket néztem. Most látom rengeteg szűrő volt beállítva pedig én nem állítottam semmilyen szűrőt. Töröltem őket majd most kiderül, hogy ez volt e a baj. Amúgy gyakori kérdések oldalon láttam ezt a problémát és megoldást rá kép . Csak én minden szűrőt töröltem. Remélem nem lesz gond ebből.


cellpeti
(veterán)
Blog

Sziasztok!

Ha hozok létre címkéket és hozzá szűrőt magában a Gmail-ben, az asztali email kliens tudja kezelni?

Thunderbirdet használok jelenleg. Olyan gondom van, ha nem megy a gépem, vagy nem indítom el rajta a programot, akkor nem szortírozza a leveleket. Erre tud valaki megoldást?

üzenetek